torstai 29. marraskuuta 2012

Keskustorin joulukuusi

Hupsista vaan! Laitoin nuo kuvat kännykän kautta ja kirjoittelin pitkän pätkän tekstiäkin ja sitten kävi niin, että tekstit hävisivät taivaan tuuliin! Jotakin varmaan onnistuin taas sössimään :D
Joten uusiksi meni ja eri sanoin, tietysti.

Kuvassa näkyy Keskustorin joulukuusi, taustalla Vanha Kirkko. Tampereen ja Turun välillä on jokavuotinen kisa siitä, kummalla on komeampi kuusi. Milloin toisella on korkeampi, milloin leveämpi, toisella on enemmän valoja, kummalla kierompi ja kummalla suorempi. Tämänvuotinen Tampereen kuusi näyttää ainakin minun silmiini hienolta, vai kuinka?

Pikkuisen on suunniteltu visiittiä Tallinnan joulutorille, ihan pikaiseltaan. Katsotaan nyt , kuinka nuo kelit suosivat, lähipäiviksi kun on luvattu melkoisia lumimyräköitä ja myrskytuulia! Jospa ne ensi viikoksi hälvenisivät? Toinen probleema reissuun suhteen on Pojan jääminen kotiin. En voi millään uskoa , että heräisi aamulla ajoissa kouluun - vaatii luultavasti useammankin herätyksen. Herätykseen ei taida riittää kännykän soitto, vaan vaatii jonkun vanhanaikaisen, rämisevän herätyskellon ( metallivati alustana olisi oivallinen!). Kello pitäisi lisäksi asettaa riittävän kauaksi, että sammuttaminen vaatisi sängystä ylösnousun ja muutaman metrin kävelyn, jotta herääminen varmistuisi :D Katsotaan miten käy, joka tapauksessa loma häämöttää...4 kommenttia:

 1. Onpas kivoja ja kauniita kuvia. Tallinnan joulutori oli minulle hieman pettymys, noin tarjontansa puolesta. Sen sijaan nautin kyllä käyskentelystä kuuman glögimukin kanssa :)

  Oikein ihanaa viikonloppua teille ja toivottavasti saatte järjestettyä reissun vielä tälle vuodelle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Dahlia :). Taidan minäkin odotella enempi sitä kuumaa glögiä ja hyvän ruuan nauttimista ;)

  VastaaPoista
 3. Kyllä on kaunis ja tunnelmallinen kuusi.
  Hyvää adventtia Sinulle !

  ps. älä ihmettele niitä minun hassutuksiani, olen sellainen "kylähullu" käsitöiden tekijä :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Anneli, hyvää adventtia sulle myös ! Jo vaikka ihmettelenkin , niin ihaillen <3

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!