maanantai 22. kesäkuuta 2015

Piikkiä,teippiä ja saikkua

Maanantaiaamun alkajaisiksi oli lääkäri varattuna . Olkapäästä otettujen röntgenkuvien ja UÄ- kuvien analysointia työterveyslääkärin vastaanotolla. Hyvä uutinen oli, ettei luita ole poikki . Huono se, että jänteestä löytyi pikkuruinen repeämä. Miten voikin niin pieni särö olla niin kipeä ? 
Kortisonipiikki olkapäähän , kunnon teippaus ja "sinä ei saa tehdä työtä tänään eikä huomenna ". Lepoa siis eikä koneen näpyttelyä ;) Siksi tämä lykykäinen tiedotus on tehty kännykällä , vasurilla näpytellen ja Panadol- pöhnässä. Otti se piikki sen verran kipiää!
Kuvat aamuisella lääkäriretkeltä läpi Koskipuiston ja lukkosillan . 
Mukavaa viikonalkua !

26 kommenttia:

 1. Entisenä (kopkop..) olkapäävaivaisena tiedän tuskan. Ja vaikka vois kuvitella, että ei tää näpyttely tai hiiren käyttö missään voi tuntua, niin kyllä vaan tuntuu ja vihloo. Että vaikka kuinka kiva olis sun päivityksiä lueskella, niin nyt on pakko toivoa, että jätät ne väliin. Samoin kuin kommentoinnin ja ihan kaiken, mikä vähänkään vaatii edes tätä hienomotorista liikettä. Ei oo hyväksi.

  Toivon, että paranet pian <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikea käsi on pannassa , mutta vasemmalla voin kännyä näpytellä;) eilinen päivä oli aika tuskainen , mutta nyt ainakin vähän helpottaa, kun saa käsi levätä. Toivottavasti menee tällä ohi !

   Poista
 2. Malta totella lääkäriä ja anna vaivan parantua rauhassa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on tehtävä, ei auta kuin lepo tähän vaivaan ;)

   Poista
 3. Mullekin on pari kertaa laitettu kortisonipiikki, eikä ollut mikään miellyttävä kokemus... Toivottavasti sun vaivasi paranee pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen oli tosiaan piikin jäljiltä aika kivuliasta, mutta nyt vähän helpottaa , onneksi kännykkää käytän vasurilla ;)

   Poista
 4. Aijaijai!! Kaksi kertaa jänteen revettyä tiedän tuskan! Otahan iisisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inhaa on juu, pakko on nyt malttaa mielensä , vaikka mitä kivaa tekis mieli tehdä , mut kun on oikeakätinen niin ei auta...

   Poista
 5. Voi..mä niin tiedän, että miltä susta tuntuu. Mä olen sellainen olkapääongelmainen... on leikattu monta kertaa... ja nykyinen diagnoosi on toisessa olkapäässä nivelrikko eli rustovaurio... Olen kärsinyt olkapäistäni vuosia. Nyt on mennyt puoli vuotta hyvin, kun hain apua ruokavalion avulla.. mikään muu ei enää auttanut... Jaksuja sinne, mä NIIN tiedän.

  VastaaPoista
 6. Mielenkiintoista,että ruokavaliosi on auttanut olkapäävaivoihin, etenkin, kun sun syötävät on aina niin herkullisen näköisiä :) harmillisia vaivoja nuo kulumat , niitä löytyy itselläni selästä ja lonkista ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruokavaliosta jätetään vain joitain tiettyjä ruokia pois (sokerit, punainen liha, maito) eli tuotteita, jotka happamoittavat elimistöä ja ehkä jotain muutakin... Lisätään kasviksia ja enimmäkseen mm. vihreitä kasviksia. Jos kiinnostaa, niin googalaa alkaalinen ruokavalio.

   Poista
 7. Kiitos Maiju , googletanpa ;) sokeria jo vähän välttelen, mutta olemme melkoisia lihan syöjiä , maitoakin , ainakin kahvissa , mutta katsotaan vinkkejä !

  VastaaPoista
 8. Kokeile kulumien aiheuttamiin vaivoihin MSM-jauhetta. Saa kaikista Siwaa isommista kaupoista. Maku on erikoinen tai siis karmea :D mutta mehun joukossa sujahtaa alas. Puuron joukkoon sekoitettuna sujahtaa ylös :D

  VastaaPoista
 9. Lisää googlailtavaa ;) eikös kaikki lääkkeet (konjakki mukaan luettuna ) maistu karmeelta ;) ei kai se muuten autakaan . Kiitos vinkistä !

  VastaaPoista
 10. Voi ei! Monestihan nuo jännejutut ovat paljon kipeämpiä/vaikeampia parantaa! Tsemppiä, toivottavasti helpottaa!

  VastaaPoista
 11. Kiitos tsempeistä Katja <3 täytyy toivoa, että tulee pikapuoliin kuntoon :)

  VastaaPoista
 12. Oi ei...miten pystyt nukkumaan.. Kääntymään.. Pikaisia paranemisia <3

  VastaaPoista
 13. Oi ei...miten pystyt nukkumaan.. Kääntymään.. Pikaisia paranemisia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huonosti mutta kumminkin ;) kun on vielä tottunut nukkumaan oikealla kyljellään käsi pään alla niin vähän hankaloittaa ...

   Poista
 14. Kiitos , kai maar tää tästä...vielä ei mainittavaa edistystä , mutta ajan kanssa varmaan. Aurinkoista sunnuntaita !

  VastaaPoista
 15. Kiitos <3 hitaalta vähän tuntuu , mutta toivottavasti paranemaan päin !

  VastaaPoista
 16. En löytänyt sun spostiosoitetta, mutta arpavoitto osui sinulle, eli laitatko mulle spostia! :)

  optimismia (at) gmail.com

  VastaaPoista
 17. Lepoa ja jaksamista sinne! Olkapäävaivat on inhottavia, kaksi kertaa on oma leikattu jo. Ei kiva. Nyt vaan hiljaa hyvä tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumman sitkeetä tää onkin , taisi tulla pidempi riesa :(
   Loman jälkeen pitänee mennä uudelleen lääkäriin , jos ei tänä aikana tule paremmaksi.

   Poista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!