maanantai 7. tammikuuta 2013

Minä tunnustan !

       


Marraskuussa sain Katjalta Nainen Talossa-blogista tunnustuksen " Beautiful Blogger ", kiitos vielä Katja! Tunnustukseen kuuluu, että sen saaja tunnustaa seitsemän asiaa itsestään/ elämästään.

Eilen sain kiki`s home-blogista seuraavan tunnustuksen, " Kaunis Blogi ", kiitokset sukkelasanaiselle Kikille !
Tässä tunnustuksessa pitäisi tunnustaa jo kahdeksan asiaa ja jakaa se kahdeksalle eteenpäin.

Minusta on ihanaa , että näitä jaetaan eteenpäin, se kannustaa jatkamaan tätä vielä vaatimattomalla tasolla olevaa bloggaustani  <3 ! Sitten tunnustuksiin:

1) Tunnustan, että olen tosi laiska vastaamaan näihin kyselyihin ja kuten näkyy, päätinkin saada niin sanotusti kaksi kärpästä yhdellä iskulla ;)

2) Tunnustan, että inhoan silitystä ja nykyinen vaatevarastoni koostuu (lähes) täysin silittämättä siisteistä- vaatteista- samoin Ukkokullan sekä tietysti myös Pojan. Viimeksi silitin liinan joulupöytään.

3) Tunnustan, että töistä tullessani riisun ensimmäisenä kaikki korut ja vaatteet sekä vaihdan lököisät kotivaatteet päälle. Yleensä tähän garderoobiin kuuluu venähtäneet gollegehousut , muodoton pitkähihainen paita sekä ehdottomasti villasukat! Ei siis mitään korkokenkiä kotosalla ( jos ei nykyään paljon muutenkaan);)

4) Tunnustan, että olen ylihuolehtivainen äiti :) En tietenkään omasta mielestäni, mutta teini-ikäisen Pojan mielestä kyllä. Ja ehkä vähän Ukkokullankin mielestä...mutta minkäs teet, kun on siunattu mahdottoman hyvällä mielikuvituksella ? Heti, jos en saa Poikaa puhelimitse kiinni tai on viisi minuuttia myöhässä sovitusta ajasta, olen lähestulkoon soittamassa hätäkeskukseen. Sama koskee myös Ukkokultaa ;)

5) Tunnustan, että kun laitan ripsiväriä, pidän suutani auki kuin kala kuivalla maalla :D Ihan outoa ! Tietoisesti yritän sulkea suuni, mutta huomaamattani se kohta repsahtaa auki...

6) Tunnustan, että vaatekaapissani on aivan liikaa käyttämättömiä vaatteita. Suurin osa niitä, jotka ovat kutistuneet komerossa ja joiden odotan aina vuodenaikojen vaihtuessa palautuvan entiseen kokoonsa, jotta voisin niitä taas pitää. Tätä merkillistä ilmiötä on tähän mennessä tapahtunut n. 5-6 vuoden välein, jolloin  pitämättömät vaatteet eivät olekaan enää sen hetken muodin mukaisia (tai edes ajattomia) ja ovat saaneet kuitenkin väistyä uusien tieltä. Nyt tuntuu siltä, että tuota ilmiötä on turha enää odottaa...

7) Tunnustan, että rakastan aurinkoa   <3 ! Talvi on minulle horroksen aikaa ja odotan kevättä, jolloin päivät pitenevät ja aurinko (ehkä) taas paistaa.  Tämän vuoksi matkustamme jonnekin lämpöiseen myös kesällä, pakko saada pari viikkoa lämpöä ja aurinkoa, Suomen kesään kun ei voi siinä suhteessa luottaa !

+ 8) Tunnustan, että maailmani on avartunut suunnattomasti päästessäni tutustumaan tähän blogistanian maailmaan sekä sitä kautta näin virtuaalisesti moneen ihanaan bloggaajaan <3 !

Sitten on vuorossa se vaikein juttu, kenelle jakaisin edelleen ? Olen viimeaikoina lukenut niiiin monia ihania ja mieltäpiristäviä blogeja ja niistä jokainen ansaitsee tulla mainituksi ! Tähän listaan olen koonnut muutaman seuraamani sekä joitakin aivan uusia tuttavuuksia. Napatkaa mieleisenne merkki mukaanne tai vaikka molemmat ;) . Tai sitten , jos olette jo tunnustuksen saaneet tai ei muuten vain huvita, ignore :), en siitä suinkaan loukkaannu !

- Matkatar Minä nauran auringolle-blogista
- Business Woman businessdress-blogista
- Elina Hopeapeili-blogista
- Lady of the Mess kaaoksenkeskella-blogista
- Maalaisromantiikkaa ja Laventelin tuoksua laventeliunia-blogista
- Tuija Muotisalonki-blogista
- Uusi löytö : Pupuleipomo-blogi
- Uusi löytö : evildressmaker-blogi

Huhhuh- ei ollut helppoa ! Kahlasin aika monta uutta blogia löytääkseni itseäni ( ja kenties muitakin ) kiinnostavia aiheita ja bongasin pari vintage- blogia. Olen aivan ihastunut muotiin viime vuosisadan alkupuolelta, erityisesti 20-50- luvun naisten muotiin, jolloin naiset olivat niiin naisellisia <3 !
Pari sotaa ja lamakausikin silloin elettiin ja kovin pienellä budjetilla vaatteet luultavasti tehtiin, mutta mallit olivat niin naisellisia.

Puolikas vapaapäivää hurahti tähän postaukseen, mitä nyt pyykkituvassa hyppäsn välillä, nyt on aika tehdä jotakin muuta. Mukavaa viikonjatkoa, näin pyhien jälkeen aika monella lienee aikomus niin sanotusti parantaa tapansa . Syödä terveellisesti, liikkua enemmän jne...Pitäisköhän minunkin?

PS. Pikkuisen piti editoida...tuli vielä mieleeni, että Katjalle Nainen Talossa-blogista olisin tunnustuksen antanut myös, mutta koska tiedän sinun juuri vastanneen kysymyspatteristoon, ajattelin säästää tältä ;)
Keksin sinulle varmaan ihan oman myöhemmin :D

PS2: No niin, lahopää täällä taas, pitihän mun toivottaa tervetulleeksi uudet lukijat, Matkatar ja Sara S. , lämpimästi tervetuloa joukkoon !