sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Päivä kuvina - pikakelaus


Aamulla heräsin ensimmäisen kerran viiden korvilla , aurinko paistoi jo pilvettömältä taivaalta . Ihan niin aikaisin en välittänyt lomasunnuntaina nousta , joten otettuani tuon ensimmäisen kuvan , kömmin takaisin sänkyyn . 
Kovin myöhään en jaksanut sittenkään nukkua , kahdeksan aikoihin kahvihammas jo huusi tuskissaan ;) 
Puistoon ennätin jo puoli kymmenen maissa , siellä rauha maassa eikä ristinsielua . 
Päivä oli jälleen kerran upea , kesäkuun kylmistä on saatu korvausta runsain mitoin. Puistossa aika kului Himoshoppaajan seurassa itsekseen hihitellen. Oikein harmittaa, että jo ilmestyneet on nyt loman aikana tullut luettua taas uudelleen eikä uutta ole tiedossa vielä pitkään aikaan :(
Leppäkerttu olikin hankala kuvattava , kipitti niin nopeasti ruohonkorsia ylös alas! Sorsapuiston lammessa kasvaa näköjään lumpeita , niitä ei ole mielestäni aiempina vuosina ollut ? 

Välillä lakkailin kynnet , tein makaroonilaatikon ja katselin telkkarista saksalaissarjaa ( jonka nimeä en saa juur mieleeni enkä jaksa tarkistaa ) . Illemmalla lähdimme vielä Ukkokullan kanssa kävelylle Sorsapuiston tienoille , jossa lumpeet olivat jo menneet nukkumaan ,samoin osa linnuista. Ukkokullan ottama (pönötys/asu)kuva . 

Olisimme halunneet mennä ulos syömään , siis terassille , mutta vaihtoehtoja on harmittavan vähän ja niistä vähistäkin moni on sunnuntaisin kiinni ! Luulisi , että näin monien kesätapahtumien aikaan kannattaisi ne vähätkin pitää auki viikonloppuna ja vaikka ma-ti kiinni ...

12 kommenttia:

 1. Kyllä nämä lämpimät päivät ovat ihania, vaikka sisätiloissa meillä pauhaakin ilmalämpöpumppu viilennystä! Ja vaikka ulkona hakeudunkin varjoon, nautin silti täysillä tästä valosta ja lämmöstä. Harmi, että pyörälenkit ovat tältä kesältä tuon selän takia jääneet väliin. Mutta ehkä jo syksymmällä pääsen pyöränkin selkään!
  Upeat kynnet! Mutta niinhän sinulla on aina;)
  Aurinkoisia pyöräilykelejä edelleenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun meilläkin olisi joku viilennin sisätiloissa ! Vanha tiilitalo kerää kaiken lämmön ja sisällä on ainakin 28 astetta. Tuuletin vähän pyörittää, mutta eihän se viilennä.
   Kynnet oli helpot , L'Orealin konfettilakka piristää kivasti ja konfetteja tulee sopivasti.
   Pyöräilykelit jatkunevat ainakin säätiedotusten mukaan aikas mukavina :) toivottavasti selkäsi pian tokenee !

   Poista
 2. Olet vanginnut ihanasti aamun ensimmäiset auringonsäteet!
  Aamun ensi hetket ovat niin parhaita <3
  Lomapäiväsi kuulostaa ihan täydelliseltä, itselläni vielä
  melko pienet lapset, joten haaveilen ajasta, jolloin saan taas
  hippusen omaa aikaa.
  Ihanaa helleviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) aamun varhaiset tunnit ovat ihan parhaita ❤️
   Olen juurikin tänä kesänä voinut nauttia lomasta kovasti, sillä Teinipoika on jo niin omillaan ;) valvoo myöhään , nukkuu myöhään ja loput ajasta touhuaa kavereiden kanssa. Haikeaa ja vapauttavaa samaan aikaan :)

   Poista
 3. Oi kun kiva postus! Semmoinen kun lomapäivän kuuluukin olla.

  VastaaPoista
 4. Kiitos , päivä oli kyllä ihana ja näitä tuntuu riittävän ;)

  VastaaPoista
 5. Himoshoppaajat on kyllä ihan huippuja, mielelläni lukisin niitä vaikka yhden kuussa :)

  VastaaPoista
 6. Niin minäkin ;) sopivan rentoa ja hauskuttavaa lukemista :)

  VastaaPoista
 7. Tuohon terassiruokailu "ongelmaan" törmättiin, kun veljesi kanssa haluttiin juhlistaa hääpäivää ja syödä ulkona. Eikä omalla terassilla. Eikä pizzaa. Kävimme Mustanlahden Kaislassa, mutta onko sekään auki sunnuntaisin. Luulisi, kun Särkänniemi vastapäätä :-) .

  VastaaPoista
 8. Olisimme halunneet mennä Finlaysonin Palatsiin tai vaikka Antikaan , molemmat kiinni . Siinä sitten yritimme etsiä korviketta , mutta ei löytynyt sopivaa . Tänään uusi yritys ;)

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!