maanantai 25. marraskuuta 2013

Lomalla on rankkaa ...

... Kun järjestää ( liikaakin) puuhaa, huh ! Pari päivää on mennyt kirpparitavaroita järjestellessä ja hinnoitellessa, toivottavasti on vaivan arvoista ! Olen jo pitkään tuumannut viedä Teinipojan pieneksijääneitä vaatteita, luettuja ja lukemattomia lastenkirjoja sekä erilaisia leluja kirppikselle . Kaikkea kun ei vaan voi ( mahdollisille ) tuleville polville säilyttää , vaikka mieli tekisikin . Ei riitä säilytystila ei sitten millään! 
Teinipoika on vihdoin valmis luopumaan mm. pikkuautoista ja dublolegoista . Äitinsä välttämättä ei , haikeus iski vähän väliä tavaroita lajitellessa :)
Osan kävin jo tänään viemässä Bonus- kirppikselle , loppuja tässä viikon mittaan, sitä mukaa , kun ehdin. Pikkuautot jo melkein kaikki menivät , liekö joku jobbari , joka niitä hamstrasi ? Tavoitteena olis saada pöytä tyhjäksi !
Pikkupakkanen ja aurinko tänään lomailmana , not bad !
Mukavaa viikonalkua kaikille !
22 kommenttia:

 1. Oi voi voi, pikkuautot ja dublot olis kelvannut rinsessoille :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöytä 42 kirppiksellä ... Enpä huomannut , onhan nuo Dublot tietty tyttöjenkin juttuja ;)

   Poista
  2. Äh, mie mihinkään kirppiksille kerkee :(
   Ja stanallinen flunssa puskee päälle!

   Poista
  3. No voe mokoma :( Jos eivät ala käydä kaupaksi , voidaan alkaa kauppaa hieromaan ?

   Poista
 2. Kyllä lomalla on rankkaa... tsemppiä kierrätykseen.

  VastaaPoista
 3. Rankkaa aikaa - tuo luopuminen - ja lajittelu;) Minä en nykyisin jaksa enää edes kirpparille viedä - lahjoitan suoraan Pelastusarmeijalle. En jaksa käydä jatkuvasti siivoamassa sitä kirpparipöytää. Laiska olen, mutta menevätpähän ainakin hyvään tarkoitukseen!
  Mukavaa viikkoa sinne - toivottavasti kauppa käy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laiskana olen minäkin yleensä ja kannan vaatteita Uffin ja Pelastusarmeijan laatikoihin , hyvään tarkoitukseen menevät ! Mikä lie ihme iili iski - olin nuorempana tosi usein kirppiksellä myymässä - siis oikein paikan päällä . Silloin ei ollut itsepalvelukirppiksiä . Siinä oli oma viehätyksensä ja kolusin silloin sukulaistenkin vintit ;) Rahantarve oli silloin myös kannustimena :)

   Poista
 4. Oi voi. Luopuminen on rankkaa, mutta niin on lajittelukin. Kellarissa odottaa kassi jos toinenkin hinnoittelua ja minä vaan siirrän ja siirrän sen päivän varaamista. Ehkä sitten lomalla tosiaan ehtii muuman kassin lajittelemaan niin saa ne valmiiksi :)

  Hyvää viikkoa ja onnea kaupankäyntiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lajittelu ja hinnoittelu on työlästä , toivon , että hinnoittelu osuu kohdilleen eikä tarvitsisi raahata tavaroita takaisin ! Tsemppiä sulle omaan projektiisi :)

   Poista
 5. Luopuminen on rankkaa ja toisaalta vaikka tuntuuu et eihän siitä pitkä ole kun omat lapset leikki duploilla ym.mutta nyt olen niin tyytyväinen kun olen ne vintille säilönyt ja niitä sieltä aarteina lapsenlapselle ja kohta toiselle ja kolmannelle hakenut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun olet voinut niitä säästää ! Tilanpuute ajaa meillä vähentämään tavaraa , joka paikka pursuaa , samoin kaksi kellari/vinttikomeroa - ei vaan voi . Jotain jätetään, mutta isoimmalle osalle toivon löytyvän uuden kodin :)

   Poista
 6. Nyt kuule tuli niin nappiin tää kirjoitus, kun ihan samat tuskat on täällä meneillään. Tosin monenkertaisena, kun on tota roinaa oikeasti kertynyt jo niin paljon, että tarvittais kyllä jo ammattijärjestelijän apua.
  Viikonloppuna siivosin yhtä hitsin lipaston päällistä (sitä, johon kertyy kaikki ne paperit ja pikkuroina, joille ei ole heti osoittaa oikeaa mappia tai kaappia tai laatikkoa) ja loppui kyllä turnauskestävyys jo siinä, kun jokaikisen lippulappusen kävin läpi. Huoh.
  Ja kirpparille vienti on ainakin täällä niin toivotonta, että kun ensin pesee ja hinnoittelee ja renuaa kaiken kalliille kirpparipöydälle ja joka päivä käy sen siivoamassa, saa siitä huolimatta kantaa suuren osan takasin.

  Mulla oli mielessä kirjoittaa ihan samasta aiheesta, kun aloin taas lukea yöpöydän laatikossa kauan kesken ollutta "Kaaoksen kesyttäjä"-kirjaa.
  Että varmaan tässä lähitulevaisuudessa palailen aiheeseen :)

  Menestystä kirppismyyntiin!

  VastaaPoista
 7. Hihii :D just noin mullekin on käynyt pitkin päivää tänäänkin :) Unohtuu katselemaan kaiken maailman juttuja ja homma ei edisty laisinkaan ! Tarvin siis ainakin toisen viikon lomaa , että ehdin myös jouluostoksille ;) Onneksi ne ostokset on menossa pääosin muiden riesaksi :D muutenhan tää puuha on aivan turhaa ! Onnea vaan urakalle , onnistuu varmasti , kunhan ensin luet sen nimikkokirjasi ;)

  VastaaPoista
 8. Hienoa, ihailtavaa ahkeruutta. Mulla on vielä hyvä syy kierrättää kaikki nuo poikien tavarat ja kamppeet perhepiirissä. Mutta voi sitä päivää, kun mun täytyy tehdä tuo luopumistyö. Itseni tuntien sitten on odotettavissa itkua ja hammastenkiristelyä ;). Joitakin kodintavaroita olen jo laittanut ns. kirppislaatikkoon odottamaan sitä kaunista päivää kun vihdoin innostun pöydän varaamaan. Tarmokasta loman jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän hyvin säilyttämisen tarpeesi , C:lle tarvitaan vaatteita ja leluja ;) Meikäläisellä kun ei näytä olevan (ainakaan pitkään aikaan ) tiedossa lapsenlapsia niin täytyy vähän vähentää tavarapaljoutta !

   Poista
 9. Kyllä olisi meilläkin tavaraa, kun vain saisi aikaiseksi laittaa ne kiertoon.

  VastaaPoista
 10. Kummasti sitä tavaraa kertyy ;) ja tämä homma on kyllä melkoinen ...

  VastaaPoista
 11. Hyvää työtä, tuli varmaan tilaa! Terkkuja ja hyvää loman jatkoa! Ä

  VastaaPoista
 12. Jonkin verran tilaa tulee , enemmänkin sais tulla :) ei millään jaksa ihan joka kaappia koluta , tuo Teinipojan laatikoiden siivous vie kyllä mehut ;)

  VastaaPoista
 13. Meillä kans oli juuri kirppiksellä tavaraa. Aina jotain takaisinkin joutuu kantamaan, mutta selvästi vähemmän kuin mennessä:) Nytkin meni noin viisikymmentä tuotetta. Ihan kivasti.

  VastaaPoista
 14. Toivottavasti on mahdollisimman vähän kannettavaa takaisinpäin ! Taidan käydä vielä alen laittamassa loppuajaksi , sunnuntaina pöydän tyhjennys :)

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!