torstai 6. helmikuuta 2014

Black&white kerrosasu

Taisi olla keskiviikkona päällä tämä kerroskeräilyasu :)
Alkuvuodesta toimistossa oli turkasen kylmää , nyt lämpötila on osassa taloa noussut sen verran , että pukkaa hikeä ! Työpäivä kun kuluu molemmissa lämpötiloissa , on kerrospukeutumista hyvä harrastaa .
Vanhan tutun , työvaatteena vakituiseen olevan Seppälän liivin alla on Finnwearin lyhythihainen kukkapusero , sen kanssa Madonna- merkkinen " hihatin " , Betty Barclayn housut ja Gaborin kengät. Kaulassa ruutuhuivin alle jää piiloon kukkakaulakoru , korvissa perhoset ;)
Tuo hihatin on hauska vekotin , lämmittää tarvittaessa , mutta helppo riisua , kun alkaa kuumottaa . Ja tässä iässä sitä voi tapahtua muutenkin kuin lämpötilan vuoksi ;)
En olekaan muistanut kertoa vihoviimeisistä aleostoksista. Viime metreillä sorruin vielä Koskikeskuksen Aukialla ( ei mainos , tykkään siellä käydä ja joskus teen löytöjä ) ostamaan 50% alessa olevat Betty Barclayn housut ja Gerry Weberin raitapaidan . 
Huomenna taas perjantai , mihin ihmeeseen nää päivät häviää !?

8 kommenttia:

 1. Mustavalkoinen toimii aina! Ja kyllä - sitä lisälämmitintä töissä tarvitaan. Tuo hihatin on hauska:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihattimen ostin vuosia sitten jostain alesta ja on kyllä ollut käytössä ahkerasti :)

   Poista
 2. Kaunis asukokonaisuus, tykkään! Raitapaita on nätti ja ihana yksityiskohta nuo hihansuut ja kaulukset kun ovatkin eri kangasta!

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) vähän arvelutti ruudut ja kukkaset, mutta yllättävän hyvin sopivatkin yhteen. Paitiksia olen tosi huono pitämään, kokeillaan tällä.

  VastaaPoista
 4. Kivat noi puseron hihansuut. Nyt on niin jännää tuo muoti, että vaatevalmistajat rohkeasti yhdistävät niin erilaisia kuoseja keskenään ;)

  VastaaPoista
 5. Juuri niin , kevään muotiakin katsellessa tuntuu , että on lupa yhdistellä miten vaan :)

  VastaaPoista
 6. Musta valkoinen toimii aina. Hauska tuo pusero ja kauniit värit, voi yhdistää aika monen värin kanssa. Olin vuosikymmeniä sitten Seinäjoen Aukialla kesätöissä, hyvin ovat vuodet firmaa kohdelleet, kun on vieläkin toimiva. Vai liekö enää saman suvun omistuksekaan...

  VastaaPoista
 7. Superhyvä tuo työasusi! Tykkään<3 Ja tuo suusi Weberin raitapusero näyttää kauniilta, kivat nuo paisleykuviot kauluksessa ja hihoissa!

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!