maanantai 22. lokakuuta 2012

Syyskuvia


Photo 1 of Evans Heart Curved Hem CardiganEvans Black Casual Riding BootsHalusin kokeilla, kuinka voisin tehdä kuvakollaasia nettikauppojen valikoimista. Ei sillä, että olisin mitään ostamassa, pois se minusta (oikeesti!).    
Nyt ei ole tarvetta vaatteille eikä millekään muullekaan, mutta löysin tällaisen isojen tyttöjen kaupan joku aika sitten jonkun muun blogista . Itse en ole sieltä ainakaan vielä mitään tilannut, mutta kokoja näyttää olevan aika pitkälle ja joskus ihan hauskojakin vaatteita tarjolla. Huom! Hinnat näytetään puntina! Housuja näyttää löytyvän myös erityisesti päärynävartalolle suunniteltuina.     Nettikaupan osoite on www.evans.co.uk ja ei - en osaa silleen hienosti linkittää ainakaan vielä ;). Kukahan sen mulle opettais? Yritin hakea netistä ohjeita, löysinkin jotain,  mutta ei vaan osaa, sormi suussa tällä poropeukalolla :(

Nää tekstit menee kyllä vielä ihan hassusti ja kuvat kanssa, täytyy taas opetella lisää...

Pari syksyistä kuvaa vielä , kohta kait saakin ottaa jo talvikuvia ;)
        

Huh- pienen kikkailun ja muokkailun jälkeen onnistuin nämä saamaan mukaan! Ukkokulta toi joku aika sitten läppärin töistä ja se on muuten hyvä ja nopea, mutta en onnistunut sillä tuomaan näitä kuvia IPhonesta, mikä lienee syynä? Piti vaihtaa konetta välillä :)

5 kommenttia:

 1. Kun kirjoitat tekstiä, niin klikkaa linkki-sanaa tekstinmuokkaussivulla. Kirjoita sitten aukeavaan ruutuun haluamasi web-osoite. Itsekin vasta opin kuvakollaasin tekemisen kuvankäsittelyohjelmalla enkä vielä ole ehtinyt taitoani juuri käyttää. Harjoitellaan ;).

  VastaaPoista
 2. Olitpa Katja supernopea ;) Linkkivinkkiä täytyy pikapuoliin testata !

  VastaaPoista
 3. Katselin vasta nyt taas blogisivujasi. Olet ollutkin ahkera!!! Upeaa. Ketut ja hirvetkin olivat päässeet kuvaan mukaan.Terveisin Äiti.

  VastaaPoista
 4. Mäkin olen tosi poropeukalo koneiden kanssa, mutta kovalla sisulla ja yrityksellä lopulta onnistuu. Varsinkin kuvankäsittelyohjelmat on aina koetelleet meikäläisen kärsivällisyyttä =D

  VastaaPoista
 5. Ihanaa , täälläkään on käyty ;)
  Kuvankäsittelyäkään en ole vielä opetellut, kaikki omat kuvani ovat ihan suoraan IPhonesta ...

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!