lauantai 15. maaliskuuta 2014

Uusia putiikkeja

Todettakoon heti, että tämä ei ole mainos, satuinpahan vain poikkemaan lähiostoskeskuksessa Tullintorilla , jonne oli avattu pari uutta liikettä. Nämä ovat käsittääkseni erilliset liikkeet, mutta toimivat tavallaan samassa liikehuoneistossa. Toinen on kenkäkauppa, Paulan kenkä , ja toinen vaate- ja sisustustavaraliike Lily. Toivottavasti molemmat menestyvät ja pysyvät, Tullintori  on melko vaatimaton ostoskeskus ainakin toistaiseksi ja kaikki liikkeet eivät menesty , joten vaihtuvuutta riittää.

Ainakaan vielä en löytänyt mitään itselleni sopivaa eikä vaatepuolelta olisi tainnut löytyä kokojakaan, vaikka avajaistarjoukset houkuttelivatkin, tietysti ;)
Muutaman kuvan näpsin , ensin vähän salaa, mutta sitten ystävällinen myyjätär huomasi puuhani ja sanoi heti, että saan kuvata :) .  Vaatemerkeistä mukana oli ainakin Cream ja Ril`s , kovin tarkkaan en merkkejä katsonut. Lisäksi Lilyssä oli paljon ihania sisustustavaroita. Paulan kengässä oli kenkien lisäksi laukkuja.Vaaleita värejä, hieman kevään keltaistakin

Minni Hiiri ihastuisi näihin ! Hauskat ;)
Aurinkoista viikonlopun jatkoa, aamulla oli lumi maassa, mutta nyt sulaa jo kovaa kyytiä auringonpaisteessa
- onneksi, sanon minä ! Talvi saisi jo puolestani väistyä :)

18 kommenttia:

 1. Oi, ihania Lola Ramonan kenkiä ;)

  T: S-L

  VastaaPoista
 2. Varsinaisia herkkuja , nam <3. Täytyy käydä kokeilemassa !

  VastaaPoista
 3. Wau mitä kenkiä! Noilla piristyisi perusmusta työasu :).

  VastaaPoista
 4. Luinkin lehdestä noista putiikeista. Toivottavasti tosiaan pärjäävät, kun alkaa se Tullintori olla aika "kuollut" paikka. Itsekin poikkean liika harvoin. Tosin en olekaan kova shoppailija muutenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain tosiaan luin , että paikkaa olisi tarkoitus kehittää , toivottavasti pitää paikkansa.

   Poista
 5. Itse kans aina toivon täysillä, että uudet yritykset menestyy. Täällä vaan (puhun siis tästä omasta kotikaupungista) on sellainen tapa, että kun joku uusi liike ilmestyy katukuvaan, niin siitä kuljetaan vähän kyräillen ohi ja korkeintaan kommentoidaan, että "Sa mun sanoneen, mutta ei tu olleen tosa kauaa...". Grrr. Ja ensimmäisen kerran mennään ostoksille vasta kun loppuunmyynti.

  VastaaPoista
 6. Taitaa olla täällä tuota samaa vikaa :( se on harmi , sillä kyllä kaikki uudet rohkeat yrittäjät ansaitsevat tilaisuuden näyttää kykynsä . Kummallista , että yrittäjyyttä yleisesti arvostetaan , mutta ei olla vastaanottavaisia uusille asioille ja ideoille ...

  VastaaPoista
 7. Täytyy kyllä pitkästä aikaa poiketa Tullintorilla jo ihan tota ovistoppariakin lähemmin katsomaan:)

  VastaaPoista
 8. Kannattaa varmaan tuo uutuusliike käydä kurkkaamassa ;)

  VastaaPoista
 9. Kivoja kauppoja ! Ihanaa viikonlopun jatkoa sinulle 1

  VastaaPoista
 10. Uudet putiikit ovat virkistävää vaihtelua :) kivaa viikonlopun jatkoa sinullekin !

  VastaaPoista
 11. Ihania kevätvärejä ja kivan oloisia kauppoja! Olisi ihana omistaa tuollainen kauppa ja alkaa kaupan tädiksi...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kyllä kiva olla kaupan tätinä noin kauniiden tavaroiden ympärillä ;)

   Poista
 12. Ihania raita- ja pallokenkiä! Tutulta kuulosti tuo pikkuisen salaa kuvaaminen. Mikä siinä onkin, että mieluummin kuvaisi hieman salaa, huomiota herättämättä, kuin reippaasti kysyisi luvan!? Onneksi joskus saa suunsa auki ja asiaa kysyy ;) En muista, että kysyessäni olisi kuvaamista koskaan kielletty.

  VastaaPoista
 13. Monesti ovat vain mielissään , kun on jotakin niin mielenkiintoista tarjolla , että joku haluaa oikein kuvata :) Kerran Barcelonassa yritin salaa kuvata Corte d'el Inglesin tavaratalossa Desigualin laukkuja , silloin kiellettiin , ko. merkki kuulemma kieltänyt kuvaamisen !

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!