lauantai 16. maaliskuuta 2013

Barcelona - Day 2- Park Guell

 
Posted by Picasa

Toinen kokonainen päivä Barcelonassa alkoi ihanalla auringonpaisteella, aamiaisella majapaikassamme ja suunnittelemalla päivän retkeä Park Guelliin.  Ensimmäinen ilta ja seuraava päivähän meni tuohon matkalaukun  odotteluun, joten siinä tuli katsasteltua lähinnä entuudestaan tuttuja paikkoja lähiympäristössä.
Park Guellissä ( en saa sitten millään noita pilkkuja u:n päälle) emme olleet käyneet aiemmilla reissuillamme ja  koska Ukkokulta pääsi kahteen jalkapallopeliin , minä halusin tuota kuuluisaa puistoa katsomaan.
Nautittuamme vielä aamupäivän churrot suklaalla , olimme valmiita pikku retkellemme. Wikipedian kuvauksesta poiketen meidän churromme olivat pitkulaisia pyörylöitä ja tuo suklaa <3 ahhh- miten ihanan paksua ja niin suklaista ;)

 


Ajelimme metrolla muutaman pysäkin kohti oikeaa suuntaa ja aloitimme kipuamisen puistoa kohti. Ja kiivettävää riitti ! Perille oli helppo osata seuraamalla opasteita ja jatkuvaa ihmisvirtaa puistoa kohti.  Ylämäki otti ainakin meikäläisen jalkaparoille aikamoisesti ja puiston portille päästyämme olinkin jo aivan puhki. Vielä piti kuitenkin jaksaa kierrellä puistoa, joka sekään ei ikävä kyllä ollut aivan tasaista maata ...

Näkemistä ja ihmeteltävää puistossa riitti , upeassa ilmassa oli ihana käyskennellä ja ottaa lukuisia valokuvia, joista vain osa päätyy tänne. Kollaasissa näkyy sekalainen kokoelma erilaisia mosaiikkeja.

Ilme on vähän omituinen, mutta koska tämä on ainoa ,
jossa näkyy ne punaiset kengät, menköön ;)
Näkymät alas kaupunkiin olivat upeat !


Luulisi, että on helppoa tulla alamäkeä takaisinpäin, mutta voin vannoa, että tuon kaiken kiipeilyn jälkeen alastulo oli vielä tukalampaa. Tuntui siltä, etteivät jalat halua totella enää laisinkaan ! Kyllä tuon retkeilyn jälkeen maittoi taas ruoka, menu del dia oli tarpeen ! Kummallista kyllä, ruokakuvia ei ole ikuistunut juuri lainkaan, muutaman tyhjän lautasen sain kyllä kuvattua :D

Merellisen keiton jämät, alkuruoka
Muistinpas kuvata! Pääruoka
Seuraavassa postauksessa lisää, ehkäpä pikkuhiljaa päästään soppailuunkin ;)

4 kommenttia:

 1. Park Guell on tosi hieno paikka. Kerran olen kivunnut sinne alhaalta asti ja toisella kerralla vein äidin taksilla, kun tiesin, että puistossakin ob vielä käveltävää. Churrot NAM!
  Ihan tulee taas ikävä Barcelonaa, mutta näinhän tulee matkustettua sinne taas, kun lukee blogiasi ja katselee kuvia.

  VastaaPoista
 2. Barcelonaa tuli ikävä heti sieltä lähdettyämme ;)

  VastaaPoista
 3. Minun piti jo aikaisemmin kommentoida tuota churro-suklaakuvaa että ihana mutta en silloin jaksanut. Tämä churro-asia on piikki lihassani koska en ole koskaan syönyt niitä ja näyttävät niin ihanille. Eipä tuo taitaisi olla vaikea niitä valmistaa joten ehkä sitten joskus.. vaikka vappuna? :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä idea ! Eiköhän netistä löydy ohjetta, meilläkin maistuis varmaan paremmin kuin tippaleivät ;)

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!