lauantai 27. huhtikuuta 2013

Lukko poikineen

Kuntosalin pukuhuoneessa :)
Aika hauskan näköisiä nuo lukkoröykkiöt !

Tällä viikolla onkin tullut saleiltua , pari kertaa viikollakin talon salilla ja tänään Fressillä reilu tunti, huomenna kans.
Muuten tämä päivä menikin normaaliin tapaan, siivousta , pyykkäystä ja kaupassakäyntiä. Talvitakit kellariin ( meidän vintti) ja Elloksen paketti Siwasta..
Ihailemani kukkamekko oli Ukkokullan mielestä yöpaita ... Ihana sinipohjainen valkopilkullinen mekko liian pieni ( ja isompaa ei ollut). Pusero ei tullut ( vasta 20.6 toimitus, haloo, silloin olen kohta Barcelonassa uudet ostokset mielessä).
Yksi musta maksimekko oli aikas ihana ja se ja yöpaita jää ... Kuvia myöhemmin ;)
Iiihanaa lauantai - iltaa !6 kommenttia:

 1. Ohhoh - onpas siinä tosiaan lukkoja! Meillä ei ole vielä talvitakit vintillä - muistan muutamankin vapun, kun niitä on vielä tarvittu, no ainakin villakangastakkeja. Ja jos olisin järkevä, niin en niitä sinne enää laittaisi ollenkaan - niin ison työn takana on saada meidän Isäntä ne syksyllä sieltä hakemaan. Se kun on kesän aikana täyttänyt yleensä vintin niin täyteen tavaraa, että sieltähän ei mitään enää löydä;)
  Ihanaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kaksi kellarikomeroa täynnä tavaraa - huoh ... Enimmäkseen Ukkokullan , se kun ei raaskisi heittää mitään pois !

   Poista
 2. Onpas hauska lukko kokoelma!

  Meillä raahattiin talvi takit ja talvi kengät pois, kovin optimistisesti, mutta haluttiin kuitenkin saada ne pois viemästä tilaa, asunnossa, etenkään eteisessä kun ei ole mitenkään ylettömät määrät tuota tilaa tarjolla :)

  VastaaPoista
 3. Meillä myös etenkin eteinen kerää muutenkin liikaa vaatteita ja kenkiä, pakko on noita isompia viedä välillä säilytykseen.

  VastaaPoista
 4. Hauskat nämä lukkoviritelmät ;)

  VastaaPoista
 5. Niitä on tosiaan kasapäin :) Mulla kulkee lukko mukana, mutta toiset säilyttää niitä tuolla salilla .

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!