perjantai 22. helmikuuta 2013

Yksin kotona kaksi

Perjantai ja viikonloppu edessä ;)
Ukkokulta ja Teinipoika ovat matkalla Barcelonaan , taitavat olla jo perillä ja minä nautiskelen kotona yksinolosta. Täytyy tunnustaa, että kotona on oudon hiljaista ja ehkä pikkuinen ikäväkin saattaa tulla miesväkeäni, mutta ei ihan vielä. Joskus on ihanaa viettää aikaa ihan omissa oloissaan , tehdä mitä huvittaa
 ( roikkua netissä eli sitä mistä huomauttelen Teinipoikaa) , syödä epäterveellisesti kaikkea hyvää ( siis sitä, mistä annan joskus Ukkokullalle moitteita ) , lukea muotilehtiä ja katsoa televisiosta muuta kuin urheilua.
No , okei, saanhan noita kaikkia halutessani tehdä (melkein) koska vaan, mutta nyt ei kukaan vinoile niistä mulle ;)Miesväki lähti siis muutamaksi päiväksi reissun päälle, käyvät katsomassa Barcan pelin ja tekevät omia isä-poika - juttujaan, joissa ei nipottavalle äiskälle ole sijaa.

Viikonlopun viettoon olen varustautunut parilla muotilehdellä, Elle tuli viikolla ja säästelin sen viikonlopuksi ja tänään tuli vähän heräteostoksena ostettua Costume. Lohturuokaa- kirja tuli niin ikään vähän vahingossa, olin ostanut Pojalle "Nälkäpeli" - kirjan viimeisimmän pokkarina, mutta sepäs jo olikin lahjaksi saatuna , joten meni vaihtoon. Kun en Pojalle sitten mitään keksinytkään , niin tämä tarttui matkaan.
Vakaa aikomus on viikonlopun aikana siivota vaatekomero , pingottaa neuleliivin osaset ja ommella liivi valmiiksi sekä kutoa viimeisintä kudinta pitkä pätkä. Ajattelin piipahtaa myös shoppailemassa, vaikka tuskin mitään ostan, sillä ostokset ajattelin nyt säästää reissulle.

Ja tietysti selailen blogeja ja laittelen itsekin jotakin kivaa postausta ;) Niin ja salille olisi myös tarkoitus mennä, tottakai !

Oikein hyvää viikonloppua kaikille, paistaisipa aurinko edes pikkuisen !

12 kommenttia:

 1. Perille tuli posti ja korttien kera:) Kiitos oikein kovasti:) Oikein hyvää viikonloppua myös sinulle!

  VastaaPoista
 2. Sepä mukavaa , että Kusti polki niin nopeasti :)

  VastaaPoista
 3. Joskus on ihana olla vain yksin :) Saa notkua netissä, lukea muotilehtiä ja vain olla ilman, että täytyy yhtään ajatella, että sekin aika on joltain muulta pois. Sitten sitä on vieläkin ihanampi saada ne rakkaat takaisin kotiin. Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta on , että sitä mukavampaa on saada pojat kotiin, kun on pari päivää viettänyt omissa oloissaan :)

   Poista
 4. Ajoittain tuo on kyllä ihanaa tuo yksin olo, vaikka meidän huushollista se lapsi puuttuukin niin on se vapaa miehestäkin joskus tervetullutta ;)

  Oikein hyvää ja rentouttava viikonloppua sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miesvapaa tekee hyvää myös ;) saa höpsöttää omia juttujaan :)

   Poista
 5. Kuulostaa ihanalta viikonlopulta ! Yksin kotona on joskus niin kiva olla, harvemmin se minulla on mahdollista ja siksi kai nautin niistä hetkistä suunnattomasti. Barcelonan lähtisin myös mielelläni ja kyllä kyllä sinne peliin ;) Barca on lempijoukkueeni mutta poika kannattaa Real Madridia :D

  Ihanaa viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä miehet molemmat Barcaa, mutta jääkiekossa vastakkain ovat Tappara ja Ilves ja sanasota on joskus sen mukaista ;)

   Poista
 6. Sitä on lupa tehdä mistä muita kieltää... Naisille kaikki on NIIN sallittua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä - ja veikkaanpa, että siellä Barcelonassakin otetaan rennosti ilman äitiä ;)

   Poista
 7. Hauska tuollainen isä ja poika viikonloppu. :) Ja aina välillä on kiva olla yksin, kukaan ei huomauta mistään, voi tosiaan tehdä niitä mitä itse haluaa ja syödä mitä itse haluaa, nam.. ;) Mun mies oli just viisi viikkoa putkeen pois ja vain muutamana viikonloppuna mulla oli lapsia kylässä, eli aikaa oli tehdä mitä haluaa. Tekee hyvää, mutta rajansa sillä yksinolollakin on :)

  VastaaPoista
 8. Nuo isä-poika-reissut ovat miesväelle tärkeitä ja mieluisia, pelireissuja ovat tehneet yhdessä muutamana vuonna . Ja minä nautin välillä yksinolosta - sitä miesväkeä ikävöiden ;)

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!