lauantai 12. tammikuuta 2013

Aurinkoinen lauantai

Onpa ollut ihana talvinen päivä! Aurinkoa ja pakkasta eikä lainkaan tuulista, tällaista talvea minäkin voin sietää ;) No, pari astetta pakkasta riittäisi, ei tarvitse toiselle kymmenelle mittarin kivuta.
Meillä on Ukkokullan kanssa vapaa viikonloppu, teinipoika on ollut eilisestä lähtien lantrekeillä pelaamassa ja valvomassa. Ei ollut kuulemma puoleenpäivään mennessä nukkunut vielä yhtään, samoilla silmillä eilisaamusta lähtien! Kyllä sitä nuorena jaksaa, äitimuorin huolena on maanantaiaamun kouluun meno, kahdeksaan...
Lanit kun kestävät huomisiltaan saakka ja nukkuminen jää luultavasti aika vähiin. Siellä on paikalla kuulemma noin 1200 pelaajaa koneineen, aikamoinen kasa teinejä ja tietokoneita !
Kaksinolo Ukkokullan kanssa onkin varmaan tulevaisuutta ja meillekin uuden ajan opettelua. Poika kulkee jo paljon omilla menoillaan eikä paljon meitä vanhuksia tarvitse.Omat siivet alkavat hiljalleen kannatella yhä pidempään  , läsnä olemme, kun meitä tarvitsee ...

Eilisen illan olimme kotosalla, perinteisesti perjantai on päivä , jolloin nautimme hyvästä ruuasta ja viikonlopun edessäolon ihanuudesta. Usein myös nukahdan perjantaisin jo varsin aikaisessa vaiheessa, työviikko vaatii veronsa. Tänään olisi tarkoitus ottaa ilo irti vapaudesta (!) ja mennä pizzalle ;)

Uusi lukija on liittynyt joukkoon, lämpimästi tervetuloa Rouva Kivitikka <3 ! Hitaasti näyttää lukijajoukko kasvavan, liity rohkeasti sinäkin, joka tänne tiesi sattumoisin löydät ;) Kommenteista ilahdun aina suuresti ja mielelläni niihin vastailen.

Tänään aamupäivällä siivoilin ja piipahdin kaupoissa Tullintorilla. Seppälästä mukaani liimautui alessa ollut tähtipusero, jossa takana pidempi helma. Ei maksanut montaa euroa, kun oli 60%:n alennuksessa :)
Sain sitten otettua päivänvalossa kuvatkin sekä puserosta että vastalakatuista kynsistä.

 

15 kommenttia:

 1. Viettäkäähän mukava pizzailta ja koita myös nauttia "vapaudesta", vaikka ymmärrän huolesi maanantaiaamusta ;). Kiva niittitähti sun uudessa paidassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vietettiin kiva ilta ja Napolin pizza oli hyvää - nam! Niittipaita olikin jo koekäytössä eilen.

   Poista
 2. En ole saanut google-tilini kautta kuvaa tähän, mutta kai se näinkin toimii. Hyvää pizzailtaa meidänkin puolestamme;)! nämä nimettömät torin laidalta

  VastaaPoista
 3. Hyviä löytöjämolet tehnyt!
  Nauttikaa kaksinolosta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis löytöjä olet tehnyt.... tämä tabletin näppäimistö ei aina ihan sovi minulle :-)

   Poista
  2. Senat sakaisin menee joskus mullakin ;) Tänään teinkin lisää löytöjä, niitä esittelen tuotapikaa ...

   Poista
 4. Kivan paidan olet löytänytkin. Ja tuommoista se on noiden aikuistuvien nuorten kanssa. Välillä niitä ei näy ollenkaan...mutta meitä vielä tarvitaan - just siihen paikalla olemiseen tarvittaessa. Ja ruuan laittamiseen, ja pyykkäämiseen. Niinkus tiedät;)
  Kivaa sunnuntaipäivää sinne teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paita on tosiaan kiva ja mukava ( vaikka rikoo on riskillä ruma -Alatalon sanoin -pöh) . Väsynyt mutta onnellinen poika kotiutuikin jo aamusta, ei jaksanut enää tätä päivää ;)

   Poista
 5. Ihana paita,tosiaan hieno löytö.Mukavaa sunnuntaita !

  VastaaPoista
 6. Kivan topin olet löytänyt. Jotenkin minuun vetoaa nuo tähdet, mutta mitään omankokoista tähtivaatetta ei ole vielä tullut vastaan. Jestas noita teinejä! Mutta silloin jaksoi vielä, nykyään silmät luppaa jo klo 22 perjantaisinkin...:D Ihanaa talvisunnuntaita sinne! Meillä oli eilen liian kylmä! Päivällä -17 astetta ja illalla jo -20!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ninpä, kaipa sitä itsekin jaksoi vileä muutama vuosikymmen sitten ;) Olipas teilläpäin kylmää, täällä eilen kymmenisen astetta pakkasta ja tänään vain viisi, onneksi !

   Poista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!