torstai 1. toukokuuta 2014

Vappuhan on työnpäivä , eikös juu?

Perheen miesväki lähti tänään Barcelonaan . Nyyh, nyt vähän kaduttaa , että päästin heidät kaksin pelireissulle, sen verran ikävä tuli vappukoleudessa Espanjan lämpöä ;)
Jotain piti siis keksiä yksinoloon tottuakseen , joten - kuten aina - päätin ryhtyä riehumaan eli siivoamaan. 
Olen tässä jonkin aikaa tuumannut , että olis mukava saunoa joskus - jos ei sauna toimisi varastona. Löylyhuone on ollut jo hävettävän pitkään ilman varsinaista käyttötarkoitustaan ja toiminut mitä erilaisimpien tavaroiden säilytyspaikkana. 
Lipsahdus tapahtui aikoinaan , kun huomasimme lämmittävämme saunaa yhä harvemmin. Tuntui vähän turhalta käyttää sähköä ensin tunti kiukaan lämmitykseen ja sitten pari saunojaa oli siellä vartin. Sitten se vain jäi ja tavaraa tuli lykättyä sinne pois tieltä . Lamppukin paloi jo kuukausia sitten eikä tullut uutta laitettua , eipä näkyneet rojutkaan ;)
Nyt sain aikaiseksi sen siivota , hyvä mua!
Siivous pikkuisen paisui, kun niille saunassa olleille tavaroille piti raivata tilaa muualta. Osa meni kellariin ( kuka tulis siivoomaan meidän kellarin - anyone ?)
Tämä vappu meni siis nimensä mukaisesti ja cavapullokin odottaa jääkaapissa jotakin toista päivää ...
Hyvää loppuvappua ja hyvää yötä !
Ps. Vaihdoin lampun ihan ite ;)
Ps.2 Ennen - kuva olis ollut liian karmeaa katsottavaa , heikkohermoiset olis pyörtynyt :D
Ps.3 Lehtikasat saavat kyytiä huomenna.


10 kommenttia:

 1. Voi kuule, olisit poksauttanut sen Cava-pullon ihan tuon työn kunniaksi;) Tosin - en itsekään kyllä olisi osannut poksauttaa - minä olen siitä omituinen otus, että oli lasissa mitä tahansa, missä on prosentteja, sen nauttimiseen pitää olla seuraa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin vaadin yleensä seuraa kuplajuomalle , saa nähdä , miten nyt käy ;)

   Poista
 2. Vautsi! Sinähän ahkera olet ollut, kadehdittavaa tuommoinen ahkeruus sanon minä. Täällä vaan lepäiltiin ja makoiltiin koko päivä sen suuremmitta miettimättä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika harvoin minullekin näitä vallattomia riehumakausia tulee ;) yleensä näin, kun olen yksin kotona. Saan silloin niin paljon enemmän aikaiseksi :)

   Poista
 3. Ihanan ahkeraa ja poksautahan Cava kun kerkeät - olet sen ansainnut :)

  VastaaPoista
 4. Hieno urakka. Tosin cavan kanssa olisi ehkä ollut kivempi työskennellä ;). Meillä sisäsauna on treenivaatevarasto ja tuoksu saunassa sen mukainen :D. Silti joka viikko sauna lämpiää ja treenivaatteet häviävät lauteilta ainakin kerran. Ulkosaunaa ei viitsi niin usein lämmittää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja fiksu ;) miksen tuota huomannut , että olis ollut kivempi tehdä hommia , kun olis ensin poksauttanut ;) no ehkä ens kerralla muistan ...

   Poista
 5. Sulla oli vähän samanlainen postaus kuin mulla. Ensin sut oli jätetty yksin ja sitten aloit siivota. Onneksi et jäänyt saunan vangiksi :D Olet kyllä tosi kätevä kun sait lampun vaihdettua, siitähän on täytynyt irroittaa tuo kotelokin :)

  VastaaPoista
 6. No niinpäs olikin :) mulla on taipumus usein ( yleensä aina ) siivota yksin ollessani , saan niin paljon enemmän aikaan silloin . Mihinkään en (vielä) ole saanut itseäni lukittua ;D

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!