maanantai 6. lokakuuta 2014

Labyrintti -puisto @Barcelona

Kotona taas , vanha tuttu kiire pukkaa päälle ja reissukuvat edelleen suloisessa sekamelskassa ! Suurkiitos kaikille kommentoijille ❤️ Jatkossa vastailen taas niihinkin yksitellen :)

Uusi tuttavuus meille oli tällä kertaa ihanan rauhallinen ja vehreä Labyrintti -puisto . Metrolla L3 pääsimme jo mukavan lähelle , joskin loppupäässä piti vähän haeskella ja kysellä tietä parilta paikalliselta . Lisäksi siellä oli meneillään jotkut pyöräilykilpailut , kuraisia pyöräilijöitä meni ohitse useampikin , joten maastopyöräily lienee kyseessä. 
Itse labyrinttiin emme kuitenkaan uskaltautuneet , katselimme yhden miehen melko epätoivoista kiertelyä sokkeloissa ja tyydyimme siihen. Eksyminen ei minua houkutellut ;)
Sen sijaan kiertelimme pitkin rauhallista puistoa hissuksiin ja ajan kanssa , kesäsäästä sekä ihanasta rauhasta nauttien. Kovin montaa kulkijaa ei meidän lisäksemme ollut näköpiirissä . 


Varvassandaalit tälläkin neitosella ;)


Niin tyyntä ja rauhallista ❤️


Mutaisissa lammikoissa viihtyivät hyvin ainakin kilpparit ja jotkin punaiset kalat.Tämä kilppari oli löytänyt oivan lekottelupaikan .


Vihreää versoa pursuili kiveysten lomasta, vaikka syksy muuten oli jo tulollaan .Puistoretki oli aivan ihana ja teimme reissun aikana toisenkin, Ciutadella - puistoon , siitä ehkä myöhemmin. 
Kenties saan jokusen ruokakuvan etsittyä ( niitä , joissa ei ole jo puolet syötynä ) ja ostoksista kuvia - ne pitää vain ensin ottaa. 

Loppuun vielä kuva kotiinpaluusta : korvapuusti - päivä oli jo ohi , mutta olin kuolannut Instassa niistä kuvia , joten sunnuntaina oli ihan pakko saada pullantuoksua kotiin ( ja uunituoretta pullaa ja kylmää maitoa - nam! )14 kommenttia:

 1. Oi miten ihania matkakuvia. Oma matkakuume sen kun kasvaa. Korvapuustit on parasta herkkua maailmassa ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkakuume on paras kuume, ilman muita flunssan oireita ;) tuore korvapuusti on niitä pieniä,ihania elämän iloja ❤️

   Poista
 2. Oi ihanis kuvia, näytät mulle aivan erilaisen ja ihanan Barcelonan.

  Kaunista päivää.

  Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos , olemmekin etsineet uusia puolia muuten jo tutuksi tulleesta kaupungista :)

   Poista
 3. Kauniita, todella kauniita matkakuvia. Reissukuume alkaa olemaan taas aikamoinen.

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) vielä kun opettelisi kuvia käsittelemään , nyt vain IPhonen kautta sellaisenaan eteenpäin ;) matkakuume on täälläkin , krooninen vaiva !

  VastaaPoista
 5. Mun teki kans mieli korvapuusteja, kun kuulin tuosta päivän teemasta. En saanut aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäpä pistin kerrankin tuulemaan ;) ihmettelin itsekin suunnatonta tarmonpuuskaa heti reissun jälkeen ;)

   Poista
 6. Tuo labyrintti on yöaikaan kyllä kaikkien kauhuleffojen ehdoton lempipaikka (niiden kellareiden lisäksi). Kukapa ei muistaisi Hohtoa :)) Ihania kuvia, lempparini on rakennus ja tyyni vesi yksittäisellä (kalan aikaansaamalla?) renkaalla. Kaunis! Miksi ihmeessä kukaan ei ole leiponut meillä pullaa vaikka mun on korvapuusteja tehnyt mieli siitä asti, kun tämän kuvan latasit Instaan :)

  VastaaPoista
 7. Mua ei tuonne labyrintin sisälle saanut päivälläkään, saati sitten yöllä -hui ! Kiehtovan kaunis kylläkin ! Rengas vedessä oli luultavasti punaisen kalan - tai sitten sen isomman , jota en onnistunut kuvaamaan. Tykkään itsekin kovasti tuosta kuvasta, onnistui yllättävän hyvin IPhonella .

  VastaaPoista
 8. Jännä tuo instagram... mäkin katselin tänään herkkukuvia ja heti alkoi tekemään mieli herkkuja ;)

  VastaaPoista
 9. Niinpä - melkoinen ruokahalun herättäjä :) onneksi en aina herkeä heti leipomaan :D

  VastaaPoista
 10. Hieno tuo labyrintti, vähän laajempi kun Näsinkalliolla oleva, jonka kasvamista ollaan seurattu alusta saakka:)

  VastaaPoista
 11. Täytyy tunnustaa, etten olekaan tuolla Näsinkalliolla käynyt ... ensi kesän ohjelmaan ;)

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!