tiistai 11. maaliskuuta 2014

Laiskotellen ...

Ulkona paistaa aurinko niin ihanasti , että voisi kuvitella kesän tulleen ❤️ Tosin se on vain harhaa , sillä tuulee niin kovaa , ettei lämpö tunnu . Siksi olenkin toistaiseksi tyytynyt ihastelemaan valojen ja varjojen leikkiä pääosin sisätiloissa :)
Yhden hyllyn sain siivottua ja sitten kellistyin sohvalle katsomaan sunnuntaina tulleen Koston uusimman tuotantokauden ekan jakson. 
Posti kävi ja toi yhden ainoan kuoren , oikea osoite , mutta ei meillä asu sen nimistä !? Palautus on ulkoistettu asunnossa asujalle , päällä oli tarra , jossa vikapaikkaan tullut lähetys pyydettiin viemään lähimpään postilaatikkoon ...
Mietin tässä , että jaksaisko pukea oikeat vaatteet päälleen ja poiketa Stokkalla kauneuspäivillä ja että mitä tänään syötäisiin ? Päivän rasittavin ja ehdottomasti vaikein tehtävä ;D
Lauantaina Grillissä oli paljon helpompaa vain valita listalta !
Kuvat kivasti pötkössä taas, kun en millään jaksanut nousta sohvalta - lomapäivän iloja nääs ;)
Voikaa hyvin ja nauttikaa auringosta vaikka vaan katselemalla , viikonloppuna kuulemma hyytyy !


6 kommenttia:

 1. Hyvältä lomalta tuo kuulostaa;) Vaihtaisin juuri nyt!
  Aurinkoa sinne!

  VastaaPoista
 2. Joskus pitää ottaa lorvaillen , väliin tulee lomallakin ahdettua liikaa hommia . Välillä on hyvä vaan olla :)

  VastaaPoista
 3. Mä epäilen kadottaneeni kyvyn laiskotella. Ihanaa, että sä osaat :D! Kostoa meilläkin on seurattu ja uutta tuotantokautta odotettu. Eka jakso oli mun mielestä vähän laimea, mutta jospa se siitä taas ;).

  VastaaPoista
 4. Laiskottelun taito ei katoa , mutta voi sulla ymmärrettävistä syistä uinua ;) minä olen vasta viime vuosina sitä opetellut :) Kostoon olen vallan koukuttunut , usein (kauden) aloitusjakso on jotenkin sekava.

  VastaaPoista
 5. Loma kelpaisi ehdottomasti, olen tässä hokenut mantraa: Vajaakaksiviikkoa, vajaakaksiviikkoa... :) Lekotteluloma kuulostaa kyllä aina hyvältä ja akutkin latautuvat kivasti.

  VastaaPoista
 6. Onneksi nuo kaksi viikkoa kuluvat luultavasti nopeasti - niin kuin se lomakin ;) jaksaa jaksaa ;) odottaa ...

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!