lauantai 9. elokuuta 2014

Muuttopuuhissa

Huomenna viemme Teinipojan uuteen kotiinsa opiskelupaikkakunnalleen ja tämä päivä on puuhaa täynnä. Tiedossa retki Sotkaan,Giganttiin ja Ikeaan , listalla monenmoista ! 
Muistakaahan osallistua arvontaan , 
löytyy 31.7 postauksesta , aikaa vielä 13.8 saakka ! Palkinnotkin on jo hankittu, niistä esittely tuonnempana , kun muuttokiireet on ohitse. 
Nauttikaahan viikonlopusta ❤️

12 kommenttia:

 1. Tsemppiä muuttopuuhiin! Meillä vielä remontti kesken, mutta samat kauppapaikat on kierretty;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos , aika hyvin päivä sujui . Remontti kysyy myös hermoja ;) kaupat on kierretty ja auto pakattu huomista varten :)

   Poista
 2. Hyviä muuttoja. Muutot ovat aika työntäyteisiä, joten voimia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voimia vie , se on totta . Nyt pitää vähän huilia niin jaksaa huomenna taas kantaa , ripustaa verhoja yms

   Poista
 3. Varmasti löytyi shoppailureissulta paljon hyödyllistä. Aika paljon näytti olevan väkeä tänään kaupungilla liikkeellä. Koulujen alkaminen ilmeisesti sai muutkin shoppailijat liikenteeseen. Mukavaa muuttoa huomiselle ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki tarvittava saatiin :) väkeä oli kyllä tosi paljon liikkeellä , ainakin koulupöydät ja tuolit näyttivät käyvän kaupaksi.

   Poista
 4. Tsemppiä äidillekin. Ainakin minulle tuollainen muutto olisi ihan painajaista, onneksi meillä ei ole tuota vielä edessä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos :) aika painajaiselta alkuun tuntuikin , nyt alkaa jo ajatukseen tottua. Tosin huomenna auton lähtiessä kotiinpäin ilman teinipoikaa , saattaa muutama kyynel vierähtää ( = äitiparka vollottaa ) ...

  VastaaPoista
 6. Varo tyhjänpesän syndroomaa, vaikka onhan sulla jo kokemusta. Nyt viimeistä viedään. Nauttikaa Ukkokullan kanssa kahdenolosta.

  VastaaPoista
 7. Syndrooma on nyt vahvasti päällä , sinne jäi ihan yksin :( ja se edellinen kerta oli ihan eri juttu , silloinhan jäi vielä lapsi taloon , tuo, joka nyt muutti !

  VastaaPoista
 8. No sullapa on ollut jännittävää. Nyt on poika omillaan. Mutta varmasti olet vuosien varrella antanut tarpeelliset eväät tähänkin uuteen tilanteeseen <3. Meillä jännitetään eskaria ja toista luokkaa. Ja mua jännittää kuinka pienimmäinen viihtyy äitiseurassa, kun isoveliviihdyttäjät ovat poissa kotoa ;).

  VastaaPoista
 9. Toivottavasti eväät on riittävät , aika omillaan on , kun välimatka on niin pitkä eikä meillä ole autoa. , jolla hurisuttelisi hätiin ;) On siinä sullakin jo jännitettävää !

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!