tiistai 11. helmikuuta 2014

White&grey - tavallisen tiistain asu

Yritän opetella pitämään niitä paitapuseroita , ovat kuulemma jokaisen naisen vaatekaapin kulmakiviä ;) Etenkin valkoiset ja ainakin tänä keväänä myös raidalliset. Molemmat on .
Itse en oikein hyvin viihdy niissä , tuntuvat jotenkin kankeilta ...
Tässä valkoinen versio, sen verran ohutta kangasta, että jonkinlainen aluspaita on suotavaa , jos ei halua liikoja paljastella.
Muutaman vuoden vanha Seppälän Great Girl - malliston harmaa ohut neule , Betty Barclay - housut ja ne Gaborin työkengät. Vyö taitaa olla myös Seppälästä. 
Kaksi eri tapaa pitää tuota harmaata neuletta, kumpi parempi ?22 kommenttia:

 1. Ylempi parempi! Olen mä niiiiiiin katkera kun sulla on toi neule, mun PITI ostaa, mutta niinhän mun on pitänyt monta muutakin...
  Paitapusero? Mä en omista ensimmäistäkään :D ja melkein sanoisin, että en tule enää omistamaankaan....

  VastaaPoista
 2. Jaa piti vai ;) tää on ollut kyllä aika mukava , melko ohut , mutta lämmittää. Alkuun vähän vierastin noita kimallekuvioita tuossa vasemmassa etukappaleessa, ei näy kuvassa kovin hyvin, mutta nyt jo tykkään.

  VastaaPoista
 3. Kaunis tuo neule! Ylempi parempi...minua aina jaksaa viehättää tuollaiset vesiputousmaiset reunat ja tuo kimalle tuo siihen vähän lisää ilmettä! Kaunis asu, vaikka kuinka paitikset onkin vähän hankalia aina...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos , olen vissiin nyt vasta hoksannut tuon käyttökelpoisuuden. Tykkään kovasti vesiputouksesta myös kaula - aukkona puserossa .

   Poista
 4. Mun täytyy nyt olla muitten kans eri mieltä ja sanoa, että alempi parempi :)
  Mutta siihen voi vaikuttaa se, että toi ylempi muistuttaa niin mun omia neuleita ja alempi on sen takia freesimpi. Joskaan ei ylemmässäkään tosiaankaan mitään vikaa. Päinvastoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina sää oot vastarannankiiski ;) molempi parempi siis :)

   Poista
 5. Valkoinen paitsi on kyllä aina valkoinen paitis. Eli hyvä valinta. Ylempi tapa myös miellyttää mua.

  VastaaPoista
 6. Kai se täytyy tunnustaa ja opetella vaan käyttämään :) seuraavaksi täytyykin testata raitapaita .

  VastaaPoista
 7. Olen heittänyt pois melkein kaikki kulmakiveni. En jaksa silittää, enkä tietysti nyt sellaisia paitoja edes tarvitse :). Neule sopii sulle hyvin kummallakin tavalla.

  VastaaPoista
 8. Minäkään en jaksa silittää , siksi molemmat paitani ovat helppohoitoisia , tätä valkoista täytyy vähän painaa , raidallisen pitäisi olla silittämättä siisti ;)

  VastaaPoista
 9. Ylempi parempi - ja täytyy vaan todeta taas, että kyllä harmaa on hyvä väri;)

  VastaaPoista
 10. Harmaa kun häipyy niin hyvin ulkomaisemaan juuri nyt :) sultahan tuon vinkin otin ;))

  VastaaPoista
 11. Kuten jo moni muukin on valinnut, niin myös minusta tuo ylempi on parempi.

  VastaaPoista
 12. Taitaa se olla minunkin valintani :)

  VastaaPoista
 13. Tykkään ylemmästä enemmän. Kyllä se harmaa vaan on niin kaunis väri, huikean nätti kokonaisuus!

  VastaaPoista
 14. Kiitos Dahlia , sinä se osaat aina sanasi asettaa niin kauniisti :)

  VastaaPoista
 15. Usko jo, kyllä se ylempi on parempi ;) Mutta sen verran haluan pyöristää sanojani ettei alempikaan huono ole missään nimessä. Paitapusero tuntuu kankealle, koska se on kankea ;) Nimittäin materiaali useinkin. Se, näyttääkö se myös kankealle, riippuu siitä kuinka sen asustaa. Tällä tavalla neuleen kanssa kokonaisuus on varsin rento ja hyvän näköinen :)

  VastaaPoista
 16. Onneksi tämä paitapusero on vähän vähemmän kankea , on sen verran ohutta kangasta . Ja totta - neule pehmentää kokonaisuutta , nykyisin en kovin usein ole jakkua pitänyt , tahtoo mukavampaa :) johan alan uskoa , mutta tavallaan tykkään alemmastakin ... Hmmm...

  VastaaPoista
 17. Molempi parempi! Terveisin Ä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi puolueeton siellä ... ;) molempi parempi siis !

   Poista
 18. Hei, satuinpa osumaan tänne. Minusta alempi on parempi: pirteämpi, kun valkoista näkyy enemmän, nostaa ryhdikkyyttäsi, nuorekkaampi, hiukan leikittelevä ja kaikin puolin kivan näköinen.
  Terv. Anni mummo

  VastaaPoista
 19. Miten mukavaa kun poikkesit, tulehan toistekin :) ja kiva kun kirjoittelit ! Valkoinen kyllä raikastaa , kun näkyy enemmän .

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!