sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Dermosilliä

Otsikostaan huolimatta kyseessä ei ole mikään uusi ruokakala vaan ajattelin kertoa Dermosil- tilauksestani. Tämä ei myöskään ole mikään maksettu mainos, vaan jos jotakin tuotteita täällä kehun, se johtuu puhtaasti omista käyttökokemuksistani. 

Dermosil- tuotteita olen käyttänyt aikaisemminkin, olen saanut niitä lahjaksi ystävältä sekä veljen vaimolta, mutta tämä oli ensimmäinen kerta, kun tein itse tilauksen. Siihen minut innoitti joululahjaksi saamani kaunis lasipurkki, joka oli kuin pieniä helmiä täynnä. Purkissa oli silmäympärysgeelivoidetta , jota olen nyt joulusta lähtien kokeillut. Dermosillin tuotekuvaus on " ylellinen geelivoide, joka raikastaa ja tekee ihosta silkinpehmeän ja mattapintaisen". Mitään ryppyjä tai siloittavaa vaikutusta ei luvata, mutta koska tuo tuntuu niin ihanalle, tahdon uskoa myös tuohon vaikutukseen ;) Valkoinen helmennäköinen on voidetta ja sen ympärillä on geeliä. Voidemaista osuutta laitan silmänympärysiholle ja myös huulten ympärille ja geelimäistä osuutta slmäpusseille, jotka leviävät yleensä oikealle poskelle asti, koska nukun oikealla kyljellä. Runsaan käytön vuoksi purkin pohja alkoi häämöttää ja siksi innostuin tilausta tekemään. 

Tilauksen teko kävi näppärästi, loin tunnukset ( kuinkahan moneen paikkaan olen luonut tunnukset !) ja tein tilauksen. Paketti tuli muutamassa päivässä, huolella pakattuna, kauniissa pakkauksissa ja laskuerittely oli pakattu oikein tukevaan pahvikuoreen. Eikä hinta ollut päätähuimaava, ei laisinkaan, moni tilaamistani tuotteista sattui olemaan tarjouksessakin. Tällä kertaa tilasin vain erilaisia rasvoja, niillä kun lotrailen aikas reippaasti kaikkina vuodenaikoina.

Tämä minut hurmasi <3 ! 
Silmänympärysgeelivoide,vartalovoide,huulivoide,
käsirasva  ja haa- elämäni ensimmäinen dekolteevoide ;)
         

Huulivoiteen ei pitäisi koukuttaa -
toivoo huulirasva-addikti 
Lisäksi kaksikymmentä pussia näytteitä
         

Lasku
Ilmaiseksi myös kalenteri
Bonustuotteita en ymmärtänyt valita- kertyyköhän ?
Mulle kans tulppaaneita !
 Uusi lukijakin on liittynyt joukkoon, kovasti tervetuloa Heli helinkotikolo- blogista , täältä löysin sitä kuppitietoa ja näyttää olevan myös kissamaisia juttuja ;)

Mukavaa sunnuntain jatkoa !
 

14 kommenttia:

 1. ♥ oo, vaikka mitä ihanaa! Kauniit tulppaanitkin!

  VastaaPoista
 2. Kiitos tästä, minulle on erittäin vaikea atooppinen iho ja juuri joku sanoi, että nämä ovat hyviä, pitää kyllä tilata ja kokeilla, mielestäni siellä on erikseen kuivan ihon tuotteita. Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löydät sinulle sopivia hoitavia tuotteita, kannattaa kokeilla, sillä eivät tunnu olevan hinnan kiroissa.
   Mukavaa viikkoa sinulle myös :)

   Poista
 3. Mä olen käyttänyt jotain Dermosilin tuotteita - lähinnä pesuaineita ja käsirasvaa. Meille tulee töihin esitteet ja aika-ajoin tehdään yhteistilaus;)
  Taidankin huomenna selailla sen kuvaston tarkasti; alkoi tuo dekolteejuttu houkuttamaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsirasvaa mullakin ollut joskus aikanaan, kun ystäväni antoi lahjaksi. Ja tuo dekolteejuttu olkoon niitä elämän pieniä ylellisyyksiä ;)

   Poista
 4. Netin kautta tehtävistä tilauksista bonuspisteet jäävät muistiin, joten voit käyttää ne seuraavassa tilauksessa.

  VastaaPoista
 5. Kiitos PeePee , tuo oli kiva tietää :) ! Ja huippukivaa , että kävit täällä ja vielä jätit viestin , tule ihmeessä toistekin !

  VastaaPoista
 6. Tiedoksesi vain, että tulppaanini, jotka eilen sain, ovat terhakkaasti pystyssä ja kukoistavat! Kiitos ! =)

  VastaaPoista
 7. Dermosil ei ole itselleni tuttu merkki, mutta kiitettävästi sait tilauksen mukana näytteitä :) Se on aina hyvä piirre. Huulirasva joka ei koukuta, kuulostaa hyvältä!

  VastaaPoista
 8. Olen niin mahdoton huulirasvan kuluttaja, että hyvä olis jos tällä pääsis vähän eroon ;) . Mukavaa, kun kävit kommentoimassa, liity toki seuraan ! Piipahdanpa kurkkimassa blogiasi...

  VastaaPoista
 9. Itsekin olen tykästynyt Dermosilin tuotteisiin. Tehään työpaikalla aina kimppatilaus. Tuo silmägeeli on itselleni myös tuttua... ja tykkään siitä ;)

  VastaaPoista
 10. Hei vaan Maiju, mukavaa , kun jätit kommentin, tule toistekin :) Itsekin löysin juuri blogiisi Sara S.:n blogin kautta :)

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!