sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Ladies night and SMGO II

Meitä on sellainen kolmen kopla naisia, tyttöjä, leidejä :D
Nykyisin tapaamme melko harvoin ( paitsi pari viikkoa sitten lounaalla ), muutaman kerran vuodessa sillain " kunnolla " . Se ei kuitenkaan haittaa, sillä tiedämme, että tarvittaessa olemme aina toistemme tukena ja " sydänystävänä aikuisen naisen " <3 !
Kiitos vielä sille Kolmen koplasta , joka osti meille yhteiseksi joululahjaksi liput Show must go on II- musikaaliin  Palatsi- teatteriin . Näin saimme taas hyvän syyn tavata ja viettää mukava ilta yhdessä musiikin parissa, tämä oli jatkoa aiemmin näkemällemme SMGO I- versiolle. 

En voi muuta kuin kehua Freddie Mercuryä esittävää Kimmo Blomia ! Aivan mahtava ääni ja kuinka hyvin hän olikaan opetellut Freddien lavaelkeet , mainiota ;) Toki muutkin esiintyjät olivat hyviä, mutta tokihan odotin eniten juuri "Freddietä " itseään ja vanhoja , tuttuja, mahtipontisia kappaleita .
Esityksessä ei tietenkään saanut kuvata, joten kuva tyhjästä lavasta on omani ja Freddie the Queen lainattu Palatsin  sivulta, johon linkki yllä.

Mahtavat paikat aivan lavan vieressä !



Ennen esitystä kävimme syömässä mättöä ( huh huh) Ohranjyvässä ja vatsa tuli kyllä täyteen - kiitos kysymästä ;D . Ohranjyvän pannu piti siitä kyllä huolen ! Mihinkähän taas karisi se itsekuri kohtuullisen syömisen suhteen, kysynpä vaan !?  Huom! Kuva ei heikkohermoisille ja ainaruodussapysyville ;)


Mitä parhainta uutta viikkoa kaikille <3 !
PS. Tervetuloa te ihanat uudet lukijat ja kommentoijat, iloitsen teistä kaikista <3 !