sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Valituksia vastaisen varalle ;)

Aamulehden juhannusnumerossa on hyvät ohjeet valituksille. Tässä muutaman esimerkki, joita voit hyödyntää, kun tuntuu siltä, että nyt olis aihetta valittaa - pilke silmässä ja huumormielellä ;)


Näitä voi sitten hyödyntää, kun tulee sille tuulelle - säästyy keksimisen vaivalta :D

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hihittelin lukiessani - täähän on just sitä ;D

   Poista
 2. Aika hauska!

  Varmaan sillai vähän ironisestikin tehty... minä nimittäin en meinaa kestää ihmisiä jotka aina valittavat. Jotenkin se positiivinen elämänasenne olisi niin paljon helpompi ja varmaan terveellisempikin pitkällä tähtäimellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan näin ! Mutta kaipa sitä itsekin sortuu välillä , ainakin säästä rutisemaan ;)

   Poista
 3. Hauska! Toisilla on tapana valittaa ihan kaikesta. Luulis olevan itellekin tosi raskasta nähdä kaikessa vaan ne negatiiviset puolet. P.S. Mun blogissa on sulle haaste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus tosiaan risoo,että jotkut näkee aina ensin vaan negatiiviset asiat . Itse (ainakin yritän) nähdä ne hyvät puolet ;)
   Vai että haaste - jee , käynpä kurkkaamassa !

   Poista
 4. Hitsit, kun muistaisin, missä kunnassa järjestetään Pessimistipäivät. Muistaakseni mainos oli jotain sen suuntaista kuin "Surkea ohjelma ja huonot esiintyjät" :D

  Kyllä saa meidänkin paikallislehden mielipidepalstalta hyvät naurut aikaiseksi joka aamu. Valituksen aiheita nimittäin riittää :)

  VastaaPoista
 5. Niinpä, sama Aamulehdessä :) milloin haukutaan pyöräilijät, sitten autoilijat, toisinaan koirankakat, joskus kissat... Lista on loputon ;D

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!