lauantai 15. elokuuta 2015

Kukkahameet asukuvissa, liivi mummonneliöistä ja arvonnan voittajat !

Ensimmäisenä toivottelen tervetulleeksi joukkoon muutaman uuden lukijan, toivon , että viihdytte seurassani jatkossakin ;) On niin mukavaa tietää, että joku näitä juttuja lukeekin ja kommentoi, ei tarvitse yksistään horista. Siellä ruudun toisella puolella kun on niin monta ihanaa ihmistä ♥

Mennäänpä ensin niihin kukkahameisiin. Hulmuavat helmat ovat suosikkejani hamepuolella, en ole oikein koskaan viihtynyt kynähameissa tai muissakaan kapeissa hameissa. Tämän kesän työvaatteena on toiminut ensisijaisesti tuo Mark & Spenceriltä keväällä ostamani hamonen. Menee monenväristen puseroiden kanssa, joskin mustahan se on ollut eniten käytetty.

Kuvassa mukana on kesä mittaan virkatuista mummonneliöistä tehty liivi. Tuota lankaa olen kantanut Tokmannilta ( kun halavalla sain ja jotain pitää aina värkätä) kilokaupalla ja tämä on jo toinen samanvärinen liivi, toinen on kudottua pitsineuletta.
Mummonneliöitä teki vain mieleni tehdä ja muutaman kymmenen tehtyäni vasta päätin , mitä niistä tulee ja tällainen se sit tuli. Onko mummonneliöt in vai out?



Vasta nyt loppukesän auringon innoittamana muistin ja löysin tuon viime kesänä ompelemani riemunkirjavan nappihameen ja se pääsikin kesäloman jälkeen käyttöön. Kokeilin tuota liiviä senkin kanssa ja kyllähän se sopii mainiosti, mutta tunsin itseni liian keltaiseksi ja kukertavaksi ;)



Virkattua ja kudottua keltaista
- ei uskoisi, sillä lähikuvassa en saa tuota väriä oikeaksi en millään !

Tänään tuota lankaa oli Tokmannilla 5 kerää / 5 euroa- arvatkaa onko sitä nyt taas kassillinen ;)
Vaihteeksi sinisenä , hopealangoilla . Olisko ehdotuksia , mitä tästä tehtäisiin ?

Väärinpäin - aargh- en saanut käännettyä ...




No sitten , rummunpärinää ja ilotulitusta ! Arvonta suoritettiin vanhanaikaiseen tapaan ja arvontahenkilönä ( ei voi kuulemma olla Onnetar , kun mies) toimi Poika ja Ukkokulta suoritti virallisen valvojan virkaa .  Voittajat ovat :



 Onnea voittajille, joille on ilmoitettu henk.kohtaisesti . Muistakaahan laittaa yhteystietonne  sähköpostiini anneaulikki@gmail.com , niin laittelen voitot postiin ensi viikolla ☺ Oman pakettinne sisältö selviää, sitten kun sen avaatte ;)

Seuraavien päivien sääsennusteet näyttävät aurinkoista ihan koko ajaksi ja lämmintä - ainakin täällä meillä päin. Naatitaan vielä pimenevien iltojen ihanuudesta ja auringon lempeästä hehkusta ♥