sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Barcelona once more

Taitaa olla aika lopetella matkakertomusta tällä erää, muutaman sanan kerron vielä pelireissuista ja paluumatkasta. Kävimme siis kahdessa jalkapallopelissä matkan aikana, ensimmäinen oli Barcelona - Deportivo, johon ehtimisestä jo kerroinkin. Tuossa pelissä ei ollut katsomo aivan täynnä, Camp Noulle mahtuu lähes 100.000 katsojaa. Tunnelma oli kuitenkin hiukan toisenlaista kuin täällä kotimaan peleissä ;)

Toinen peli olikin sitten lähes täynnä, n. 96.000 katsojaa ja fiilis vieläkin mahtavampi, sillä pelattiin jalkapallon Mestarien liigan peli Barcelona - Milan ja Barcan oli pakko voittaa vähintään kolmella maalilla päästäkseen jatkoon. Meteli katsomossa oli korvia huumaavaa lähes koko ajan: pallon ollessa Barcalla, raikuivat kannustushuudot- ja laulut ja vieraiden saadessa pallon haltuunsa oli vihellyskonsertti aivan valtaisa.
Näimme Messin tekemät hienot maalit ja minäkin innostuin hoilaamaan Barca- laulua ;)
Onneksi Barcelona voitti 4-0 ja riemu oli kaduilla sen mukainen, torvet soivat ja ihmiset olivat innoissaan. Kuinkahan olisi käynyt, jos voitto olisi mennyt vierasjoukkueelle?

 
Barcelonan fanikauppa on kyllä todella nimensä mukaisesti Megastore ! Tavaraa FCB- logolla löytyy ihan mitä tahansa ja tottakai pikkuisia futisvaatteita naperoillekin ;)

Häh? Väärä paikka, eikös täällä pitänyt pelata jalkapalloa?
Camp Noulla on myös jäähalli !

Vähän harmittaa, kun sohlasin kuvausteni kanssa: olin ottavinani videota tuossa Barcelona - Milan -pelin lopussa, jolloin katsomossa varmaan lähes kaikki ( minä mukaan lukien) lauloivat Barca- laulua ja hurrasivat voittajille, mutta ei sitä ollut missään...yhyy. Siitä olisi hienosti kuulunut tuo mahtava tunnelma !

Barca-Deportivo
Joten tuosta jälkimmäisestä pelistä on vain tämä onneton otos ennen pelin alkua :(


Ehkä vielä jossakin kohtaa innostun laittamaan sekalaisen kuvapläjäyksen reissusta, mutta ehkäpä välillä juttua jostakin muustakin, ettette kyllästy :)

6 kommenttia:

 1. Oltiin kyllä kateellisia teille, kun katselimme peliä (ja etsimme teitä katsomosta) Prahan vanhan kaupungin Sport barissa. Oli sielläkin ihan kivaa. Eri kansallisuudet ja eri kannattajat.

  VastaaPoista
 2. Oltiin päädyssä lipan alla, ei varmaan näkynytkään ;) Joku toinen kerta me ollaan kateellisia teille ;)

  VastaaPoista
 3. Voi mitä ihania matkamuisteloita täältä löytyi ja aikamoiset pelit on ollut, luulen että ahdistuisin tuossa välimäärässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmeen hyvin tuo väkimäärä sieltä stadionilta purkautui ulos, itsekään en rakasta tungosta ! Kerran olimme Madridissa jalkapallopelissä ja sieltä lähtiessä tuli kyllä metroasemalla ahtaan paikan kammo. Tästä oppineena odottelimme tunnin verran lähibaarissa ennenkuin uskaltauduimme metroasemalle ;)

   Poista
 4. Jengissä mukana, täytyy tulla ajan kanssa tutustumaan kunnolla - Barcelona on matkalistalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kivaa, tervetuloa joukkoon, piipahdanpa puolellasi ;)

   Poista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!