lauantai 17. marraskuuta 2012

Lauantai-illan sekalaiset

Mennyt viikko olikin melkoisen kiireinen ja samanmoinen taitaa olla tulossakin. Alkuviikko meni työkiireissä, päivät venähtivät melko pitkiksi ja joskus tuntuu, että käy kotona vaan vähän kotihommissa ja nukkumassa. Onneksi parin viikon päästä on hieman lomaa tiedossa!

Torstaina olomme siis messuilla Helsingissä ja eilen olin rakkaiden ystävieni Hapsun ja Katin kanssa viettämässä tyttöjen ilta. Tarkoitus oli mennä Napoliin pizzalle, mutta sinne oli jonoa    ( siis jono pizzeriaan, huh), joten päädyimme Dennikseen, jossa olimmekin ensi alkuun lähes ainoat asiakkaat. Palvelu pelasi nopeasti ja pizzat maistuivat, ihanat , rapeat ja ohuet pohjat, ainakin mun makuuni. Mutta yksi taas puuttuu, kun tämä tollerstammi ei muistanut ottaa yhtään kuvaa koko iltana! Mikä moka aloittelevalle bloggaajalle...
Kiva ilta, pitäisi vaan tavata useammin!

Koska olin eilen aamulla muutaman tunnin aamusta vapaalla, sain siivottua jo silloin ja olen saanut tänään pitää vapaata. Yritin katsella sopivia kuvauskohteita ulkona, mutta kun on niiiin hämärää. En löytänyt ulkoa mitään, joten tässä aikaisempaa kuvasatoa ja muutama tunnelmapala tämän illan kynttilöinnistä. Tuo kaunis kynttilälyhty on oikeasti ilman palavaa kynttilää aikas ruman näköinen peltihökötys. Olen monta kertaa aikonut kantaa sen roskiin, mutta onneksi aina muistan, kuinka kauniisti kynttilän valo tekee kuvioita sen läpi.
Muistaakseni se on vielä Ukkokullan tekele ( en voi tarkistaa, kun ei ole vielä tullut pelistä kotiin), joskus kouluaikoinaan väsännyt.

        

        
Olen etsiskellyt sellaista statement- korua, joka olisi tarpeeksi näyttävä muttei överi. En ole löytänyt ja voi olla etten itseäni miellyttävää löydäkään. Sain viimeksi pyöreitä täyttäessäni Kalevala- korun, joka on jäänyt hieman vähäiselle käytölle, joskus olen neulepuseroiden kanssa käyttänyt. Kokeilin sitä eilen hieman uuteen malliin, lyhennetyllä ketjulla, eikä se hullumpi ollutkaan ainakaan tuon hieman kimaltavan neuleen kanssa.
Tuo pelottavan näköinen nukke tuli pimeällä vastaan, kun kävelin torstaina asemalta kotiin ;) Roikkui siinä erään kerrostalon aidan päällä, joltakin lienee pudonnut. Salamalla otettu kuva muuttaa nuken paremminkin karmivan näköiseksi!

       
Seuraava projekti olisi ( villasukkien kutomisen lisäksi) opetella käyttämään jotakin kuvakollaasi -ohjelmaa. Täytyy etsiä jostakin netin uumenista ohjeita, jotka tämäkin tietokonenero ymmärtää ;)
Ihanata viikonlopun jatkoa, käykäähän merkkaamassa käyntinne, otan ilolla vastaan kommenttejanne<3

4 kommenttia:

 1. Kynttilälyhty todella tekee hienoja kuvioita seinälle. Älä laita roskiin, laita mieluummin kaappiin kun on päivänvalo ilman kynttilää ;).

  Käytiin tänään leffassa ja ajeltiin Napolin ohi....ja jono oli tosi pitkä ulkonakin. Suosittu paikka. Onneksi ei itsellä ollut siinä kohti nälkä.

  VastaaPoista
 2. Kaunis tuo kynttilälyhty ainakin valoissa - ja olet saanut siitä hienoja kuvia.
  Tässä vinkki toiselta aloittelevalta blogistilta noiden kuvakollaasien tekoon - linkki johtaa Marjukan mietteisiin, joita hän itse tosin jatkaa jo toisessa blogissa, mutta tuohon on jääneet nuo ohjeet http://marjukka7.vuodatus.net/blog/1802049/kollaasin-teko/ - toivoittavasti on hyötyä;)

  VastaaPoista
 3. Moikka ja kiitos kommentistasi. Kiva kun eksyit blogiini :)
  Luin tuolta sivusta että tämänpäivän viisikymppinen on eilispäivän kolmekymppinen. Taidamme olla sukulaissieluja, kun minustakin tuntuu samalta :)

  Kaunis tuo kynttilälyhty.

  Mukavia sukanneulonta tunteja :D

  VastaaPoista
 4. Kiva, kun poikkesitte Anneli ja Lady of the Mess , poikkeillaan toistekin :) . No Katja tietysti kans! Ladylle kiitos myös linkistä , käyn kurkkimassa. Ja niinpä Anneli, joku viisas on sanonut, että ikä on vain numeroita...joka aamuhan se sama tyttö katsoo peilistä,ehkä jokunen uurre ja ryppy kerääntynyt matkan varrella ;)

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!