lauantai 5. lokakuuta 2013

Kurkistus makuukammariin

Tänä aamuna vaihtaessani puhtaita, uuden uutukaisia lakanoita sänkyymme, päätinkin samalla napsaista pari kuvaa ja esitellä osan makkaristamme. Osan siksi, että se toinen puoli on jatkuvan kaaoksen vallassa ja isompi siivous ei nyt huvittanut ;D
Makuuhuoneemme on oikeasti alkovi eli ilman ikkunaa. Hyvä puoli on se , että se pysyy öisin pimeänä, kun oven sulkee perässään , jopa valoisimpana aikana, sillä en osaa nukkua valoisassa. Huono puoli on se, että kesäkuumalla huone on melkoinen sauna , ilmanvaihto on heikkoa ja  tuppaa ummehtumaan :(
Talvella taas tuo peränurkka, joka on suoraan tiilitalon ulkokulmaan, on jäätävän kylmä. Siksi Ukkokulta nukkuu sillä puolella :)
Poikkesin Sokoksen 3+1 päivillä varta vasten hakemassa nuo Finlaysonin satiinilakanat, pohjaväri on vaalea ja nuo kuviot sellaiset hailakan liilat. Tykkään satiinin tunnusta iholla <3 !

Puhtaat lakanat <3 ! 

Kuutamoa ...

... ja juustoa ja viiniä 
 Nämä upeat ristipistotyöt on meille kirjaillut ja lahjaksi antanut veljeni vaimo , Jaavi , joka sen lisäksi, että juoksee superhyperpitkiä matkoja ( ainakin 100 kilsaa ja silleen ! ) , osaa myös tuon käsillätekemisen taidon. Käsitöiden lisäksi valmistuu myös suloisia kortteja myyntiin, tilauksestakin saa ( joulu tulee vink vink). Kortit löytyvät muuten täältä . Eikä ole Jaavi mulle mitään maksanut, mutta ehkä kutsuvat taas ensi kesänä grillijuhliin ....?

Tämä peikko on ollut paikoillaan varmaan 10 vuotta -
juu, pölyt on (ainakin välillä) pyyhitty. Tekijä on  kasvanut  :)

Kortteja isille - ikää niilläkin se 10 vuotta- ei raski ottaa poiskaan !

Tältä näyttää silloin ( harvoin) kun peti on petattu

Tuon sängyn takana näkyvän peilin haluaisin siirtää tähän- olkkariin

Tuo peili jäi tuonne sängyn taakse (ajat sitten) , kun vaihdoimme sänkyä ja tuo pääty tuli sen eteen. Olenkin haaveillut sen siirtämistä olohuoneeseen, jotta saisin paikan asukuvien ottoon kotona. Harvemmin kun otan kuvia niin että kuvausapulaisia olisi käytettävissä. Tuo siirto vaatii vain Ihmettä - ja porakonetta :D

Olin tänään sen verran ahkera, että viikkailin kesävaatteita talviteloille, odottavat nyt kellariin vientiä Samalla sain siivottua vaatekaapin , ainakin osin, ja tehtyä tilaa uusille hankinnoille, joista seuraavassa lähetyksessä tarkemmin. Ihanaa syksyistä viikonloppua, tänään ainakin on ollut mahtava , aurinkoinen syyspäivä ! Toivottavasti kelit jatkuvat huomennakin :)

8 kommenttia:

 1. Kauniit uudet lakanat. Citymarket myy keräilykampanjassaan vähän samanhenkisiä Pentikin puuvillasatiinilakanoita. Aion hankkia ne itselle. Olen yrittänyt nyt viikon innostua eteisen vaatekaapin päivittämisestä syyskuosiin. Mutta miten siihen hommaan tarttuminen onkaan niin hankalaa...Siellä ovat nyt hellehatut ja syyspipot samassa iloisessa sekamelskassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne pipot ja kesäkamppeet täälläkin vielä vähän hynttyyt yhdessä , mutta hiljalleen ... Ja onhan nyt vielä aikas lämmintä ollutkin , ainakin tänään :)

   Poista
 2. Melkein tekis meili sanoa että soitanko ovikelloa ....mutta kun toi mun oma pora prkl sanoi sen työsuhteen irti :(
  Terveisin se "ihme" :D

  VastaaPoista
 3. Hih - :D tässä kohtaa tuolla Ihmeellä onkin ihan oma merkityksensä ! kolahtaa tuonne Leinolan suuntaan ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos linkistä. Tosin sivusto vähän jälkijunassa. Juurikin huomenna pitäisi lisätä uutta tuotantoa. Ja joulukortteja teen 14.10 alkaen LOMALLA!

  VastaaPoista
 5. Ole hyvä ;) tulit mieleeni , kun ihastelin noita ihania tauluja !

  VastaaPoista
 6. Kauniit lakanat - puhtaat lakanat on yksi elämän suurista nautinnoista! Ja meillä on noita porausprojekteja aika monta odottamassa - niinkuin on monta muutakin projektia.
  Aurinkoista sunnuntaipäivää sinne!

  VastaaPoista
 7. Mikäpä ihanampaa kuin sujahtaa sauna/suihkupuhtaana hyvältä tuoksuvien lakanoiden väliin - aah! Lohduttavaa on , että porausprojekteja on jonossa muillakin ;)

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!