perjantai 28. kesäkuuta 2013

Riikinkukkoja

Tänään käytiin Zoossa, jostain syystä tykkäämme käydä visiiteillä eläintarhoissa :) Joskus ne ovat kivoja paikkoja, kuten täällä, joskus taas tekisi mieli vapauttaa eläimet, kuten esim. Lissabonissa. 
Olen kyllä räpsinyt jonkin verran kuvia, mutta tuntuu , ettei löydy silti mitään kunnollista ...
Olkoon pari kuvaa riikinkukoista. Komeaa pyrstöä en saanut kuviin, uros karkasi kauemmaksi. Ekan kerran näin riikinkukon poikasen !11 kommenttia:

 1. Nyt kun huomaan, että sulla siellä yhteydet pelittää, niin paas kurkaten haaste mun blogissa :). Että jos tulee tekemisen puutetta, niin sieltä löytyy puuhaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tääl tuu tekemisen puutetta ... Mutta kiitos hirmuisesti ja koitan muistaa palata sitten kotona ,

   Poista
 2. Voih... olisin voinut matkustaa mukaanne matkalaukussa. Barcelonassa käyminen on aina ollut haaveissa ja eläintarhoissa ON kiva käydä (yleensä). Niissä voi istuksia ja katsella ja nauttia kesästä ja säästä ja vaikkapa eväistä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkalaukut oli kyllä aika täynnä jo tullessa ;)
   Eläintarhoissa ja erityisesti täällä , aika meneekin nopsaan ja on kiva vaan istua ja katsella virkistävää juomaa nauttien !

   Poista
 3. Eläintarhoissa on kyllä kiva käydä, kunhan eläimillä on tosiaan hyvät olot siellä. Itse tykkäsin esim. Dublinin eläintarhasta tosi paljon - ja sen kiertämiseen meni monta tuntia, joten vierailu kävi treenistä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalat onkin aina tosi kovilla, huh, niin nytkin !

   Poista
 4. Ihania riikinkukkoja <3 Katsoin tässä pari viikkoa sitten jotain tv-ohjelmaa Barcelonasta ja vakuutuin, että haluan sinne pian :) Kunhan nyt ensin käydään Taorminassa ja ensi talven matkaakin on jo vähän suunniteltu. Ihanaa lomaa sinne Espanjan auringon alle!

  VastaaPoista
 5. Täällä tykätään kanssa eläintarhoista, joskin välillä tulee tuo sama mieleen. Kaikkialla ei ole yhtä hyvät olot kuin kotoisassa Korkeasaaressa. berliinin vanha Zoo on suosikkini, joskin olen lapsesta saakka rakastanut niitä pandoja siellä.

  VastaaPoista
 6. Harmi vaan kun en saanut sitä pyrstönlevittäjää !

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!