maanantai 7. lokakuuta 2013

Vastaan vaikkei kysyttykään - merkkikysely

Tämä kiva kysely näyttää kiertäneen monessa eri blogissa, viimeksi luin Dahlian vastaukset ja uhkasin seurata perässä - vaikkei kysyttykään :D
Tässä siis haetaan vastauksia siihen , mitä merkkiä suosit hankinnoissasi ja tässä tulevat omat merkkini.
Totesin, että en ole välttämättä kovinkaan merkkiuskollinen hankinnoissani... ostan sitä, mikä näyttää silmiini hyvältä ja tuntuu omalta. Tai on tarjouksessa .  Vaikka salaa ihastelenkin esim. tunnettujen laukkumerkkejen ihanuuksia, en ole valmis uhraamaan niihin sellaista rahakasaa, mitä ne maksavat . Käytän mieluummin sen rahan matkusteluun ja shoppailen vähemmän hintavia tuotteita.

Kengät Tällä hetkellä parhaiten jalkaan tuntuvat sopivan Gaborin kengät, mutta kyllä kaapista löytyy muitakin merkkejä. Tamariksen kenkiä en enää osta, kävi paritkin pettymykset lyhyen ajan sisällä, laatu oli huonoa ja saumat rikkoutuivat nopeasti. Tuosta on kyllä pari vuotta aikaa, joten en tiedä nykyisestä laadusta. Kokemuksia?

Tennarit Ei ole , lähimmäksi menevät varmaan Niken pinkillä ja kullalla somistetut lenkkarityyppiset vapaa-ajan kengät, nekin jo useita vuosia vanhat.

Farkut Varsinaisia farkkuja ei ole montaakaan, Gerry Weberin mallit ovat sopineet parhaiten. Housuissa ihastuin viimeksi Taifun- nimiseen merkkiin.

T-paita Sekalainen seurakunta ... pari Noomin paitaa , Sokoksen Housea, joku Ril`s, KappAhlia.

Alusvaatteet Liivit yleensä Triumphin, alaosat sekalaista, viime aikoina Sloggin Romancea

Laukku Niin kuin sanottu, en ole yhden merkin perään, mutta totesin, että pari Desigualin laukkua löytyy. Yhden ostin juuri Hanian vanhasta kaupungista, joku italialainen , nahkaa ainakin pitäisi olla ;)



Lompakko Keväiseltä Barcelonan reissulta hankittu , Carpisa - merkkinen, sininen nahkalompakko. Lokeroita pitää olla paljon !



Aurinkolasit Näissäkään ei merkki paljon paina :D Pääasia , että muuten silmääni miellyttävät. Pelkään myös hukkaavani ja naarmuttavani lasit oitis, jos hankin kalliit. Menneen kesän merkki oli S.H.E Haga Eyewear F.A.S.H.I.O.N , Sokokselta , maksoivat muistaakseni n. 40e.

Korut Niitähän riittää ! Käytän sekä aitoja että rihkamaa, välillä sulassa sovussa sekaisinkin. Rakkaimmat tietysti Ukkokullalta saadut, joista valtaosa Kalevalan koruja. Aivan best ihanuudet ovat 50-lahjaksi saamani korut, ostopaikkana Paleohora, Kreeta. Kuvia korupostauksessa .

TV Ukkokullan hommia, iso Samsung

Kännykkä IPhone 4S <3 Sujuu blogien lukeminen ja kommentointi ja Candy Crushin peluu, Facebook ja pikahaku netistä ja se tärkeä juttu eli kuvaaminen. Kaikki kuvani on otettu IPhonella , se kun on aina mukana.

MP3 Siis mullahan on sellainen ! Teinipojalta jo muutama vuosi sitten peritty , vihreä väriltään, johdot missä lie ja siis vallan käyttämätön. Liekö enää edes toimiva?

Tietokone Teinipojan valtakuntaa , koottu eri merkeistä. Miniläppäri ( hidas mokoma) , jolla tätäkin kirjoittelen, on valkoinen Samsung.

Meikit Hupsista mikä määrä ! Ripsiväreistä ehdoton on LÒrealin Telescopic, montaa muutakin olen kokeillut, mutta tähän aina palaan. Muuten sekalaisesti eri merkeistä. Hyvää nestemäistä, ruskeaa, rajausväriä olen etsinyt, nyt käytössä on Lumenen, mutta haluaisin sellaisen vanhanaikaisen, oikean siveltimen, en tuollaista tussimaista. Vinkkejä?

Kasvovoide Päivävoiteena tällä hetkellä LÒrealin Cell Renaissance, jonka näyte oli jonkun lehden välissä ja ihastuin sen koostumukseen ja hyvään tuoksuun. Tuntuu ainakin mun iholle hyvältä. Yövoiteena Lumenen Time Freezer, jonka juuri ostin Tokmannilta , kun halvalla sai eli kympillä. Ja samaan syssyyn silmänympärysvoide , samoin Time Freezer, vitosella ;) Satunnaisesti käytän jotain seerumeita.
Ja onhan noita liuta muitakin voiteita ...



Deodorantti Garnierin Mineral Invisible Anti-Marks

Hammastahna Golgate Max Fresh Cooling Chrystals

Shampoo ja hoitoaine Tällä hetkellä Elvital Color-Vive. Ilman BC Moisture Kickiä en taitaisi tulla toimeen, sen verran solmulla tämä kiharapää on pesun jälkeen. Tangle Teezerin ostin juuri, se toimii kuiviin hiuksiin, mutta märkien selvittelyssä on käytössä ikivanha Oriflamelta aikoinaan hankittu luuharja.



Saippua Suihkussa nyt Rexonan Tropical, käsisaippuana Palmoliven Milk & Honey, vaihtuvia

Tuoksu Vaihtelee, nyt käytössä Lancomen Miracle ja Armanin Aqua de Gioia, joista. molemmista tykkään tosi paljon. Löytyyhän kaapista Chanelin vitonenkin, mutta ei ole oikein mun tuoksuni. Usein hankin myös nuo Escadan kesätuoksut, joista useimmista olen tykännyt. Tuoksuja saan usein lahjaksi myös Ukkokullalta :)



Mineraalivesi Ostetaan silloin tällöin, yleensä Pirkkaa, raanavesi riittää !

Viini  Mieluiten shamppanja tai hyvä cava, ei liian kuiva ! Harvemmin kuitenkin näitä nautiskellaan , punaviinejä maistelemme ja yritämme löytää uusia makuelämyksiä. Korkit on purkkiin kerättynä , jos se on aitoa korkkia. Niitä on tuotu myös matkoilta, onneksi ovat kevyitä kantaa ;)



Drinkki  Nykyään niin kovin harvinainen ! Parhaat Mojitot olen saanut Kreetan Paleohorassa "koirabaariksi" ristimässämme paikassa sekä vuosikausia sitten Teneriffalla yhdessä hämyisessä flamenco- paikassa.

Leipä  Tumma, sisältää pähkinöitä ja siemeniä, toimii myös vaaleassa

Ruoka Olen todellakin kaikkiruokainen, mutta tunnustaudun lihansyöjäksi. Hyvä pihvi on nam ! Ja niitähän se Ukkokulta osaa - eilen oli kotona ulkofilepihviä makurasvalla ( sitä rasvaa en kyllä syö, mutta antaa pihville mehevyyttä) , Ukkokullan poimimia suppilovahveroita ja valkosipuliöljyllä voideltuja , uunissa paistettuja, lohkoperunoita.

Jäätelö  Ainon Uuniomena <3

Karkit  = Suklaa , mikä vaan käy , paitsi liköörikarkit. Fazerin suklaat on parhaita !

Sänky  Merkkiä en nyt muista, jenkkisänky 180 cm leveänä, isoille ihmisille iso sänky ;)

Lakanat  Merkillä ei väliä, mutta mieluiten satiinia / puuvillasatiinia, pussilakanat ei saa olla liian tiiviitä ja paksuja. Viimeksi Finlaysonit, usein Stokkan Casa- mallistoa.

Kampaaja Hiushuone Marianna Tampereella sipulikirkkoa vastapäätä ja siellä oma kampaajani Tarja :) Tietää ja tuntee mun hiukset ja on pitänyt kirjaa väreistä ja muusta toistakymmentä vuotta.

Päivälehti  on Aamulehti mulle, Hesari Ukkokullalle. Satunnaisesti luen hyvät artikkelit Hesarista itsekin.

Lehti  Elle tulee, Oliviakin taitaa olla jollakin kokeilujaksolla, Glorian saan useimmiten kivalta naapurilta , samoin Me Naiset ja muutaman muunkin lehden. Rrrakastan muotilehtiä ja toivon olevani nuori ja kaunis ja varreltani kuin pajunvarsi, jotta voisin käyttää kaikkia niitä ihania muotiluomuksia ja hullutuksia ;D.

Siinähän sitä ! Minäkään en tähän ketään usuta, mutta onhan näitä mukava lueskella ! Kuka on seuraava ?