sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Viiden kohdan haaste

Ihana Annukka uudesta mahtavasta Kotonasi - blogistaan heitti minulle viiden kohdan haasteen , johon yllättävää kyllä sain tarmoa vastata näin ensimmäisen pääsiäispäivän ratoksi. Jos tätä nyt iloksi voi kutsua, läppärini kun on maailman hitain vekotin ja kuvien selailu Pinterestistä ja muualta nettimaailmasta on äärimmäisen hidasta puuhaa ... Jos et vielä ole tutustunut Annukan blogiin, tee se nyt .

1. Lempiväri sisustuksessa
Ensimmäisenä todettakoon, etten ole mikään sisustusihminen, en jaksa vaihdella verhoja vuodenaikojen mukaan enkä metsästää sitä ainoaa oikeaa sohvatyynyä kymmenistä kaupoista. Se ei suinkaan estä minua suunnattomasti ihailemasta ihmisiä , jotka osaavat sisustamisen taidon ja panostavat siihen <3 . Jaksan aina tutkailla heidän saavutuksiaan ja huokailla ihastuksesta !

Lempivärini taitavat olla tällä hetkellä ruskan värit. Tämä johtunee siitä, että yhdistettyä keittö- ruokailuhuone - olohuonetta hallitsee suuri lämpöisen oranssi kulmasohva. Verhot ovat olleet samat pari vuotta ja ajatuksissa on ollut vaihtaa ne. Kunhan saisin ensin sen hameentekeleen loppuun.
Tai sitten joku toinen kerta ;)  Sohva on jo muutaman vuoden vanha, elämisen merkkejä löytyy, mukava, pehmoinen ja ei suunniteltu vieraskäyttöön ;D Siinä kun on mukavampi löhötä kuin istua.


Kuten sanottu, kirjoittaessa menee aikaa , kun eksyy esim. Tikkurilan sivulle tekemään tyylitestiä , jonka mukaan olen Luova seikkailija ;)

2. Design- esine / huonekalu, joka ei koskaan tule meille
Tämän kanssa olikin hauskaa :) selasin kuvia pitkin nettiä ja löysin montakin mahdollista, nämä kaksi olkoot esimerkkeinä , kuvat napattu Pinterestistä :HAHAHAHA! How would you explain THIS hanging in your entry way? Ballsy. @Lori Bearden Uchtman...

Niin ... etten sanotuksia saa ...

3. Hurmaavimmat henkilöhahmot TV:ssä
Tää oli aika paha ... sananmukaisesti hurmaavimmat ? Pitäisi kait valita joku miespuolinen, joka voisi minut hurmata. Jo edesmenneiden joukosta löytyy Tuulen viemää - elokuvan henkilöhahmo Clark Gable ja vielä elävien kirjoissa olevista ainakin Pierce Brosnan. Pilkettä silmäkulmassa pitää olla ;)                                   
     
Kuvat Googlen kuvasivuilta.

4. Suosikki leivonnassa
Leivon nykyään tosi harvoin, mutta syön sitäkin mieluummin :D
Suolaisen puolen suosikki on voileipäkakku ja makean leivonnaisen ykkössuosikki on juustokakku.
Molempia olen tehnyt ja hyviä on tullut, mutta kun näistä kumpikaan ei ole valmista hetkessä, tulee tehtyä lähinnä silloin, kun on jonkun synttärit tai muu juhlapäivä.
Juustokakku on parhaimmillaan sitruunaisena tai muuten makeankirpeänä, voileipäkakusta syön mieluummin lihaisen version.

  
Google                                                                        Teinipojan rippijuhlat v.2012

Sitten se pahin :

5. Viisi blogisuosikkia ja haasteen antaminen heille
Huh !
Tässä kuitenkin muutama blogi, joita luen aina , kun tuoretta tavaraa ilmaantuu ja joskus vähän muutenkin.
Järjestys on sattuman (muistin) varainen eikä ole paremmuusjärjestyksessä. Eikä myöskään ne ainoat , jotka haluaisin haastaa ;)

Nainen Talossa - blogin Katjalla on ihana talo kauniine yksityiskohtineen
Mun korkeissa koroissa Hanna kirjoittelee laukku- ja kenkäihanuuksista 
Marru - matkanvarrelta sulostuttaa meitä kauniilla kuvillaan ja käden töillään
Matkatar Nauran aurgingolle- blogissaan tuo rakkaan Barcelonan lähelleni, joskin nyt on Suomessa ja remppaa Keltaista tupaansa
Sarin vaatekomeron kätköt on yksi ensimmäisiä blogeja , joita ryhdyin seuraamaan. Asupostauksia ja muutakin kivaa, edullisia vaatelöytöjä

Vastatkaa , jos jaksatte, en loukkaannu, jos ette ;D Ja laittakaa muutkin vahinko kiertämään, tulen sitten kurkkimaan ;)


16 kommenttia:

 1. Apua - nuo designesineet; hihittelen täällä itsekseni;)
  Aurinkoista pääsiäispäivää, Anneaulikki♥

  VastaaPoista
 2. Mistä noin komeaa designia oikein löysitkin :D. Huhhuh. Jos nyt vaikka makuuhuoneen kattoon ton valaisimen laittais, niin ei kyllä tulis uni :D

  Olipa kivoja nää vastaukset. Ja sohva on ihan sun värinen :). Nyt kun sen näin, en osais edes kuvitella sun kotiin muuta.

  Vaikka oli lyhyt haaste, niin näistä sun vastauksista sai taas vähän lisää tietoa susta ja se on aina mukavaa :)

  Pikkasen kyllä käänsi veistä haavassa toi, kun osaat tehdä juusto- ja voileipäkakkuja..

  Iloista loppupääsiäistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Netin syövereistä löytää sokeakin kana jyväsen ;) tässä tapauksessa design - tuotteista melkoisen tietämätön ... Äläkä lainkaan yritä - ei haittaa , jos mä osaan tehdä kakut, multa ei onnistu remontti - ei edes ihan pikkuruinen !

   Poista
 3. Oi....mä olen tykänny Brosnanista jo kauan! Joku ihan mitätön leffa, jonka nimeäkään en muista, siitä se lähti! Kukaan ei edes tiennyt "kuka Brosnan", mä tuumasin että kyllä te kuulette vielä :)
  Ja jos Mamma Mia on hyvä muutenkin, niin joku tekee siitäkin vielä paremman....

  Mitäs muuta oli, emmää enää muista..... :D

  VastaaPoista
 4. Oi kiitos kovasti haasteesta! Varmasti teen tämän, minusta on aina kiva osallistua kaikenlaisiin haasteisiin :)

  VastaaPoista
 5. Musta tuntuu, että mäkään en missään tilanteessa tuollaista lamppua haluaisi meidän kotiin

  VastaaPoista
 6. Mä rupesin vielä miettimään , et jos mul ois tuo lamppu ja joku haluaisi maksaa siitä esmes miljoonan niin voisin sen takia haluta että voisin myydä siihen rahaan pois ....

  VastaaPoista
 7. Kiitos haasteesta! Yritän kyllä vastailla, mutta kohta lähen taas auringosta ja lämmöstä nauttimaan :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten ihanaa , matkakuvia siis tiedossa :) Maltan kyllä odotella vastauksia, sit kun kerkiät - ja muistat ;)

   Poista
 8. Kiitos haasteesta anneaulikki! Vastaan kyllä siihen kunhan tässä saan talon vähän tyhjemmäksi vieraista...:) Eksyin muuten sinne Tikkurilan tyylisivuille myös ja olin "herkkä haaveilija" ja vähän "aitouden etsijä". Oli ihan hauskat sivut ja muistuttivat taas siitä että yksi huone täällä odottaa yhä (huokaus) uutta maalia seinään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kiirettä ;) ihan hauska testi olikin se linkki ;)

   Poista
 9. Kiitos haasteesta ystävä! Mä niin repesin noista sun inhokki design-esineistä. Ei nuo meillekään tulis i-k-i-n-ä, vaikka olenkin kristallin ystävä :D.

  VastaaPoista
 10. ;D minäkin tykkään kristallista , mutta muodolla on väliä ;) odottelen innolla vastauksiasi !

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!