sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Mummilan Mimmi

Kävimme tänään mummilassa myöhästyneillä synttärikahveilla, oikea päivä oli jo viikolla. Saatiin taas vatsamme täyteen herkkuja, erityisesti Brita- torttu maistui ahh- niin makialle ;). Jopa teinipoika tuli käymään, vaikka kulkikin omia aikojaan, kiva kuitenkin.
Lahjaksi veimme kauniin kynttilälyhdyn sekä ikkunalle lintujen ruokinta-alustan.
        


Mummin luona on Mimmi, n. vuoden ikäinen ragdoll- kisu. Kollipoika, vaikka tätäkin alkuun neidiksi luulimme. Huimaa vauhtia on kissapoika kasvanut, katsoimme muutaman viimesyksyisen kuvan, jossa kisu oli vielä ihan pikkuinen ja nyt on aikamoinen rontti :).

       
Sain kuin sainkin eilen tuunattua yhden mallikappaleen tuolista, helppoa se ei ollut! Tai olisi ollut muuten , mutta se meidän niittipistooli - huoh... Ensin niittasi yhden niitin, sitten kymmenen tyhjää laukausta, sitten toinen niitti, viisitoista tyhjää, pari niittiä perä perää, kolmekymmentä tyhjää...yhden tuolin laitto vähän kesti. Siksipä en jaksanut vielä kuin tuon yhden ;) ryppyjä nurkissa pitää näköjään vielä oikoa...

         
 

 Lauantai-ilta sujui leppoisasti kynttilöiden valossa mustaa neuletta kutoen ( sama kuin olis silmät ummessa kutonut ;)), onneksi ei silmukat pudonneet! No helppoa neuletta, oikeeta ja nurjaa ja isot puikot .
Hyvää alkavaa viikkoa!


2 kommenttia:

  1. Kyllä olikin herkut mahtavia Maijan synttäreillä. Olis kiva saada se teinipoika näyttämään naamansa täälläkin, ei ole viime aikoina näkynyt, eikä kuulunut. No toivossa on hyvä elää, sanoi lapamato.

    VastaaPoista
  2. Teinipoika lupasi tulla lomallansa ilmaiselle lounaalle ;)

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!