torstai 8. tammikuuta 2015

Valoa näkyvissä !

Maanantai oli vapaapäivä ja sain viettää pitkän viikonlopun, taas . Aurinkokin näyttäytyi kirpeän pakkasen kera ja aurinko heitti seinälle kuvioitaan.

Olohuoneen seinän kautta...
...makuuhuoneen pimeyteen hauska liekki :)
        
Vaikka en tehnytkään uudenvuodenlupauksia, olen alkuvuodesta alkanut keventää ruokailuja ja opettelen taas pois suklaanhimosta. Sitä kun tuli joulunseutuun yliannostus , joka kummasti jässähti vatsanseutuun, blääh :( Kiristävät housut olisi mukava saada  sopivimmiksi ja mieluiten vaikka liian suuriksi ;) Tätä asiaa edistämään hankin alennusmyynnistä uudet kepeät Brooksin tossut kävelylenkkejä varten ja on niitä jo testattukin, vaikka suurempi aktiivisuus onkin vielä hukassa... Kunhan nuo illat tuosta valkenevat, josko se paremmin houkuttelisi. Nyt sataa vettä, joten tossut saa levätä ;)


        
Vaatekriisi on paha , ei löydy oikein inspiraatiota siihen suuntaan. Joka päivä mallailen aamulla sen seitsemän vaatetta ja päädyn siihen samaan , mikä oli päällä eilen ( ja toissapäivänä ja viime viikolla).
Johtunee osin tuosta yllämainitusta kiristyksestä housunkauluksen tietämillä.
Kynsien lakkailukin on ollut laiskansorttista ja viimeksi päädyinkin tähän nudeversioon, siinä kun ei näy kulumat kynnenpäissä. Pliisua ! Ryhtiä nyt anneaulikki !Tekstiviestittelyä Ukkokullan kanssa :

klo 15.57 Nyt Munchenissä ( miten nuo pilkut saa u:n päälle ?!)

Whatsupittelua pojan kanssa :

15.55 Saatetaan tänää illalla jo varailla lentoja Muncheniin

Hih! Sattuipas sama paikka sama aika !

Ukkokulta on matkalla Barcelonaan, välilasku oli Munchenissa.
Poika on suunnitellut kavereiden kanssa matkaa Saksaan, kaupunki oli vielä avoin, nyt sitten ovat päättäneet mennä tuonne toukokuussa. Eka matka ilman meitä, hui, vähän jänskättää ( mua).

Kohta on taas viikonloppu ja sitten alkaa härkäviikot. Sitä on vähän turhan hyvin tottunut näihin lyhyisiin työviikkoihin ;)
Kivaa loppuviikkoa ja viikonloppua !
PS. Tervetuloa SatuTalo ♥


15 kommenttia:

 1. Niin se vaan menee, että vaikka olisi kuinka paljon vaatteita, sitä pyörittelee muutamaa samaa aina.

  kivaa loppuviikkoa Anneaulikki <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kokeilen kyllä eri yhdistelmiä, mutta ennen ovea ne vaihtuvat aina tuttuihin ja turvallisiin!

   Poista
 2. Joitain vaatteita vaan käyttää eniten ja mieluiten :-) Nudessa lakassasi on hyvä kiilto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on :) onneksi kiilto on hyvä, onhan nude väillä kivaa vaihtelua.

   Poista
 3. Siellä näköjään ihan samoja mietteitä ja aikeita kuin täälläkin. Jopa vaatekriisikin kuulostaa tutulta, mikään ei innosta eikä hyviä ideoita asuyhdistelmiin tule millään. No, kaipa se jossain vaiheessa iloksi muuttuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuttuu se iloksi, ihan kohta :) jaksetaan vielä hieman pinnistää :)

   Poista
 4. Kyllä se valo sieltä tulee. Kuulostaa kivalta tuo kevennys. Siitä tulee aika nopeasti elämäntapa ja suklaatkin unohtuvat aika nopeasti. Jos ei unohdu, niin vaihda raakasuklaaseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevennys on minulle tuttua - moneen kertaan ;) raakasuklaajuttuja olenkin blogistasi lueskellut, täytyy kokeilla. Tällä hetkellä tosin on parasta pysyä erossa kokonaan ...

   Poista
 5. Sama homma täälläkin - ne samat vaatteet pyörivät käytössä ja kaapit pullollaan vaatteita! Välillä, kun on edustusjuttuja, on pakko varmaan yrittää ryhdistäytyä. Vaan tiukkaa se tekee. Myös sen vyötärönseudun osalta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän siinä on, että vaikka kaappi kuinka pullistelee , ei löydy mieleisiä ? Niin montaa vaivaa sama vaiva ;)

   Poista
 6. Niin on, ajattelin valita tuollaisen hälytysvalon, josko paremmin muistuttaisivat käytöstä ;)

  VastaaPoista
 7. Kivoja reippaita kuvia! Minä mietin karkitonta tammikuuta, mutta onneksi en lupaukseksi saakka. Sillä tammikuun makeatkin on jo maisteltu. Vaan kevennystä haluan minäkin. Se on kiva, kevyt ja positiivinen sana.
  Ja on sinulla tuohon kevennykseen mainiot lenkkarit!
  Reipasta tammikuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun riittäisikin pelkät lenkkarit - huoh ;) Jonkun pitäisi niitä ulkoiluttaakin... Karkkilakko on toistaiseksi , mutta en ole tiukkapipo siinä(kään) asiassa :)

   Poista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!