keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Laukustani löytyy...yhtä sun toista

Olen välillä vähän huono vastaamaan haasteisiin, vaikka niistä tykkäänkin. Ihana Dahlia haastoi minut tutkimaan laukkuni sisältöä ja koska on ollut hauskaa upota hetkeksi Dahlian sekä muutaman muunkin laukun uumeniin , esittelenpä tässä omani. Ei mitään järin sensaatiomaista ja täytyy tunnustaa, että koska vaihdoin hiljakkoin laukkua , on sisältö vielä kohtuullisen siisti ;D

Käytössä on nyt Kreetalta ostettu ruskea  nahkalaukku  , koska se sopii Gaborin talvinilkkureihini  :)

Aika siistiä ...?
Harvinaisen siistiä - ei yhtään käytettyä paperinenäliinaa eikä kuittia ;) Tosin niitä kuitteja on tuo lompakko pullollaan, samoin kortteja - mutta ei rahaa , mitä se on , käteinen ?!
Työkännykkä + lisäksi oma IPhone , joka nyt kädessä kuvaa otettaessa. Silmälasit kotelossa - pidän niitä yleensä vain töissä, mutta raahaan aina mukanani. Pari reseptiä, jotka on kulkeneet mukana jo parisen viikkoa. pitäisi uusia. Lääkkeet refluksitautiin varmuuden vuoksi ja särkylääkettä ( Ibumax). Työavaimet Barcelona Love- avaimenperällä , hätäapua mahdollisille katkenneille kynsille. Harvoin käytössä olevat huulikiillot ja huulipuna, sitäkin ahkerammin käytössä oleva ja must- juttu eli huulirasva. Hanskat ja sateensuoja. Ai niin- ja Stokkalle alennuskuponki sekä pari rasiaa sokerittomia Mynthoneita.


Muistutus rakkaasta kaupungista

Tää tais mennä jo ohi ...?

Tätä huulirasvaa en toiseen vaihtaisi !

Mitä suurempi laukku, sitä enemmän tavaraa raahaan mukanani. Mitä pienempi laukku, sitä enemmän se pullistelee tavarapaljoudesta ja ihan varmasti , jos jotakin jätän pois ja kotiin - kohta sitä tarvitsen- huoh!
Onneksi en ole ainoa lajissani :D
Millainen on sinun laukkusi sisältö, tarraa rohkesti haasteeseen !