maanantai 21. tammikuuta 2013

Asukooste Polyvorella

Black&white with a hint of ref


Pakko oli taas vähän leikkiä ;) Ja selväähän on, että nämä kuvat eivät ole omiani ja on napattu Polyvoren sivuilta.
Olen kokoillut siellä usemmankin eri asustekokonaisuuden ihan huvin vuoksi ja leikitellen , yrittäen oppia erilaisia käyttötapoja. Ja Pinterestiinkin kirjauduin, vaikka en vielä olekaan täysin ymmärtänyt , miten sitä on tarkoitus käyttää...tykkäillä erilaisista kuvista ? Voinko napata niitä mukaani esim. blogiin tai johonkin muualle ? Don´t know...mutta onhan siellä paljon kauniita kuvia . Katselen mielelläni esim.  eri matkakohteita, ruokia ja tottakai muotia !


10 kommenttia:

 1. Makee kooste :) Nahkatakki kyllä sopii kaikille! Raitaiset housut ja kengät ovat vähän rajummat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paluu eiliseen - sarjassamme 'Haaveita vain ' :D

   Poista
 2. Aika hienoja !
  Minulle ei kyllä tuollaiset kengät sopisi, en vaan osaisi niillä kävellä :)
  Hauskaa leikkiä vaatteiden kanssa.

  VastaaPoista
 3. Juuei mullekaan - vaikka noissa on aika tukevannäköinen tuo korko eikä näytä platformi huomioiden edes kovin korkealta !

  VastaaPoista
 4. Aika Rock! Tuo nahkarotsi olis kyllä kova sana. Jotenkin kaipaan sellaista rentoa rokahtavaa tyyliä... ehkä mulla on keski-iän kriisi.

  VastaaPoista
 5. Mullon riisi kans ... Ja kaapista löytyy syksyllä KappAhlista hankittu tekonahkarotsi prätkätyyliin ;)

  VastaaPoista
 6. Pinterestiin voi luoda oman profiilin. Sitten siellä voi "pinnata" kuvia eli ikään kuin "linkittää" omaan profiiliin. Kuvia ei voi sieltä kopioida blogeihin, mutta voi kyllä linkittää... Aina noissa toisten kuvien käytössä kun tulee noita tekijänoikeusongelmia... Mutta linkittäminen on OK. Itse pinnailen usein Pinterestistä kuvia, jotka miellyttävät. Sitten kun ne tulee ikään kuin omaan profiiliin pinnauksen jälkeen, niin niihin on helppo palata.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Maiju vinkistä, täytyypä tuohonkin paneutua tarkemmin ! Olisi niin paljon asioita tämän koneen kanssa, jotka kaipaisivat tarkempaa tutustumista :)

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit, jätithän viestin!