sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Ladies night and SMGO II

Meitä on sellainen kolmen kopla naisia, tyttöjä, leidejä :D
Nykyisin tapaamme melko harvoin ( paitsi pari viikkoa sitten lounaalla ), muutaman kerran vuodessa sillain " kunnolla " . Se ei kuitenkaan haittaa, sillä tiedämme, että tarvittaessa olemme aina toistemme tukena ja " sydänystävänä aikuisen naisen " <3 !
Kiitos vielä sille Kolmen koplasta , joka osti meille yhteiseksi joululahjaksi liput Show must go on II- musikaaliin  Palatsi- teatteriin . Näin saimme taas hyvän syyn tavata ja viettää mukava ilta yhdessä musiikin parissa, tämä oli jatkoa aiemmin näkemällemme SMGO I- versiolle. 

En voi muuta kuin kehua Freddie Mercuryä esittävää Kimmo Blomia ! Aivan mahtava ääni ja kuinka hyvin hän olikaan opetellut Freddien lavaelkeet , mainiota ;) Toki muutkin esiintyjät olivat hyviä, mutta tokihan odotin eniten juuri "Freddietä " itseään ja vanhoja , tuttuja, mahtipontisia kappaleita .
Esityksessä ei tietenkään saanut kuvata, joten kuva tyhjästä lavasta on omani ja Freddie the Queen lainattu Palatsin  sivulta, johon linkki yllä.

Mahtavat paikat aivan lavan vieressä !Ennen esitystä kävimme syömässä mättöä ( huh huh) Ohranjyvässä ja vatsa tuli kyllä täyteen - kiitos kysymästä ;D . Ohranjyvän pannu piti siitä kyllä huolen ! Mihinkähän taas karisi se itsekuri kohtuullisen syömisen suhteen, kysynpä vaan !?  Huom! Kuva ei heikkohermoisille ja ainaruodussapysyville ;)


Mitä parhainta uutta viikkoa kaikille <3 !
PS. Tervetuloa te ihanat uudet lukijat ja kommentoijat, iloitsen teistä kaikista <3 !


12 kommenttia:

 1. Kimmo Blom on kyllä hyvä aina! Ja Queenin biisit! Varmasti ollut kiva ilta!
  Ystävät♥
  Kivaa viikkoa myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Queen on mahtava <3 ! Ystävät , hyvä ruoka ja musiikkiherkku on oivallinen tapa viettää iltaa :)

   Poista
 2. Vau! Itsekin olen suuri Queen -fani joten tuo on ollut varmaan upea show! Minä kävin joskus katsomassa Rajaton -laulukuoron Queen -esitystä, sekin oli huikea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Show oli hieno kyllä ja Queenin musiikki omaa luokkaansa. Täytyisi käydä useamminkin musikaaleissa. Kuoroesityksistä tykkään myös , olenhan itsekin entinen kuorolainen :)

   Poista
 3. Queen oli aivan mahtava ja show varmasti aikamoinen kokemus! Mukavaa sunnuntaita<3

  VastaaPoista
 4. Tuollaisilla tapaamisilla jaksaa monta viikkoa iloisena.

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti sen voimalla jaksaa huomenna loman jälkeen palata töihin ;) ja uutta odotellessa ...

  VastaaPoista
 6. Mä olen käynyt tuon musikaalin katsomassa Lontoossa. Se oli aikaa, jolloin olin aika kipeä tietämättä keliakiastani. Jotenkin mä muistan sen nykyään aina kun näen tämän musikaalin mainoksen yms. Varmasti oli ihana ilta.

  VastaaPoista
 7. Oli kyllä hieno ilta ! Onneksi pahan olosi syy selvisi. Tuo ruoka- annos oli myös gluteeniton ja koska toisella ystävistäni on myös keliakia , tiedän mitä on välillä metsästää sopivaa ruokaa !

  VastaaPoista
 8. Mä en oo tajunnut aiemmin että Ohranjyvä on myös ruokapaikka, ihan viime päivinä oon kuullut siitä kehuja. Pitää mennä kokeileen kun oon viereisessä korttelissa asunut lapsuutenikin:)

  VastaaPoista
 9. Sama vika , olin ihan yllättynyt , että onkin nykyisin vallan hyvä ruokapaikka . Listakin monipuolinen :)

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!