keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Kuvakulmia

Vuoden val(k)oisinta aikaa  , juhannusta odotellessa :)  Onkos teillä juhannussuunnitelmia ?
Me olemme viettäneet juhannusta viime vuosina aika usein matkoilla. Tänä vuonna on reissu vasta loppukuusta , joten vuorossa on kaupunkijuhannus. Täytyy tunnustaa, että vaikka mökkeilykin on kivaa, en niin hirveästi kaipaa hyttysten syötäväksi ... saatikka hytisemään ulkona toppatakki niskassa ;)
Toisaalta on kiva heittää tikkaa, grillata makkaraa ja muita herkkuja , saunoa ja uida ...
Onneksi nykyään kaupungissakin riittää tekemistä, ennenhän kaikki paikat olivat kiinni ja kaupungissa oli aivan kuollutta, mutta nykyisin monet paikat ovat auki ja tässä meidän lähellä taitaa olla Tullintorilla oikein enemmänkin ohjelmaa. Minä en kaipaa muuta kuin auringonpaistetta ☺

Puutarharetkeltä 

Koskenrannalla alikulkutunnelista

Koskenrannan kivi  lätäkköineen
Puutarharetkeltä


Koskikeskuksen takana 

Teinipojan asuntoasiat uudella opiskelupaikkakunnalla järjesteltiin kuntoon eilen. Mukava pikku yksiö löytyi yllättävän nopeasti ja poika itse on tyytyväinen. Äiti alkaa tehdä listaa tarpeellisista tavaroista hetimmiten !
10 kommenttia:

 1. Minäkin kaipaan aurinkoa...toivottavasti se edes pilkahtelee juhannuksena vaikkei niin lämmin olisikaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi enää reilu viikko ja aurinkoa tiedossa , tällä kertaa Valenciassa 😄

   Poista
 2. Hei nyt vasta pääsin lukemaan teinipojan kuulumisia. Onnea äidille ja pojalle. Ja oikein paljon tsemppiä etenkin äidille. Tuo elämänmuutos kuulostaa isolta. Mahtavaa, että unelmat toteutuvat ja elämä kantaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä , sitä tarvitaan ! Alkujärkytyksestä selvittyäni ottaa järjestelmällisyys vallan ;)

   Poista
 3. Aurinkoa kaivataan. Olen viettänyt monta juhannusta kaupungissa ja niissä on ollut oma viehätyksensä. Oikein ihanaa keskikesän juhlaa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Kiitos , nautitaan valoisuudesta se mitä voidaan :) hyvää jussia !

  VastaaPoista
 5. Tarpeellisten tavaroiden keräämisestä jo sanoinkin kummipojalle (nähtiin pappalassa), että kyselkää, jos jotain tarvitte. Meilläkin kaikenlaista ylimääräistä. Hyvää kaupunkijussia. Meillä isäntä töissä koko Jussin.

  VastaaPoista
 6. Ihanaa juhannusta! On se varmasti hyvin tunteellinen hetki, kun oma lapsi muuttaa kotoa pois. Toisaalta on hienoa todeta, että kyllä ne nuorenkin siivet hyvin kantaa.

  Nautitaan kesästä vaikka sää ei olekaan mikään morsian. Onneksi ei sentään sada vettä tai pahimmassa tapauksessa lunta :-)

  VastaaPoista
 7. Tunteellista on , toisaalta on hienoa nähdä kuinka itsenäiseksi ja omatoimiseksi nuori kehittyy lyhyessä ajassa ! Ihanaa olla lämpimissä sisätiloissa juuri nyt , kun ulkona sataa aika reippaasti ;)

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!