sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Juhlat Nenäpäivänä


Tiedoksi niille , jotka jo ehtivät lukea postin: Lisäsin yhden korukollaasin , joka oli jäänyt vahingossa pois (amatööri asialla) .
Työpaikkamme virkistysjuhlat sattuivat tänä vuonna Nenäpäivälle - lieneekö tarkoituksella, sillä viime vuosina yritys ja me työntekijät olemme olleet mukana Nenäpäivän hengessä . Perjantaina valtaosalla työntekijöistä oli päällään jotakin punaista ja joku rohkea saattoi nenääkin käyttää- ainakin työpöydällä tai kynän koristeena ;) Oma nenäni oli ison kolvini suojana tasan kuvauksen verran, vaikka työkaverit ( kohteliaisuudesta ) väittivät sen minulle sopivankin. Päätelkää itse !


Illan asuna oli kuitenkin pääosin mustaa, punaisilla mausteilla. Töistä juhliin suunnistaessamme nappasin taas itse peilin kautta kuvan ja työkaveri otti tuon toisen, jossa kyllä vanha takka on kauniimpi ilmestys kuin meikäläisen naama ;) Jostain syystä toiselle poseeraaminen ei oikein onnistu, aina on naamassa kaikki kurtut näkyvissä ... Ja vaikka nyt vähän harjoittelinkin Picasalla kuvien rajausta ( ei ole täydellistä , ei tosiaankaan, hitaasti käy minun oppimiseni ) , en osaa noita ryppyjä retusoida  :D .
Pari viimeistä kuvaa on otettu Rosendahlin ulkopuolella, kuvaajana Hanna . Kiitokset kuvaajille, voi kun malli olis parempi ;DNaisvaltainen joukko kun on, löytyi myös ihania koruja monen kaulasta ja muualtakin, tässä muutama koottuna. Hauska oli myös tuo kettinkiolkaimen takaa pilkistävä tatuointi !Ilta oli vallan mukava kaikenkaikkiaan, oli tanssiesitystä ja hyvää ruokaa, iloista puheensorinaa ja erittäin hyvä bändi, New Normal, jossa mukana firman nykyisiä ja entisiä työntekijöitä. Olivat mahtavia !
Illan kruunasi vielä rupatteluhetki  hyvän ystävän kanssa. Juu , ei edes pitänyt mennä jatkoille, mutta lipsahti sitten , kuitenkin ihan vaan parin Irish Coffeen verran yömyssyksi ja kivan jutustelun kostuttajaksi. Seuraavaksi päiväksi eli lauantaiksi kun oli puuhaa tiedossa, Teinipoika lähti aamulla Espanjaan ja herätys tänä aamuna jo kuudelta ( nyt nukuttaa) , siitä ehkä jotain myöhemmin.Nyt kaikille oikein mukavaa joskin ainakin täällä harmaata isänpäivän viettoa !

12 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia ja hieno kollaasi! Mukavaa isänpäivän viettoa sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, innostuin pitkästä aikaa testaamaan Picasaa :)

   Poista
 2. Voi mikä hauska kollaasi ja minut ainakin tuo nenäkuva sai hymyilemään!

  Oikein hyvää isänpäivän jatkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että nenä hymyilytti , niin pitikin ;)

   Poista
 3. Näyttääpä olleen mukavat pippalot. Ja joudun nyt kyllä olemaan sun työkavereiden kanssa samaa mieltä siinä, että nenä sopii sulle :D. Korostaa muutenkin hyväntahtoisia ja hyväntuulisia kasvoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pippalot oli vallan kivat juu :) Pitäisköhän alkaa nenäillä useamminkin ...?

   Poista
 4. Voi, mahtoi olla kivat juhlat. Mukava päästä tirkistelemään tätä kautta edes hitusen ;).

  VastaaPoista
 5. Oli kivat juhlat , mutta niin on ollut teilläkin , onnea vielä nuorelle herra C:lle !

  VastaaPoista
 6. Punaisella ja mustalla sittä mennään täälläkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä yhdistelmä , juhlava musta , jota punainen kivasti piristää :)

   Poista
 7. Nyt vasta ennätän kommentoimaan (olevinaan niin kamalan kiire koko ajan :) ), että oli oikein mukavat juhlat ja kivoja kollaaseja olet tehnyt. Yksi erittäin tuttu tatuointikin sieltä löytyi, itse sen tuppaa ihan unohtamaankin :)

  VastaaPoista
 8. Kivat oli juhlat ja kauniita asuja monella sekä ihania asusteita ! Kollaasin teko vaatii hieman ylimääräistä ponnistelua, aina ei jaksa, mutta kivoja kuvakokonaisuuksia sillä saa.

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!