sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Outfittiä ja muuta sekalaista

Ihan ensin täytyy kertoa uutinen ! Tää on jo pikkuisen vanha juttu, mutta piti odottaa , että toivun järkytyksestä .
Ei mitään pahaa vaan jotain aivan hyvää ja ihanaa , mutta samalla myös pelottavaa ja haikeaa.

Teinipoikahan haki yhteishaussa lukioihin ja ykköstoiveena oli hänen haaveilemalleen alalle valmistava lukio
- joka sijaitsee kaukana kotoa. Nyt se mokoma ihana lapsi pääsi sinne ! Ja mitä tekee äiti , sen sijaan , että hihkuisi ilosta lapsen puolesta , ottaa ja purskahtaa melkein itkuun ... Onneksi en ollut kotona silloin , töissä vakoilin aamutuimaan koulun sivuilta ja siellähän se nimi oli. Siinä iski miljoonat tunteet ja ajatukset yhtä aikaa ja sydän hypähti muutaman ylimääräisen kerran. Olinhan yrittänyt itseäni tähän valmistaa, mutta koska kyseiselle erikoisluokalle otetaan vain 25 ja hakijoita on toistasataa niin eihän se ollut lainkaan varmaa.
Välimatkaa on toistasataa kilometriä Tampereelta, joten sinnehän se Teinipoika sitten syksyllä muuttaa . Lieneekö kohta muistaakaan äitiä - yhyy ! Ja miten se pärjää, osaako se herätä aamulla, laittaa ruokaa, pestä pyykkiä, huolehtia läksyistä, siivouksesta, olla kunnolla ja ziljoona muuta asiaa. Nyyh!

Oikeasti olen mahdottoman iloinen , että Teinipoika pääsi juuri siihen lukioon , johon halusikin.
mutta se on vasta kuustoista, miks mun pitää nyt jo luopua siitä , täällä on niin tyhjää sitten, kenelle mä sitten marmatan lattialla olevista vaatteista .
Asunnon haku on laitettu alulle ja muuttokuormakin on melkein valmis.
Onneksi on yhteinen loma Valenciassa edessä ja aikaa vielä muutama viikko kyllä mä jotain keksin.


Kynnet on viime aikoina olleet melkolailla simppelisti laitettuna, auringon paistaessa ei malta tuhlata aikaa niiden laitteluun ja sateella ei huvita :)

Mulla oli kerrankin hovikuvaaja eli Ukkokulta käytössä. Hänellä on silmää valoille ja tarkkaan hän sälekaihtimia järjestelikin , jotta valo osuisi mahdollisimman imartelevasti vaimokullan kasvoille ( tai näin ainakin kuvittelin ) . Alkoi sitten kuvia räpsiä nopsaan tahtiin, en pysynyt perässä :D

Odota ny...

... no ei vielä ...eikä tässä...kato ny kun takana on kaikki sekaisin...

... aika hyvä valo, kivasti pehmentää...

...aika hyvä, mut ei, mitä tuolla takana taas näkyy... 

Uusi T-paita 


Kuva ihan väärinpäin  -
Kicksistä bodylotionia ja laukkuun
pikkupussakka meikeille - halavalla !


Palautin Teinipojalle kokeiltavaksi tuomani housut , eivät sopineet ja koska siitä "jäi " rahaa, piti tietysti vähän aleshoppailla ;) Valkoiset ryppyvarsilegginsit ostin myös, niistä toivottavasti jossain kohtaa kuvaa.


29 kommenttia:

 1. Onnea Teinipojalle, hienoa että uskaltaa lähteä omilleen, siinä ne siivet vahvistuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin on hienoa, että uskaltaa jo kokeilla itsenäisyyttä :) vaikka äidin sydän vähän vapiseekin ;)

   Poista
 2. Kivan reispasta menoa täällä blogissa :)
  Parhaat onnittelut pojalle. Äidille tsemppii.
  Tuo sormus = ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja paljon tervetuloa joukkoon :) sormus on söpö, matkoilta tuotu

   Poista
  2. Kiitos ja tervetuloa joukkoon :) Sormus on kotoisin Barcelonasta ja on söpö ♥

   Poista
 3. Voi onnea pojalle! Ihanaa. Vaikka varmasti se kurkkua kuristaa, vaan oppii ne. Minäkin opin, ja silloin ei edes ollut mitään kännykän tapaisiakaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ja onnea varmasti tarvitseekin . Niinpä, kännykät ja muut vempeleet auttavat yhteydenpidossa onneksi :)

   Poista
 4. Pro farkkutakki. Voimia muuttavan pojan äitille, sullehan se on raskainta. Isät ottaa rennosti ( tai ainakin antaa sen vaikutelman) ja poikahan on ihan "maasta irti".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihdoinkin löysin tuon farkkutakin, Junarosen takki. Kauan sitä etsinkin :) hauskasti sanottu tuo maasta irti, siihenhän tähdätään ;)

   Poista
 5. Voi varmasti lapsen itsenäistyminen ottaa koville. Muistan kun itse ilmoitin äidilleni sata vuotta sitten, että muutan kotoa... niin kun se päivä koitti, äitini totesi, että "hän ei ollut nukkunut yöllä ollenkaan"... Hyvin hän kyllä sitten tottui asiaan ;)
  Ihana farkkutakki ja kivat kuvat. Ihanan on uusi t-paitasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähiin jäänee yöunet tältäkin äidiltä syksyllä, vallankin, jos ei poika heti vastaa puhelimeen tai viesteihin
   Farkkutakkia tosiaan pitkään hain ja nyt löysin Lorellasta JUnarosen takin, tykkään kovasti. T-paita tarttui mukaan alesta.

   Poista
 6. Onnittelut S:lle! Ja kyl sää toivut :)

  Mulla olis sulle jokunen käsityölehti ja ukkokullallekin ruoka ja viini-lehtiä, paas kipasten Lillaan hakemaan jos ne haluat! Aattona ne lähtee lehtikeräyslaatikkoon....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) yritän keretä poikkeamaan , hitsi , kun en tänään tiennyt , olin kulmilla ! Viikolla on vähän pitkää päivää ja käydään siellä opiskelupaikkakunnalla asuntoja katsomassa. Aattona voisin aamupäivästä poiketa jos vielä kerkiää ..?

   Poista
  2. Näillä näkymillä torstaina iltapäivästä tulee vieraat, aattona toiset, että mielellään jos ehdit aiemmin...täällä mä kuitenkin olen. Voisin jättää ne vaikka kuistin postilaatikkoon varuiks, jos sattuu että olen jossain käymässä!

   Poista
  3. Yritän parhaani :) jos en ehdi niin ei mahda mittään

   Poista
 7. Onnittelut pojalle, mutta kyllä mää niin ymmärrän sua <3. Itsekin oon kaikkien muiden lapsia kannustanut lähtemään maailmalle, mutta omien kanssa onkin sitten toinen juttu...
  Vaan kyllä siihen onneks tottuu. (Lapset vähän turhankin äkkiä mun mielestä..)

  Hauskoja vauhtikuvia :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos , en olekaan vielä täällä tulleita onnitteluita vienyt perille , kais tiedät mitä siitä seuraa ! Että mitä se mutsi kaikille tänkin kailottaa ;) Ja sitä mä just pelkään , että tuo lapsikulta tottuu liiankin nopeaan siihenkin , että äitisi ei siivoa täällä ;) Kerrankin mullakin muuten kuin pönötyskuvia :D

  VastaaPoista
 9. Onnittelut pojalle. Mä niin ymmärrän sun tunteen haikeudesta, huolesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä menee vielä käytännön asioiden mietiskelyssä. Elokuussa luultavasti haikeus iskee kunnolla ! Käyhän täällä kommentoimassa niin muistan lukea blogiasi ;)

   Poista
 10. Onnittelut pojalle. Onha tuo vähän rankkaa äidille, mutta onneksi siihen tottuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos , kai sitä tottuu , sitten syksyllä , kun on pakko ;)

   Poista
 11. Onnea opiskelupaikasta, ne tahtoo olla aika kiven alla nykyään... Munkin nuorin tyttö oli pääsykokeissa viime viikolla ja melkein toivon että jäis vielä kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos , eikä olekin kamalaa , kun toivoo toiselle onnistumista , mutta salaa haluasi pysyvän kotona ja lähellä ?!

   Poista
 12. Lapsien pärjäämiseen on vain luotettava :-)

  VastaaPoista
 13. Niin se on tehtävä ja tähän poikaan kyllä luotan ! Se on vaan tämä äiti , joka pitäisi tiukasti kiinni ;)

  VastaaPoista
 14. Apua...mulla kans saman ikäinen poika ja olisi hirveetä, jos se lähtisi jo pois kotoa. Ymmärrän sua hyvin! Kaikki menee varmaan hyvin silti :) Tsemppiä sulle! Kivaa iltaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos myötätunnosta ;) äidille se on kovaa , mutta poika on innoissaan ja ihanasti lohduttaa äitiään :) tervetuloa mukaan lukijaksi ❤️

   Poista
 15. Oikein paljon onnitteluja opiskelupaikasta. Se on iso asia, että pääsee opiskelemaan justiinsa sitä mieleistä :) Tunnen kyllä paljon myötätuntoa sua kohtaan kun joudut opiskelemaan irti päästämistä :) Miten mää oikein vuorostani pärjään, kun tämä sunkin teksti saa jo ajattelemaan Apua! :D Se on napanuora niin sitkeää tavaraa :D

  VastaaPoista
 16. Kiitos Kiki❤️ se on aivan upea juttu ja sitä yritän itselleni hokea ;) ajattelin aina että vasta intin jälkeen se nuora on katkaistava , tulee nyt vähän aiemmin ...

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!