sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Kirpparilla lauantaina

Olin niin innokas bloggaaja lauantaina, että tein toisenkin postauksen päivän askareistani ;). Kokeilen ensimmäistä kertaa ajastettua postausta, jännää nähdä, toimiiko!
Kävelylenkkini lopuksi pistäydyin lähikirpparilla, jossa usein viikonloppuisin piipahdan ainakin sunnuntaina.
Rahaa ei ollut lompakon pohjalla kuin pari euroa eikä mukaan mitään sillä rahalla tarttunutkaan, mutta kaikenlaista tavaraa siellä on aina tarjolla. Myös hinta/laatusuhde vaihtelee hurjasti ja joskus ihmettelen, kuinka toiset kehtaavat pyytää hulvattoman korkeita hintoja kirpparilla...Joskus taas löytää aivan ihmeellisen ihania juttuja pikkurahalla.

Suloinen sekamelska
Tämä kolahti ;)
       

Helmikauluri
Suloinen helmihapsulaukku
       

Illan lottonumerot huivissa :)
Farkkujen uusi ilme
       

Uuttakin tavaraa löytyy
Makuuhuoneen oveen ?
       

Vaaleanpunainen Chanel-laukku,aitoko?
Harmi,että oli hihna rikki!
Venetsialainen naamari
       
Olisipa tosi mukavaa saada uusia seuraajia ! Vaikka alunperin perustinkin tämän blogin ikäänkuin itselleni päiväkirjaksi ja kokeillakseni jotakin uutta, on tähän syttynyt tietynlainen intohimo ja minusta on erityisen ihanaa, jos lukijatkin tykkäävät. En ole vielä juuri tarkkaillut lukijamäärää, etten pettyisi :D
Kunhan tässä kehityn, niin yritän laittaa seurantaa tuohon viereen, ystäväni ja kollegani Katja saattaisi osata auttaa . Tuota linkin tekemistä luulin vaikeaksi ( siis toivottavasti sain sen toimimaan ), mutta vihdoin älysin kokeilla bloggerin omia apuvälineitä.

Ihanata sunnuntaita siis, tapaamisiin!

3 kommenttia:

 1. Onnea, osasit linkin :). Meidän täytynee ottaa jollekin "klubikeikalle" aiheeksi blogin tekniikka. Tai sitten pidetään kerrankin kahvitunti ;).
  Nuo sun kirppiskuvat ovat inspiroivia liittyen omaan postausaiheeseeni... munhan pitäisi päästä vastaavalle kierrokselle ennen ensi lauantaita!

  VastaaPoista
 2. Käynkin kurkkaamassa blogisi. Nuo ovat Bonus - kirppikseltä, Radio- kirppiksellä myös paljon tavaraa laidasta laitaan !

  VastaaPoista
 3. Hitsi miten hauskoja kirppisjuttuja! Tuo vanhoista farkuista tehty laukku oli kyllä ihan yliveto! Täytyy laittaa vinkki korvan taakse...:))

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!