sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Outfittiä ja muuta sekalaista

Ihan ensin täytyy kertoa uutinen ! Tää on jo pikkuisen vanha juttu, mutta piti odottaa , että toivun järkytyksestä .
Ei mitään pahaa vaan jotain aivan hyvää ja ihanaa , mutta samalla myös pelottavaa ja haikeaa.

Teinipoikahan haki yhteishaussa lukioihin ja ykköstoiveena oli hänen haaveilemalleen alalle valmistava lukio
- joka sijaitsee kaukana kotoa. Nyt se mokoma ihana lapsi pääsi sinne ! Ja mitä tekee äiti , sen sijaan , että hihkuisi ilosta lapsen puolesta , ottaa ja purskahtaa melkein itkuun ... Onneksi en ollut kotona silloin , töissä vakoilin aamutuimaan koulun sivuilta ja siellähän se nimi oli. Siinä iski miljoonat tunteet ja ajatukset yhtä aikaa ja sydän hypähti muutaman ylimääräisen kerran. Olinhan yrittänyt itseäni tähän valmistaa, mutta koska kyseiselle erikoisluokalle otetaan vain 25 ja hakijoita on toistasataa niin eihän se ollut lainkaan varmaa.
Välimatkaa on toistasataa kilometriä Tampereelta, joten sinnehän se Teinipoika sitten syksyllä muuttaa . Lieneekö kohta muistaakaan äitiä - yhyy ! Ja miten se pärjää, osaako se herätä aamulla, laittaa ruokaa, pestä pyykkiä, huolehtia läksyistä, siivouksesta, olla kunnolla ja ziljoona muuta asiaa. Nyyh!

Oikeasti olen mahdottoman iloinen , että Teinipoika pääsi juuri siihen lukioon , johon halusikin.
mutta se on vasta kuustoista, miks mun pitää nyt jo luopua siitä , täällä on niin tyhjää sitten, kenelle mä sitten marmatan lattialla olevista vaatteista .
Asunnon haku on laitettu alulle ja muuttokuormakin on melkein valmis.
Onneksi on yhteinen loma Valenciassa edessä ja aikaa vielä muutama viikko kyllä mä jotain keksin.


Kynnet on viime aikoina olleet melkolailla simppelisti laitettuna, auringon paistaessa ei malta tuhlata aikaa niiden laitteluun ja sateella ei huvita :)

Mulla oli kerrankin hovikuvaaja eli Ukkokulta käytössä. Hänellä on silmää valoille ja tarkkaan hän sälekaihtimia järjestelikin , jotta valo osuisi mahdollisimman imartelevasti vaimokullan kasvoille ( tai näin ainakin kuvittelin ) . Alkoi sitten kuvia räpsiä nopsaan tahtiin, en pysynyt perässä :D

Odota ny...

... no ei vielä ...eikä tässä...kato ny kun takana on kaikki sekaisin...

... aika hyvä valo, kivasti pehmentää...

...aika hyvä, mut ei, mitä tuolla takana taas näkyy... 

Uusi T-paita 


Kuva ihan väärinpäin  -
Kicksistä bodylotionia ja laukkuun
pikkupussakka meikeille - halavalla !


Palautin Teinipojalle kokeiltavaksi tuomani housut , eivät sopineet ja koska siitä "jäi " rahaa, piti tietysti vähän aleshoppailla ;) Valkoiset ryppyvarsilegginsit ostin myös, niistä toivottavasti jossain kohtaa kuvaa.