keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Valencia - parit asut ja muuta sekalaista

Vielä kerran Valenciaa ;) Varsinaisia asukuvia ei tullut juuri otettua , pari satunnaista otosta . Kun on oikein lämmin ja hikinen olo , on vaatteetkin sen mukaiset . Ei ole mitään ylimääräistä päällä eikä siinä samassa hameessa tai shortseissa ole mitään kuvattavaa. Paita sentään vaihtuu , mutta sekin on valittu lähinnä mukavuuden ja keveyden mukaan. 


Tässä oli Teinipoika hovikuvaajana , nauratti , kun näpsi kuvia ripeään tahtiin kuin paraskin ammattikuvaaja :) Mekon ostin jo hyvissä ajoin keväällä reissua ajatellen , merkki on Purplerose. 

Tämä taas on Ukkokullan ottama . Aika pieneltä näytän tuon ikivanhan puun rinnalla !

Muutaman ruokakuvan kerkisin ottaa , ennenkuin aina katosivat nälkäisiin suihin. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi :) 
Välillä syötiin tapaksia , välillä käytiin kunnon pihvillä ja kaikkea siltä väliltä . 
Aamupala syötiin asunnolla , siellä oli hyvä keittiö kaasuliesineen. Kuten tavallista , astiasto oli vähän vaatimaton , mutta sillä pärjäsi kyllä . Ruskeita munia ❤️ kaasuliesi oli kätevä


Ei kauhean houkuttelevan näköistä, mutta varsin maukasta ! Tuorepasta oli värjätty mustekalan musteella , täytteenä näissä rapuja . 

Jälkkärit oli kaikki hyviä , samoin jäätelöt Rannalla oli muutama upea hiekkalinna !


Paljon vanhoja ja kauniita rakennuksia , keskustan kadut olivat monesti kiiltävää marmoria (?) . Siloiset , mutta sateella liukkaat ja vesi jää pinnalle lillumaan. Mutta se ei taida usein haitata ;)

Nyt taas täälläkin aurinko pilkistelee , ei vaan ole ukkonen tullut , vaikka onkin satanut välillä. 


16 kommenttia:

 1. Hyväntuulisia kuvia :). Etenkin tuo nuoremman hovikuvaajan ottama, jossa näytät ihanan iloiselta <3. Ja siis varmaan oletkin :D

  Ihanhan tässä tulee lomafiilis. Eikä suotta, koska kohta se alkaa mullakin. Jeeeee! Joskin kotimaassa pysytellään, mutta lempparipaikassa kumminkin.

  VastaaPoista
 2. Suorastaan kikatutti , kun poika vaan jatkoi kuvien räpsimistä , vaikka jo olin sanonut moneen kertaan , että kyllä nää riittää ;) Ihanaa loman odotusta , vielä on mullakin onneksi jäljellä toista viikkoa :)

  VastaaPoista
 3. Ihana on tuo leijonapaitasi. Myös kukkahame, on edelleen kiva :)

  VastaaPoista
 4. Lomakuvia on aina mukava katsoa :)
  Mahtavan hieno tuo hiekkalinna.

  VastaaPoista
 5. Hiekkalinnoja oli muutama aivan upea, koko päivän rakentajat niitä vaalivat ja täydensivät. Kuvauksesta oli tapana antaa pari ropoa , tapa tuokin tienata elantoa :)

  VastaaPoista
 6. Oi kun on kauniit maisemat. Minä tykkään lomakuvista ja niiden katsomisesta, vähän kun lomailisi itsekin siinä samalla :)

  VastaaPoista
 7. Totta , minä myös lueskelen mielelläni kertomuksia muiden reissuista ja ihania kuvia muilta mailta ❤️

  VastaaPoista
 8. Niin kiva lukea teidän reissusta! Halpa tapa matkustaa vähän itsekin ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva :) minäkin pääsen retkille sun blogin kautta :)

   Poista
 9. Kivoja reissukuvia ja asukuvat juuri niin ihanan rentoja kuin pitää lomalla ollakin :) Kylläpä tuo keskusta näyttää siistiltä, varmasti marmorikivellä on osuutensa puhtaaseen vaikutelmaan!?

  VastaaPoista
 10. Kiitos :) marmoripäällyste varmaan tekee osansa siisteydestä , mutta selvästi vähemmän roskia on kuin täällä kotimaassa. Kiitokset siellä siistijöille , jotka olivat ahkerina työssään !

  VastaaPoista
 11. Upeita kuvia. Ressut on ihania.

  VastaaPoista
 12. Kiitos :) reissut on aina ihania❤️ Kiva kun poikkesit !

  VastaaPoista
 13. Oi kun pääsisi taas itse matkalle...niin tulee kaukokaipuu näistä(kin) kuvista :)

  VastaaPoista
 14. Ihanaa on haaveilla matkoista :) kaikkia ei voi aina toteuttaa , mutta kiva kun silloin tällöin pääsee reissuun :)

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!