sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Suihkuverhosta kynsilakkoihin

Eilen oli ensimmäinen kesäpäivä ♥
Ja tänään näyttäisi seuraavan jatkoa, upeaa ! Kesäihminen ei voisi enempää nauttia ☺
Varpunen sirkuttaa ikkunalaudalla ja ikkunan takana puiston puut ovat saaneet hennon vihreän hunnun, ruoho vihertää ja suihkulähde solisee, mahtavaa ! Pyykkituvasta selvittyäni saatan kokeilla , vieläkö osaan ajaa polkupyörällä. Kaivelin nimittäin eilen polkupyöräni varastosta , pesin sen ja pumppasin ilmaa pyöriin. Huteran koeajon tein turvallisesti sisäpihassa , pysyin pystyssä , jee ;)

Minulla pitää olla joku päämäärä , jotta jaksan lonkkiani rääkätä kävelyreissun merkeissä , joten päätin eilen mennä kävellen Prismaan, uutta suihkuverhoa hankkimaan. Samalla saisin nauttia ihanasta auringonpaisteesta ja vähän väriä pintaan. Aurinko lämmittikin ihanasti, suorastaan kuumasti ja heti alkumatkasta sain riisua pitkähihaisen.
Matka ei ole kovin pitkä, kolmisen kilometria , mutta tällaiselle lonkkavaivaiselle ihan tarpeeksi yhdellä kertaa. Matkan varrella näkemäni ihmiset näyttivät itsekin niin aurinkoisilta kesäisen sään helliessä.

Käyn harvoin marketeissa ja kiertelin pitkään eri osastoja. Vaatepuolelta en löytänyt mitään sovittelemisen arvoista, mutta meikkiosastolta löytyi pari tarpeellista tavaraa sekä pari ei-niin-tarpeellista. Ne, jotka ovat nähneet kynsilakkakokoelmani, voisivat olla sitä mieltä , että niitä ei tarvita yhtään lisää ;) Mutta värejä on niin monta ja jokainen ihastuttaa vuorollaan ♥ Suihkuverhonkin löysin, valinnanvaraa oli toki paljon, mutta meidän kylpyhuoneemme kaipaisi oikeasta pidempää mallia kuin vakio 200 cm. Sellaiseen oli kuitenkin pakko tyytyä ja toivoa, että jossain kohtaa törmäisin pidempäänkin malliin . Tämä nyt sopii väreiltään , joten menköön toistaiseksi.

Heräsin tänäänkin aikaisin ja toivoin pääseväni pyykkituvalle varaamaani aikaa aiemmin, mutta joku muukin on ollut aamuvirkku, pitää siis odottaa omaa vuoroa. Harmi, sillä tekisi jo mieleni lähteä aurinkoisesta ilmasta nauttimaan ... Ihanaa , aurinkoista, kesäistä sunnuntaita kaikille !

Simpukkakuosia suihkuverhossa - väri on todellisuudessa
vähän lähempänä laatan väriä - tarpeellinen

Tämä oli loppu, tarpeellinen

Poskipunakin veteli viimeisiään- tarpeellinen ja väri on oikeasti pinkimpi

Puoleen hintaan tekee nämä tarpeellisiksi (eikö?)

16 kommenttia:

 1. Kaunis suihkuverho ja tarpeellisia ostoksia - ja tuollainen kävelymatka; minusta nuo kynsilakat ovat tarpeellisia siinä missä muutkin; myös itsensä ilahduttaminen on tarpeellista!
  Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta , en tunne enää lainkaan huonoa omatuntoa ;) enkä kyllä tuntenutkaan :D ja ihana on ollut tämäkin päivä ❤️

   Poista
 2. Voi kivoja ostoksia. Minustakin on kiva kävellä päämäärän kanssa, markettiin on siis tullut täälläkin kerran jos toisenkin käveltyä :)

  ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään pyöräilin päämääränä vähän kauempana oleva puisto , jossa nautin auringosta :) oudokseltaan vähän kankku kipeänä ;)

   Poista
 3. Kaunis suihkuverho ja muutenkin kivat ostokset. Minunkin täytyisi ostaa uusi suihkuverho, mutta en saa aikaiseksi edes lähteä niitä katsomaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelinkin tehdä vähän tikusta asiaa niin sain itseni kävelylle :)

   Poista
 4. Eiköhän sulla aina ole käyttöä kynsilakoille ;)

  VastaaPoista
 5. Kaikki mikä piristää mieltä, on tarpeellista :).

  Saisko sitä suihkuverhoa roikutettua jollain lenkeillä vähän alemmaksi, niin riittäisi mitta?

  VastaaPoista
 6. Niin piristää ! Tuo on hassu tuo suihkuverhon ripustusjuttu , se on sellainen metalliliuska , jossa on verhonnipistimet , siis ihan sellaiset vanhanaikaiset jutut. Täytyisi vissiin joku vippaskonsti keksiä ;) kunhan jaksaa ;)

  VastaaPoista
 7. Eikö pyörällä ajaminen ole niitä taitoja, jotka säilyvät vuosienkin jälkeen :-)

  VastaaPoista
 8. Niinhän tuo tuntuu olevan , ihan hyvin sujui , alun huojunnasta huolimatta ;)

  VastaaPoista
 9. Ajattelin jo ennen sun kuvatekstin lukemista, että tuo -50 % lappu todellakin tekee uusista kynsilakoista tarpeellisia :D

  VastaaPoista
 10. Juu, tarpeellista kaikki, erityisesti kynsilakat...:)

  VastaaPoista
 11. Niinpä ... ;) äitini tässä juuri siunaili kynsilakkojeni määrää , onneksi hän itsekin lakkaa kynsiään , ymmärtää (ehkä ) paremmin :)

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!