torstai 4. syyskuuta 2014

Blogit sekaisin - voiko näin käydä !?

Olen seurannut blogia nimeltä raparperisydän. Tänään meinasin sohvalta pudota , kun lukulistalle ilmestyi tämä 


Ylhäällä lukee raparperisydän , mutta tuo poika on joku honda baru ...
Onko tuo blogi kidnapattu , kaapattu vai bloggeri seonnut täysin ? Voiko näin oikeasti käydä , onko teille tullut vastaan moista ? Olen aivan ymmälläni !

11 kommenttia:

 1. Onpa aika uskomaton juttu mutta monen moista on tässä vuoden aikana mitä olen blogiani kirjoitellut, ehtinyt jo näkemään. Bloggeri ainakin sekoilee välillä ihan urakalla mut tuosta raparperiblogista en osaa sanoa.

  VastaaPoista
 2. Jösses, mitähän tuossa tapahtunut.... Bloggeri on kyllä ollut outo tänään...

  Toivottavasti Raparperisydän pääsee irti kidnappaajastaan... Kurjaa tuommoinen.

  VastaaPoista
 3. Mitääää? Aika kauheaa. Täytyy heti mennä varmuuskopioimaan oma blogi...viikonloppuja!

  VastaaPoista
 4. Voitkohan jostain varmentaa, että onko ko. blogi lopetettu? Minulle kävi joskus niin, että kirjoittelin yhtä blogia kauan aikaa sitten ja sitten kun sen lopetin ja poistin, osoite meni heti jonkun ulkomaalaisen tsydeemin käyttöön, pöh.

  Hyvää viikonloppua A ♥

  VastaaPoista
 5. Pari kertaa käynyt samoin seuraamani blogin kanssa. Tosin olleet jonkun lehden sivuilla bloggaavia ja kun blogi on sieltä lopettu, osoite ohjasi suoraan lehden muuhun blogiin.

  VastaaPoista
 6. Apua, on kyllä pelottavaa jos noin voi käydä.

  VastaaPoista
 7. Muutama päivä sitten, kun avasin Bloggerin ja piti lukea seuraamiani blogeja, tämä mukaan lukien, niin Bloggeri ilmoitti ettei minulla ole yhtään seurattavaa blogia ???!!! Katkaisin yhtyden ja aloitin uudelleen ja löytyihän tämä anneaulikin blogi listalta ihan normaalisti. Ihmeellisiä juttuja.

  VastaaPoista
 8. Munkin piti käydä googlettamassa Raparperisydän ja sehän vie jonnekin ihan ihme sivulle! Pitääkö tässä nyt alkaa pelkäämään, että oma blogi kaapataan?! :(

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!