tiistai 10. joulukuuta 2013

Väsähtäneen virkaäidin vuodatusta

Blogiparka on saanut olla omissa oloissaan , kun sen ja Teinipojan äiti on ollut vähän väsyksissä . Töissä pitää kohtuullisen kiirettä ja on ollut vähän muutakin ylimääräistä puhdetta. 
Normaalisti kun Ukkokulta hoitelee kaupassakäynnit ja valtaosin ruuanlaitonkin, olen saanut (joutunut ) perehtymään enemmän siihenkin puoleen. Sen kummemmin vaivan laatua erittelemättä , nostelut ja kanniskelut on hetken aikaa kielletty Ukkokullan osalta, toipilas kun on, mutta hyvällä mallilla jo mennään. 
Bloginpitäjä itse puolestaan on rampannut lääkäreissä milloin särkevän hampaan, milloin jomottavan koipireisiraukan vuoksi. Apua kaikkiin vaivoihin toivon mukaan tulossa hiljalleen ja hammassärkykin hellitti , kun sain vahvat tropit. Teinipoika on terve ( ainakin toistaiseksi , päätäni täällä koputtelen ) , hyvä niin. 
Joulua en vielä paljon ole ehtinyt laitella, mutta josko ensi viikonloppuna :)
Meikäläisen ruuanlaittotaito - ja se keksiminen , mitä laittaa - on ollut kovalla koetuksella. Kurmeeruokaa  a la anneaulikki vassokuu ! 
Mukavaa viikon jatkoa kaikille, käyn kyllä taas kommentoimassa teidänkin juttujanne , kunhan kerkiän !

8 kommenttia:

 1. Paranemisia sinne roppakaupalla :) En ole mäkään laittanut vielä yhtään joulua, ekan lahjankin ostin vasta tänään... senkin tilasin netistä. Ehtiihän tässä vielä. Joskus on oikein kiva syödä nakkeja ja ranskikisa, meillä oli sama menu viime viikonloppuna ja hyvin upposi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehtiihän sitä ja johan tää tästä , paremmalla puolella jo ollaan ! Itse asiassa tuo tämänpäiväinen sapuska oli tilattu , kun tuskailin asiaa ääneen :)

   Poista
 2. No onpa sulla nyt haipakkaa. Toivotaan, että ukkokulta toipuu pian ja päästää sinut hellan äärestä mukavampiin puuhiin. Joulu tulee ilman suurempia valmisteluitakin, ja ehdit varmasti vielä tehdä sellaisia joulujuttuja mistä itse eniten nautit :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuleehan se joulu ja ehdin siitä kyllä nauttiakin , uskon niin . Ihan kaikkea kun ei nykyään ole pakko tehdä ja Ukkokulta hoiteli netin kautta tänään kinkun tilaukseen , jee!

   Poista
 3. Ikävää jos teillä on sairasteltu. Toivotaan että ehditte kunnolla tervehtyä ennen Barcelonan matkaa!

  VastaaPoista
 4. Joskus vaan kasaantuu ... Ukkokullan juttu oli tiedossa, mutta tuli vähän yllättäen aiemmin. Hammassärkyä en ollut tilannut :( Kyllä Barcelonaan tullaan ( veli vaimoineen on siellä juuri nyt :) )

  VastaaPoista
 5. Välillä se elämä menee vaan näin - ja sama täällä - joulun eteen ei ole tehty vielä mitään - mutta menneitä vuosia muistellen, joulu tulee sittenkin!
  Toivotaan, että ukkokultasi saa itsensä kuntoon - ja onneksi sinun hammassärkysi tuntuu asettuvan♥

  VastaaPoista
 6. Niinhän se on , joulu tulee laittamattakin ;) ja ehtiihän tässä. Kinkku ja osa laatikoista tilattu , osa tehdään itse. Ja kiitos kysymästä, Ukkokulta toipuu hyvää vauhtia ja hammassärkykin hellitti :€

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!