keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Laukustani löytyy...yhtä sun toista

Olen välillä vähän huono vastaamaan haasteisiin, vaikka niistä tykkäänkin. Ihana Dahlia haastoi minut tutkimaan laukkuni sisältöä ja koska on ollut hauskaa upota hetkeksi Dahlian sekä muutaman muunkin laukun uumeniin , esittelenpä tässä omani. Ei mitään järin sensaatiomaista ja täytyy tunnustaa, että koska vaihdoin hiljakkoin laukkua , on sisältö vielä kohtuullisen siisti ;D

Käytössä on nyt Kreetalta ostettu ruskea  nahkalaukku  , koska se sopii Gaborin talvinilkkureihini  :)

Aika siistiä ...?
Harvinaisen siistiä - ei yhtään käytettyä paperinenäliinaa eikä kuittia ;) Tosin niitä kuitteja on tuo lompakko pullollaan, samoin kortteja - mutta ei rahaa , mitä se on , käteinen ?!
Työkännykkä + lisäksi oma IPhone , joka nyt kädessä kuvaa otettaessa. Silmälasit kotelossa - pidän niitä yleensä vain töissä, mutta raahaan aina mukanani. Pari reseptiä, jotka on kulkeneet mukana jo parisen viikkoa. pitäisi uusia. Lääkkeet refluksitautiin varmuuden vuoksi ja särkylääkettä ( Ibumax). Työavaimet Barcelona Love- avaimenperällä , hätäapua mahdollisille katkenneille kynsille. Harvoin käytössä olevat huulikiillot ja huulipuna, sitäkin ahkerammin käytössä oleva ja must- juttu eli huulirasva. Hanskat ja sateensuoja. Ai niin- ja Stokkalle alennuskuponki sekä pari rasiaa sokerittomia Mynthoneita.


Muistutus rakkaasta kaupungista

Tää tais mennä jo ohi ...?

Tätä huulirasvaa en toiseen vaihtaisi !

Mitä suurempi laukku, sitä enemmän tavaraa raahaan mukanani. Mitä pienempi laukku, sitä enemmän se pullistelee tavarapaljoudesta ja ihan varmasti , jos jotakin jätän pois ja kotiin - kohta sitä tarvitsen- huoh!
Onneksi en ole ainoa lajissani :D
Millainen on sinun laukkusi sisältö, tarraa rohkesti haasteeseen !


12 kommenttia:

 1. Vieläkö tämä kiertää??
  Mä nimittäin laitoin tän liikkeelle entisessä blogissani kolmisen vuotta sitten "kassiialma" nimellä :D
  Skippaisn kassin sisältöineen sohvalle - ja onnistuin jopa löytämään kaksi palaa fazerin sinistäkin....
  Nyt vaihdan kassia niin usein, ettei moisia pääse jemmautumaan. Kai...

  VastaaPoista
 2. Aika hauskaa :D lieneekö tullut haasteeksi nyt uudelleen pinnalle , kun olen nähnyt monessa blogissa kiertävän . Mä en löytänyt suklaata - kukahan ne kaikki aina syö ...?

  VastaaPoista
 3. Tämä on niin hauska haaste, että ei ihme, jos kiertääkin - minullakin odottaa postaustaan jossain tässä lähitulevaisuudessa. Ja sen voin jo nyt kertoa, että noin siisti ei kaaoksen mestarin laukun sisältö ole;)
  Kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kaaoksen mestarin laukku olis siisti , olisinkin hiukka huolissani ;) Ihan pienellä voisin kirjoittaa , että ehkä tuo munkin on harvinaisen vähätavarainen laukunvauhdon jälkeen - hetken :)

   Poista
 4. Luulen myös, että uudelleen pinnalle pulpahtanut haaste. Kiertää blogeissa kuten kiertää youtubessakin ahkeran säännöllisesti :)

  Kovin on tuttu tuo laukun sisältö. Huulirasva pitää olla ehdottomasti mukana, monta muutakin samaa. Olisi muuten kurkkupastillitkin jos mahtuisivat veskaan enää muiden asioiden sekaan :D Kiva kun tartuit haasteeseen, näitä on ollut kiva lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun haastoit - kiva haaste eikä liian pitkä :)

   Poista
 5. Mäkin sain tämän haasteen, mutta pitäisi varmaan siivota laukkua ennen kuin sen esittelee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kannata siivota , eise niin paha voi olla , näytille vaan ;)

   Poista
 6. Ihan asiallinen sisältö sulla. Omaani en kehtais esitellä.
  Justiin joku aika sitten löytyi yllärinä pitkästä aikaa käyttöön ottamastani valkoisesta suosikkilaukusta rosterinen viemärinkansi :). Sehän se just on kaikkien hienojen naisten perusvaruste.

  VastaaPoista
 7. Kehtaisit vaan , haluaisin kovasti tietää , mitä muuta kivaa sieltä löytyy , jos kerran viemärin kansikin :D

  VastaaPoista
 8. Mun pitäisi myös joskus kuvata laukkuni sisältö, mutta vaihdan yleensä laukkua vähintään pari kertaa viikossa, joten laukkuun ei tästä syystä pääse kamalasti tavaraa kertymään. Kiva aina kuitenkin ihmetellä, mitä muilla on laukussa :)

  VastaaPoista
 9. Itse olen vähän laiska vaihtamaan laukkua , pitäis vaihtaa useammin , että tulis siivottua ;)

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!