sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Salin jälkeen Mac`n cheese

Lauantai mennä vilahti erilaisissa puuhasteluissa, kumman nopsaan taas on aika kulunut ! Aamupäivällä normaalit asiointireissut, kaikenlaista tarpeellista kodinhoitoon piti hankkia , puhdistuaineita ja sen semmoista. Reissun jälkeen vähän nettiselailua ja sitten läksin salille. Kuten huomaatte, ainakin tuo yksi tunnustuslistalla ollut käyttämätön tavara eli salikortti on vihdoin joutunut /  päässyt aktiivikäyttöön :)

Salireissun jälkeen olikin vuorossa mun ruuanlaittohuki . Olin jo ainakin viikon haikaillut amerikkalaisen makaroonijuuston perään ja sitä sitten laitoinkin. Tätä paistosta en ollutkaan koskaan ennen maistanut, joten oli ihan kokeilemisen arvoinen resepti. Ei varsinaisesti mitään laihdutusruokaa, reseptiin kuului 5 dl cheddar- juustoa :) Osan korvasin kylläkin Koskenlaskijan voimakkaalla. Voisin sanoa , että " iihan hyvää" , mutta ei tämä mielestäni kotimaista makaroonilaatikkoa voita. Alkuun maistui tosi hyvälle, mutta pidempään syödessä alkoi tuo runsas juustoisuus vähän ällöttääkin...vaikka juuston ystävä olenkin. Tätä voisi ehkä ajatella vähän vähemmällä juustomäärällä ja vaikka jotakin lisuketta laittaen. Amerikkalaiset kuulemma laittavat melkein mitä tahansa höystettä, esimerkkeinä oli mainittu ainakin parsa ja pekoni.

       

       
Lunta on taas saatu roppakaupalla, ulkona on niin kaunista <3 !
Leppoisaa sunnuntain jatkoa !

2 kommenttia:

  1. Tuo Mac´n cheese kuulostaa kyllä erityisen herkulliselta ja olen miettinyt itsekin sen kokeilemista. Kiva, kun kerroit mielipiteesi siitä. Jospa laittaisin vähän vähemmän sitten sitä juustoa.

    Hienoa, että salikorttisi on taas päässyt käyttöön! Hyvä sinä!!!

    VastaaPoista
  2. Vähemmällä juustolla varmaan parempaa :) Salikortti on ollut selvästi aikaisempaa ahkerammin käytössä , hyvä minä tosiaan :D En ole mikään himoliikkuja, mutta se vähäkin on parempi kuin ei lainkaan !

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!