sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Tulihan se talvi meillekin !

Vihdoinkin lunta tänne meillekin päin :) Ihanaa , kun maa on valkoinen ja tuntuu heti paljon valoisammalta. Erityisesti tänään, kun lumimyräkkä helpotti ja aurinkokin pilkisti varovaisesti pilven takaa. Lunta satoikin aikas paljon, vaikka se tulikin niin pikku hiutaleina pyryttäen.

 

 


Viikonloppu on sujunut rauhallisesti lomaa aloitellessa. Eilen pikkusiivousta päivällä touhuten ja illalla kynttilöiden loisteessa viiniä nautiskellen. Sisätiloissa on ollut mukavan lämmintä, kun ulkona on paukkunut pakkanen. Taitaakin olla kiristymään päin, nyt näyttää mittari jo viittätoista astetta , hrrr!

 


Tämä päivä kului pääosin joulukortteja askarrellessa. Aamupäivällä poikkesin kirpparilla ja Tammelantorilla joulutorilla. Tallinnan joulutori on vielä hakusessa, saa nähdä , toteutuuko.
Iloista joulun odotusta kaikille :)

6 kommenttia:

 1. Oi, miten paljon teillä on lunta !
  Minäkin kiertelin tänään markkinoilla !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lunta tuli kyllä ihan mukavasti ja tänään on ollut niin ihana talvinen päivä :) Aurinkokin on paistanut ja mukana 10 asteen pakkanen , ilman viimaa ;)

   Poista
 2. Tänne on todella tullut talvi...oli aika jäätävä kotiinpaluu lomalta ;). Vietähän sinä nyt puolestasi rentouttava viikko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpötilavaihtelu oli varmasti aika hurjaa ! Katsoinkin jo ihanan aurinkoisia kuviasi etelän lämmöstä, tervetuloa takaisin !

   Poista
 3. Upeita kuvia olet ottanut ja tekstiä suoltaa kuin turkin hihasta. Kai kohta aloita sen romaanin?? terveisin Äiti

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!