tiistai 26. helmikuuta 2013

Aamurusko ja asukuva

Aurinko nousee joka aamu entistä aikaisemmin ja tänä aamuna herätessäni oli näkymä keittiön ikkunasta oikein ihastuttava. Piti sitten tuolilla keikkuen unenpöpperössä pysähtyä kuvailemaan, ennen aamukahvia ( mikä on kyllä harvinaista, kun en osaa oikein tehdä mitään, ennenkuin olen kahvikupposeni saanut). Hyvä oli, että heti ryhdyin hommiin, sillä muutama minuutti myöhemmin näkymä olikin jo ihan toisenvärinen.

Ja jos nämä tekstit nyt tulevat blogiin kahteen kertaan eri sanoilla, niin syy on siinä, että ensimmäinen postaus hävisi taas jonnekin eetteriin virheilmoituksen saattelemana...
Asukuvaa pukkaa myös, tässä tämänpäiväinen työasuni : Jalassa KappAhlista kauan sitten ostetut farkut, puserona kirpparilta hankittu sifonkipusero ( täällä esitelty , orensseilla napeilla tuunattuna), liivinä itse tehty, vastavalmistunut villaneule , langat esitelty täällä ) Bling-bling soljella varustettu vyö on Aleksi 30:stä , ei mikään uusi , mutta vähän käytetty. Tuosta vyöstä olenkin vallan ylpeä, siis siitä, että sain sen laitettua päälleni. Olen todella huono pitämään vöitä ja tämäkin on saanut monta kertaa viime tipassa lähdön...
Kengät jo aiemmin esitelty, toimivat työkenkinä yhden mustan parin rinnalla, mutta nämä on mukavammat ;)

Oikein ihanaa viikon jatkoa, mullakin on taas ihanaa tiedossa, kun Ukkokulta ja Poika kotiutuvat tänään :D


12 kommenttia:

 1. Upea valoilmiö aamutaivaalla :) Töissä muutkin kehuivat saman nähneen.... mä en yleensä edes näe tai katso ulos ennen kuin astun ovesta ulos.

  Hauskat nuo oranssit napit!

  VastaaPoista
 2. Itseki huomasin, kuinka nyt näkee jo auringonnousuja ja myös laskuja. Heti on aina kaivettava kamera esiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kamera on IPhone , se on aina käsillä;) Kuvan laatu varmaan parempi "oikealla" kameralla, mutta se jää liian usein kotiin...

   Poista
 3. Kaunis taivas. Ja on totta, että nuo värit häipyvät aina yhtä varkain kuin ilmestyvät. Täytyy siis olla nopea kameran kanssa. Kiva idea on vaihtaa värikkäät napit puseroon :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvoinpa jaksan minäkään tuunailla , mutta nuo napit sattuivat olemaan valmiina kotona ;)

   Poista
 4. Se oli kyllä mielettömän kaunis se aamu, katselin itsekin taivasta aamulenkin kunniaksi ihan henkeäni haukkoen. Tosi nättiä!

  Asukokonaisuus on kaunis, tykästyin väriä antavaan vyöhön ja nappeihin. Minä kun en ikinä jaksa vaihtaa nappeja vaikka niin suunnittelisinkin tekeväni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lenkille asti en aamulla ehdi, mutta (likaisten) ikkunoidenkin takaa näköjään onnistaa! Asuun hain edes pientä väripilkkua :)

   Poista
 5. Täytyykin alkaa seuraamaan aamutaivasta, jos siellä onnistuisi tavoittamaan noin kauniin näyn :) Melkein kirjoitin, että pienellä työllä iso muutos saatu aikaiseksi puseroon, mutta koska olen mahdottoman hidas napinompelija niin sanon, että tosi kiva idea :) Keväiset värit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas luin, että pienellä tyTöllä ja ajattelin, että mitäs se Kiki nyt hourailee ...

   Poista
 6. Kerrassaan ihanat aamuruskosävyt :).

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!