tiistai 27. elokuuta 2013

Eläimellistä

Ny ne huokaa, että tää liivi on niin nähty ! Juu, mutta oli ihan pakko vielä tää kuva ottaa ;) nii, eikä sitä ny enää tarvi kehuakaan :D
 Ukkokullalta aamulla kysyin, että voinks mää laittaa tän paidan töihin , niin se sanoi joo ja mää laitoin . Ostin tuon tikrupaidan KappAhlin alesta kesällä ja nythän noita kissaeläimiä on monen paidan rintamuksissa ! Tää on vähän värikkäämpi kisu, näyttävät olevan useimmiten mustavalkoisia. 
Baitövei , tuolla Pepin blogissa ( punatukan huushollit) on menossa kiva arvonta. Sori ei linkkivinkkiä , kun Teinipoika on tapansa mukaan vallannut koneen ja kännykällä tässä ...
Tuli mieleen oma (pienin) haaveeni laadukkaasta konjakinvärisestä nahkakaukusta pilkkahintaan, vinkkejä netti- tai muista kaupoista ?
Lempeän lämpöistä loppuviikkoa !

10 kommenttia:

 1. Toi paita on kyllä hieno! Ja sopii tuon kivan liivin kanssa kyllä hyvin.
  Mää tykkään käydä Kappaalissa, mulleki sieltä löytyy sopivaa vaatetta :)
  tuksu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ukkokulta luki , että tykkäät käydä kuppilassa ja oli heti samaa mieltä ;D KappAhl on mun työmatkan varrella, joten tulee usein poikettua ( ja poistuttua pussi kainalossa )

   Poista
 2. Räyh! Kerrassaan hyvä kissapaita. Kissat rulettaa tänä syksynä, omakin vähän erilainen kissapaita on Kappahlista. Taitaa olla niiden syksyn teema...:D Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin kissapaitasi jo kurkkaamassa ja kivan kokonaisuuden olit koonnut ympärille !

   Poista
 3. Ärjy paita! Olis saattanut tarttua mullekin mukaan....tarttis vissiin hiipiä vaatekaupoille pikkuhiljaa, muutama hassu riepu on kesän ajan ollut pese ja pidä-käytössä. Ja ne taitaa olla aikansa eläneitä siinä vaiheessa kun tää kesä loppuu. Eli siis sitten jokus lokakuussa :D
  Kai mä sitten hipsin jo taas sinne naapuriinkin :) -mistä tulikin mieleeni, että tuu hakemaan omppuloisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vaan seinän taa ;) niin se on , että kesällä helposti mökkiintyy kaupunkilainenkin , jos kelit on lämpimät . Pukeutuminen on paljon rennompaa ja sen tekee helpomman kautta , kun on kuuma. Kiitos vaan ompputarjouksesta , miehet ei meillä syö , mutta minä kyllä ;)

   Poista
 4. Hauska paita. Ja tuosta, että liivi on nähty aikaisemmin: Minusta ainakin on kivempi katsella samojen vaatteiden yhdistelyä kun pelkästään uusia koko ajan. Kun ei itsellä ole ainakaan varaa koko ajan vaatekaappinsa sisältöä uusia, niin ideoita saman vaatteen pitämiseen moneen kertaa otetaan vastaan kyllä :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Dahlia ! Tuo pointti on varsin hyvä , sillä harvalla kait on varaa pukeutua uusiin vaatteisiin joka päivä ja tärkeää olisikin oppia yhdistelemään vaatekaapin sisältöä toisiinsa . Tätä harjoitellaan :)

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!