sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Kuusi ulos- vihdoinkin ;)

Useimmiten syy siihen, että meillä joulukuusi viihtyy lakimääräistä pidempään, on se, että se alkaa kasvaa. Niin vaan kävi tänäkin vuonna ja uhkauksistani huolimatta ei kuusi lähtenyt Nuutinpäivänä vaan vasta tänään.
Viime töikseni napsasin latvasta vielä kuvan, josta uudet vihreät versot ovat nähtävillä. Onhan meillä joskus tuosta samaisesta syystä ollut kuusi tammikuun loppuun asti, ei sentään kesään ;) Koristeet toki on riisuttu kynttilöitä lukuunottamatta, sillä ne valaisevat niin mukavasti pimeää vuodenaikaa.

Viikko vilahti taas luvattoman nopeasti ja samoin näkyy käyvän viikonlopulle, vastahan oli perjantai...
Eilinen päivä kului siivouksen ja kampaajakäynnin merkeissä. Hiusten malli säilyi samana , vähän vaaleaa raitaa lisäiltiin.

Joukkoomme on liittynyt myös uusi lukija, tervetuloa Sarppu , kävinkin jo vastavierailulla ja nappasin ihanalta kuulostavan Granaattiomenaisen suklaaunelmaherkun ohjeen :)

Tänään kirpparireissullani kiertelin vähän ympäristöä ja yritin löytää mukavaa kuvattavaa , huonolla menestyksellä. Ilmatieteenlaitoksen epämääräisestä lupauksesta huolimatta aurinko ei ole ainakaan vielä täällä näyttäytynyt, toivoin saavani valo/varjokuvia pakkaskelillä. Mutta ei - ja linnutkin pakoilivat kuvausyrityksiäni, joten saalis oli vallan nolla.

Onneksi sain ystävältä tekstiviestin, joka piristi mieltäni :) Olemme suunnitelleet parin ystävän kanssa menevämme katsomaan Palatsiin "Show must go on" - esityksen ja pikkuhiljaa olemme saamassa päivän sovituksi. Kivaa siis tiedossa lähitulevaisuudessa, jee !




Alemmassa kuvassa on eilisen päivän ruokailut, Ukkokulta laittoi oikein piffiä , hyvää oli !
Aurinkoisten päivien odotusta ja ihanaa alkavaa viikkoa kaikille meille !

12 kommenttia:

 1. Meilläkin tiputettiin vasta eilen kuusi parvekkeelta takapihalle. Tykkäsin, kun se antoi siellä parvekkeella valaistuna lisävaloa pimeään aikaan - ja sitä on riittänyt ihan päivisinkin. Mutta nyt aurinko ihanainen kurkistelee ja kuusi jouti mennä;)
  Voi sun ukkokultaas - ihanat pihvit on sulle laittanut. Se on rakkautta se♥
  Ihanaa sunnuntaipäivää sinne!

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla, että on muitakin myöhäisiä kuusestaluopujia ;) Ukkokulta se onkin meidän Michelin- kokki ***** , viidellä tähdellä ilman muuta !

  VastaaPoista
 3. Sinä se oletkin oikea viherpeukalo, kun joulukuusikin alkaa luonasi kasvaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En taida voida ottaa tuosta kunniaa...Ukkokulta hoivasi hellästi kuusta ja antoi sille raikasta vettä joka päivä ;) Mun hoivissa ei kyllä menesty kaktuskaan :D

   Poista
 4. Meilläkin on joskus alkanut kuusi kasvaa, aika hupaista, mukavaa alkavaa viikkoa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vaan aika pirteää, kun alkaa vaaleanvihreää versoa pukata ;)
   Kivaa viikkoa sinulle myös !

   Poista
 5. Voi että kun on herkullisen näköinen pihvi annos! Kokkaava mies on kullan arvoinen aarre kyllä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näin on, että kokkaava mies on ihana <3 ! Kokkaustaidot taisivatkin olla aikoinaan osasyy siihen, että yksiin mentiin ;) ei ainoastaan miehen sydämeen vie tie vatsan kautta :D

   Poista
 6. Katselin pitkästä aikaa blogiasi. Kivoja vaatteita olit löytänyt, varmaan sopivat, ehkä näen jonkun päälläsi. Kiva, että jaksat pitää hyvää mieltä yllä näin "härkäviikkojen ja reikäleipien" aikana. Pihvi oli varmaan hyvää!! Terkut Ukkokullalle! t. Ä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan näetkin näitä ihan livenä :) Positiivinen mieli on aina parempi, ei kannata vaipua synkkyyteen vaikka pimeää kautta vielä mennään , johan se päivä hiljalleen pitenee :D

   Poista
 7. Tosi hyvä väri ja raidat hiuksissa. Pituus on myös kiva ja leikkaus! Hyvästä kampaajasta kannattaa pitää kiinni. Tulee nälkä kun näitä sun kirjoituksia lukee...:D

  VastaaPoista
 8. Kiitos Sari , hiuksiani olen kyllä tyytyväinen , vaikka vähän enemmän vaivaa pitää sen eteen nähdäkin, oma kun on luonnonkihara ja vetää vallan kikkuraan ;)

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!