tiistai 8. huhtikuuta 2014

Hintahaloot, ShopBailut - ja Hullut Päivät vasta tulossa - aa-puu-va !

Kyllä näitä alepäiviä nyt piisaa, ihan hengästyttää , juuri kun päästiin 3+1 päivistä, iski päälle Halosen Hintahaloot, Aleksin ShopBailut, Koskarin Miinusvirukset ja vaikka mitä muuta. Nimistä ne mene vannomaan, yhdistinkö oikeisiin liikkeisiin ;D
Viime perjantaina, kun oli tunnin verran ylimääräistä vapaata ennen töihin menoa, niin johan taas kerkisin. Ja heti totean, etten tuhlaillut, halavalla sain ja tarpeeseen tuli ( eikös aina ? ).
Aleksi 13 sai minut hullaantumaan kevään väriseen kietaisutunikaan sekä ihanan pehmoiseen mustavalkoiseen tunikaan , tai on ne molemmat ihana pehmoisia ;)
Halonen huhuili Riekerin kengillään, aivan kuin astelisi ilman kenkiä, pelkät pehmentävät pohjat jalassa <3 ! Mun jalat niin tykkää myös leveästä lestistä, etenkin varpaat . Haloselta ostin vielä vaalean beigen liivin, mutta se kun on vielä kaupan rypyissä, en viitsinyt kuvailla. Ehkäpä asukuvissa, jahka saisin aikaiseksi sellaiset ... Multa kun puuttuu se hovikuvaaja, peili vain on ystäväin ...


No niin, sitten reippaana Hulluille Päiville, eikös :D Saattaapi olla, että pitää jättää väliin... Tosin tarvitsisin uuden mustan laukun...
Iloa päiväänne !

12 kommenttia:

 1. Kauniita puseroita ja myös kengät näyttää juuri siltä, että niillä on hyvä kävellä. Riekerin kengät on kyllä huippuja kävelllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) olen kuluttanut monet Riekerin kengät , sopivat hyvin jaloilleni .

   Poista
 2. Kivoja ostoksia ! Kyllä välillä näiden ostospäivien kanssa menee ihan sekaisin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos , tykkään minäkin ;) juu alepäiviä piisaa , tässä juuri mietin , että meniskö ennen hammaslääkäriä " ihan pikaisesti " Stokkan kautta ...

   Poista
 3. Onneks mä kuljen vaan tätä omaa triangeliani, ei tuu houkutuksille alttiiksi :D
  Vanhat rievut saa nyt kelvata....yks rinsessa kysyi taannoin, että miks sulla on aina toi vaate missä on reikä helmassa....mä kyllä selitin että siks kun toi teidän keskenkasvuinen naskalihammas (koira siis) on jo reijittänyt pari vaatetta, niin on parempi pitää nyt vaan tätä samaa valmiikis reijitettyä, ettei kaikki mene.
  Tosin se koira voi olla tällä kohden älykkämpi kuin minä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla parempi välttää houkutuksia :) mutta jos rinsessa alkaa huomauttelemaan , vaihda siihen toiseen puseroon , siihen , jossa reikä on eri kohdassa ;D jospa ei huomais :)

   Poista
 4. Toi mustavalkoinen tunika on kyllä kiva!

  VastaaPoista
 5. Voi ihanat ostokset, etenkin tuo ylemmän kuvan pusero on suuresti mieleeni! Tykkään! <3

  VastaaPoista
 6. Kiitos :) siinä onkin ihanan keväiset värit <3 aluksi tuota vihreää vähän vierastin , mutta kun on sininen ja turkoosi rinnalla , niin tykkään minäkin .

  VastaaPoista
 7. Ihanan mallinen tuo kietaisutunika! Ja Riekerin kengät on kyllä aivan huippumukavia. :)

  VastaaPoista
 8. Se on todella hyvänmallinen eikä kaula-aukko ole liian avara ;) Mulle on nykyisin niin tärkeää hyvälestiset kengät , näihin luotan :)

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!