tiistai 23. heinäkuuta 2013

Kynnet ja lakanpoisto

Alkuviikon kynsinä taas tarrasomistuksia :) Lakkana Vapaa Valinnan tarjouksesta Kone- nimistä , mintunvihreää ja tuollaista haaleanvaaleanpunaista, kaksi lakkaa kolmella eurolla. Värejä löytyy ainakin meidän lähiVapsussa varmaan parikymmentä, mattoja ja glittereitäkin. Joka kynnestä taisi tulla erilainen :)
Ostin myös kokeeksi tuota lakanpoistoainetta, jossa kastetaan putsattava kynsi suoraan purkkiin. Vaikka yleensä käytän ihan perusMiramea, tämä osoittautui aika käteväksi - etenkin kun onnistuin yhden kynnen tössimään ja laittamaan uusiksi. Ei tarvinnut taiteilla pumpulin ja lakanpoistoaineen kanssa, siinä kun olisin onnistunut suttaamaan muutkin kynnet...
Älkää kiinnittäkö huomiota kynsinauhoihin, unohdin (taas) ne rasvata tai öljytä ennen kuvausta ja kuten näkyy ovat ihan kuivat ja kurjassa kunnossa .
Oi mitä ihanaa onkaan tiedossa, lisää kesää ! Tänään jo on selvästi lämpimämpää eiliseen villasukkapäivään verrattuna ja huomenna vielä lisää - aaah! Kunpa näitä riittäisi pitkään ja myös viikonlopuille toivoo hän !
10 kommenttia:

 1. Sä olet ihana kun jaksat leikkiä noiden kynsies kanssa :D
  Mä vilkaisin omiani ja huokasin....ehtisköhän illalla?
  Samaa Koneen sarjaa muuten iso osa mun lakoista, hintalaatusuhde tosi kohdillaan. Ei harmita vaikka unohtuis kaappiin kuivumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hauskaa näpertelyä aina silloin tällöin, joskus on aikaa useamminkin ;)

   Poista
 2. Katselin myös tuota lakanpoistoainetta, on varmasti näppärä juuri tuohon tilanteeseen, että yksi kynsi menee mönkään. Harvoin lakkailen omia kynsiä, mutta tyttärelle laitellaan kaikenlaista kivaa, joten tuommoiselle purnukalle olisi tarvetta täälläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa varmaan kokeilla , lähtee kyllä lakka aika näppärästi :)

   Poista
 3. Kivat kesäkynnet. Itselläni ei kynsilakka käsissä pysy yhtään...oon vissiin sen verran kova lontraamaan pesuvesillä. Varpaiden kynsiä lakkailisin, jos niihin vielä yltäisin :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johan se muutaman viikon päästä onnistuu se varpaiden lakkaus ;) sitten kokeilet :)

   Poista
 4. Oi kun on kivan kesäiset kynnet! Pitääkin tuosta lakanpostoainetta kokeilla, jossa voi vaan dipata sormen. Voisi olla hyvä tämmöiselle hätähousulle :)

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!