perjantai 29. marraskuuta 2013

Time to relax - vihdoinkin !

Lomaviikon perjantai - ja olo kuin olisi ollut kaksi viikkoa putkeen töissä - ojankaivussa tai jossain muussa yhtä raskaassa ;) Tämä loma meni vähän töiksi , mutta olenpa saanut paljon aikaankin ( ja ylpeä siitä )
Kotia on putsattu ja puunattu , kaappeja siivottu ja karmea vuori pyykkejä pesty. Ruokaa olen laittanut Ukkokullalle ja Teinipojalle joka päivä . Ja olen tosi kiitollinen , että se huki loppuu , sillä niin loppuu mun mielikuvituskin ;) Tuo ruuanlaittotaitoni jatkaa ruostumistaan ja kohta voinkin korvata oman osuuteni valmisruokakurmeella - silloin viimeistään saan lemput koko hommasta ;D
Tätä siisteyttä kestää ehkä huomiseen, joten nyt istun ( jalat hellinä ) ja nautin viinistä ja kodin puhtaudesta sen hetken kun voin ...
Huomenna ohjelmassa ostoksia ja silmälääkäri , pitäisköhän jo joulukoristeita ... 14 kommenttia:

 1. Nautihan ansaitusta lomaperjantai-illasta :).

  VastaaPoista
 2. Oletpa ollut ahkera lomalainen, mukavaa perjantai-iltaa ja viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisin olla liiankin ahkera , paikkoja kolottaa ;( mutta nyt voin viikonlopun relata ( mitä nyt kirpparilta loput kamat pois, toivottavasti ei paljoa, silmälääkäri , shoppailua - Ai , mut sehän ei ole duunia :D )

   Poista
 3. No onneksi on hyvä mieli tehdyistä hommeleista! Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin hyvä mieli :) hyvää viikonloppua myös sinulle !

   Poista
 4. Voi toivottavasti oli rentouttava ilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia , olihan se ja nyt kaupunkireissun jälkeen jatkan rentoilua :)

   Poista
 5. Kylläpä olet ollut ahkera! Nostan hattua tuollaiselle kotipuuskalle, pitäisi itsekin aktivoitua. Tosin eilen sain siivottua ja jouluverhot ikkunaan ja vähän koristeitakin. Mukavaa adventtisunnuntaita! Nyt saa virallisesti joulun aika alkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olethan sinäkin saanut paljon aikaan ! Täällä vielä puuttuu valtaosa jouluun kuuluvista tavaroista , tuo aika livahti niin tuohon siivoamiseen . Nyt on virallinen jouluaika , ihanaa <3 !

   Poista
 6. On se lomailu joskus rankkaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ;) mutta kiva edes välillä saada jotakin aikaiseksi :)

   Poista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!